Et jätä äänestystä väliin

Ehdit hyvin äänestää tänään klo 20 asti. Joten samalla kuin menet ulos tai käyt kaupassa, niin koukkaapa läheisen koulun kautta. Pikavinkkejä löydät tästä postauksesta. En yleensä intoile vaaleita tai politiikasta, mutta tuo on niin pieni vaiva, että ei pitäisi olla liikaa vaadittu. Ei vain tee seuraaville vuosille hyvää jos tulee uusi iso jytky, asiat eivät vain etene silloin...  Eli jos et ole löytänyt täydellistä ehdokasta, niin äänestä edes siltä kantilta, mitä puoluetta et ainakaan halua tukea ja anna ääni sen vastapuolueelle. Jos jätät äänestämättä annat valtaa juuri väärään paikkaan. Ja nyt kisa puolueiden top 3:sta on pelottavan tiukka, ääntäsi siis tarvitaan!
Löysin ehdokkaani ilman vaalikoneita, mutta niitäkin oli yllättävän virkistävää ja viihdyttävää tehdä. Oli hauska katsoa, ketä sitä kautta nousee ja myös haastaa itsensä pohtimaan mielipidettä ajankohtaisiin kysymyksiin. Ja aika hyvin se toimiki - puolueeni oli 89% se, minkä tiesinkin ja top-listalla oli myös äänestämäni ehdokas. Top-listallani yllättäjä oli Nasima Razmyar. Käy kyllä, ei ole mennyt kohdallani ainakaan kotikasvatus hukkaan.

Reipasta vaalipäivää!

Kommentit

Mol.lamaija
Mol.lamaija

Hyvä Mikko! Juurikin näin simppelisti se pitäisi ajatella. Itsekään en tunne olevani kovin poliittisesti valveutunut mutta tietyt asiat kaipaavat ehdottomasti muutosta parempaan. Eikä sitä muutosta kumma kyllä tule jos ei mitään tee.

Mikko – Private Blend

Niinpä, ei tarvitse jumittaa siihen, että ei löydy 'sitä oikeaa' tai yhdellä äänellä ei ole väliä. Tuollakin ajatuksella tulee kymmenientuhansien äänien kato...

Oscari (Ei varmistettu)

Mikko hyvä, olet täysin oikeassa siinä, että kyllä jokainen ääni vaikuttaa. se voi vaikuttaa jopa enemmän kuin paljon. Ehkä saamme ensimmäisen maahanmuuttajataustainen kansanedustajan, sillä Nazima taitaa olla menossa lävitse.

Todella hieno kannanotto!

Mikko – Private Blend

30%:lta jäi vielä ääni käyttämättä... Aika tiukka tuo 2.-4. sijan kisa, sinne olisi juuri kaivattu juuri noita ääniä. 

Mikko – Private Blend

Nytkin kisataan kovasti vielä yhdestä paikasta 2. Ja 3. välillä... Kunnon kädenvääntöä.

Miia/ Helsinki Chic (Ei varmistettu) http://helchic.blogspot.fi

Aikamoinen jännitysnäytelmä oli eilinen (ja miksei myös seuraavat pari viikkoa). Olen iloinen Nasiman läpimenosta!

Mikko – Private Blend

Totta, ja mielenkiintoista seurata, minkälainen hallituspohja syntyy ja miten ministerin salkut jaetaan.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.