Guccin aikamatka ja arvonnan voittaja

Satuin selailemaan Guccin miesten kevään 2016 näytöstä etsiessäni uusimpia bambu-juttuja. 70-luku ja sen siluetti on puskenut läpi toki jo aika vahvasti, mutta näytös vei suorastaan aikamatkalle Guccin jet set -vuosiin. Hmm. Tämä mallisto vaatii ehkä hieman enemmän kesyttämistä, ainakin Suomen katukuvaan. Jösses.

_GUC0062.jpg

_GUC0824.jpg

_GUC0076.jpg

Trumpettihousuja tosiaan

_GUC0174.jpg

Ja kauluksen malli on sitten tämä, eikä väreissäkään ole säästelty.

_GUC0214.jpg

Kitsch punk?

_GUC0404.jpg

_GUC0508.jpg

_A2X0208.jpg

Hauska malli ja retrofonttikin on kaivettu esille Gucci-museosta.

_A2X1016.jpg

Tässä mielenkiintoinen ja hieno laukkuuutuus. Huomaa myös ensi kesän kenkämalli.

_A2X0923.jpg

Mukana oli myös esimakua naisten keväästä 16. Näissä printit toimivat kyllä.

_A2X0272.jpg

Kuvat/Style.com

Teemaan sopien on aika julistaa Gucci Bamboo -tuoksun voittaja! Uutuus on tullut nyt saataville Sokoksiin ja Emotions-myymälöihin, joista sitä voi käydä tuoksuttelemassa. Luottotuoksujen nimiä sateli tiuhasti, kiitos niistä! 

Gucci Bamboo -tuoksun saa Niina K. (Lähetetty 25.06.2015 21:11).

Onnea! Laita yhteystietosi sähköpostilla privateblendblog(at)gmail.com, niin saat tuoksun ensimmäisten joukossa käyttöön.

Gucci_Bamboo_1.JPG

Kommentit (10)
 1. Lanttuleikkuri
  3.7.2015, 07:06

  Joo. No, ei näitä voi hienoiksi haukkua.
  Mutta rannekorut ovat upeita.

  1. Mikko – Private Blend
   4.7.2015, 19:08

   Rannekorut toimivat aina, varsinkin siniset 😉 Oli muuten tänäänkin taas käytössä.

 2. Alessandro Michele kyllä vei Guccin kerralla androgyyniin maailmaan. Johtuiko tämä tietoisesti vai johtuiko siitä, että Fridan lähtö tuli lyhyellä varoitusajalla, ettei aikaa jäänyt muuhun kuin ottaa malli naisten puolelta ja mennä sitten sillä mikä osataan paremmin. Guccin kevät/kesälle kukkia ja pörröäiskuoseja oli jo paljon Fridan aikaan, joten ne eivät sinällään tarjoa paljoa uutta.

  Gucci on tuulahdus uutta, mutta en itse ole kovin vakuuttunut Alessandrosta. Jää nähtäväksi kuinka paljon näistä näytösvaatteista pääsee tuotantoon. Suurta ostajakuntaa en lähtisi povaamaan näytösvaatteille edes yksittäiskappaleina. Toki Bryanboyn kaltaisista fashionisteista löytyy ostajia, mutta kyse on aika marginaaliryhmästä. Gucci on mennyt loivaa alamäkeä Fridan aikaan ja en usko näiden kahden viimeisen malliston perusteella, että Alessandrosta on pelastajaksi tätä menoa. Fridakin kokeili näitä perinteisiä Gucci-kuoseja, GG-vöitä, suuria logoja ja loafereita, mutta ilmeisesti ne eivät kiinnostaneet ihmisiä, joten miksi ne nytkään toimisivat, kun muutenkin vaatteet on tuotu miehille suoraan naisten mallistosta? Seuraavaksi Gucci voisi mennä pois tästä androgyynistä ja näyttää osaako Alessadro tehdä miesten vaatteita, jos hän edes selviää sinne asti ennen kuin valta ehtii taas vaihtua..

  1. Mikko – Private Blend
   3.7.2015, 05:08

   Kiitos hyvästä kommentista! Joo, ainakin suunta on ihan uusi ja raikas. Ajattelin myös tuota samaa, että nämä on aika vaikea myydä kaupoista, ainakaan laajemmin. Toisaalta onhan Hedi Slimane onnistunut tuomaan Saint Laurentin kautta rock&punk-buumia aika hyvin läpi myös massoille. Mielenkiintoista seurata, mihin suuntaan Gucci kehittyy.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *