Guccin aikamatka ja arvonnan voittaja

Satuin selailemaan Guccin miesten kevään 2016 näytöstä etsiessäni uusimpia bambu-juttuja. 70-luku ja sen siluetti on puskenut läpi toki jo aika vahvasti, mutta näytös vei suorastaan aikamatkalle Guccin jet set -vuosiin. Hmm. Tämä mallisto vaatii ehkä hieman enemmän kesyttämistä, ainakin Suomen katukuvaan. Jösses.

Trumpettihousuja tosiaan

Ja kauluksen malli on sitten tämä, eikä väreissäkään ole säästelty.

Kitsch punk?

Hauska malli ja retrofonttikin on kaivettu esille Gucci-museosta.

Tässä mielenkiintoinen ja hieno laukkuuutuus. Huomaa myös ensi kesän kenkämalli.

Mukana oli myös esimakua naisten keväästä 16. Näissä printit toimivat kyllä.

Kuvat/Style.com

Teemaan sopien on aika julistaa Gucci Bamboo -tuoksun voittaja! Uutuus on tullut nyt saataville Sokoksiin ja Emotions-myymälöihin, joista sitä voi käydä tuoksuttelemassa. Luottotuoksujen nimiä sateli tiuhasti, kiitos niistä! 

Gucci Bamboo -tuoksun saa Niina K. (Lähetetty 25.06.2015 21:11).

Onnea! Laita yhteystietosi sähköpostilla privateblendblog(at)gmail.com, niin saat tuoksun ensimmäisten joukossa käyttöön.

Kommentit

TiiaT (Ei varmistettu)

En tiedä johtuuko vaatteista, vai ovatko nuo miesmallit ihan anorektisia oikeastikin. Varsinkin tuo punakauluksista paitaa kantava mies. Luulin jo, että laihuudesta oltaisiin siirrytty terveemmän vartalokuvan aikaan.. :/

Mikko – Private Blend

Aika hoikkihan nuo ovat... Mutta johtuu varmasti myös noista vaatteista ja niiden siluetista. Ja myös tuo raskas tukka korostaa eroa... Joo en ainakaan mahdu noihin housuihin ;) Tai tuo housumalli ei tee ainakaan oikeutta minulle.
 

sonsaa (Ei varmistettu)

Wow, aikamoisia. Pistää ihan sanattomaksi... Tuo mummolan ruusu-kuosi vaaleanpunaisilla raidoilla, pitsi(shortsit), kukat kaulassa jne. Ei voi kyllä mitenkään kovin maskuliiniseksi mallistoa sanoa. Ehkä parempikin jos eivät ihan tuollaisenaan Helsinkiin rantaudu! ;)

Mikko – Private Blend

Eikö? Vähän erilainen kuin Tom Fordin Gucci-mies. Mutta ainakin tässä on jotain uutta. Olen itse aina sanonut, että miesten mallistot ovat tylsiä. Nyt ei ainakaan voi moittia siitä.

sonsaa (Ei varmistettu)

Ei kyllä todellakaan voi tylsäksi mennä moittimaan, mutta Tom Fordin aikoja tulee kyllä ehkä vähän ikävä :)

Mikko – Private Blend

No onneksi hänen tyylistään pystyy nauttimaan edelleen oman merkin alla.

julle12345 (Ei varmistettu)

Alessandro Michele kyllä vei Guccin kerralla androgyyniin maailmaan. Johtuiko tämä tietoisesti vai johtuiko siitä, että Fridan lähtö tuli lyhyellä varoitusajalla, ettei aikaa jäänyt muuhun kuin ottaa malli naisten puolelta ja mennä sitten sillä mikä osataan paremmin. Guccin kevät/kesälle kukkia ja pörröäiskuoseja oli jo paljon Fridan aikaan, joten ne eivät sinällään tarjoa paljoa uutta.

Gucci on tuulahdus uutta, mutta en itse ole kovin vakuuttunut Alessandrosta. Jää nähtäväksi kuinka paljon näistä näytösvaatteista pääsee tuotantoon. Suurta ostajakuntaa en lähtisi povaamaan näytösvaatteille edes yksittäiskappaleina. Toki Bryanboyn kaltaisista fashionisteista löytyy ostajia, mutta kyse on aika marginaaliryhmästä. Gucci on mennyt loivaa alamäkeä Fridan aikaan ja en usko näiden kahden viimeisen malliston perusteella, että Alessandrosta on pelastajaksi tätä menoa. Fridakin kokeili näitä perinteisiä Gucci-kuoseja, GG-vöitä, suuria logoja ja loafereita, mutta ilmeisesti ne eivät kiinnostaneet ihmisiä, joten miksi ne nytkään toimisivat, kun muutenkin vaatteet on tuotu miehille suoraan naisten mallistosta? Seuraavaksi Gucci voisi mennä pois tästä androgyynistä ja näyttää osaako Alessadro tehdä miesten vaatteita, jos hän edes selviää sinne asti ennen kuin valta ehtii taas vaihtua..

Mikko – Private Blend

Kiitos hyvästä kommentista! Joo, ainakin suunta on ihan uusi ja raikas. Ajattelin myös tuota samaa, että nämä on aika vaikea myydä kaupoista, ainakaan laajemmin. Toisaalta onhan Hedi Slimane onnistunut tuomaan Saint Laurentin kautta rock&punk-buumia aika hyvin läpi myös massoille. Mielenkiintoista seurata, mihin suuntaan Gucci kehittyy.

Lanttuleikkuri (Ei varmistettu) https://lanttuleikkuri.wordpress.com/

Joo. No, ei näitä voi hienoiksi haukkua.
Mutta rannekorut ovat upeita.

Mikko – Private Blend

Rannekorut toimivat aina, varsinkin siniset ;) Oli muuten tänäänkin taas käytössä.

Kommentoi