Friend or Zoe?

Satuin eilen vahingossa kääntämään AVA:lle, kun sieltä oli alkamassa Stylisti Rachel Zoe -sarjan uudet jaksot, jota sitten jäinkin katsomaan. Seurasin alkua ajoittain monta vuotta sitten, mutta näköjään se hieman jäi, jos nyt mennään jo neljännessä tuotantokaudessa.

Sarja ei ehkä ole ihan sitä parasta tv-viihdettä, mutta käy paremman puutteessa. Mahtavasti jenkkien tyyliin käsikirjoitettu ja dramatisoitu ’reality’ on ainakin tyyliteltyä katsottavaa. Vaikkakin Rachel näyttää välillä vähän uupuneelta.
Tässä tuotantokaudessa Rachel odottaa ensimmäistä lastaan – johtavana ajatuksena lieneekin näyttää, onnistuuko työnteon ja hektisyyden vähentäminen raskauden edetessä…

Rachel on kuitenkin onnistunut luomaan omaleimaisen tyylin ja hänellä on stailattavana värikästä asiakaskuntaa Hollywoodin gaaloissa, mm. Cameron Diaz ja Demi Moore. Tämän lisäksi uutena käänteenä tällä tuotantokaudella Rachel suunnittelee vielä omaa mallistoakin.
Ehkä tätä voi siis seurailla kevään mittaan. Olin myös yllättynyt siitä, että jakso kesti peräti tunnin – hupi ei siis lopu ihan heti kesken!

1315403627_rachel-zoe-240.jpg
Kuva/Bravo.com

Kommentit (14)
  1. Totta, toivottavasti hän pärjää hyvin!

  2. 🙂 Mahtavaa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *