HAC – laukkujen äiti

Kun sen ainoan ja oikean tapaa, sen vain tuntee, että te kuulutte yhteen. Alla kuva ensikohtaamisesta, joka tapahtui aivan yllättäen Milanossa Via Monte Napoleonilla lämpimänä loppukesän iltana. Tapasimme uudestaan romanttisesti myös keväisessä Pariisissa ja sain hetken pitää sinua kädessä.
Ultimatum, kaikkien laukkujen äiti. Tapaamme vielä.

Hermès Haut à Courroies (HAC) -laukku on H-perheen äiti (s.1800-luvun lopulla), jolta sisarukset Kelly (s. 1956) ja Birkin (s. 1984) ovat perineet nuo täydelliset geeninsä. Tajusin, että olemme Birkinin kanssa samanikäisiä – miten sopiva sekin esimerkiksi lahjaksi pyöreitä vuosia ajatellen!
HAC on alunperin tarkoitettu muun muassa satulan kuljettamiseen, jo sekin kertoo jotain laukun koosta. Sitä saa eri leveydellä 27 cm aina 60 cm saakka. Ja hyvä niin, sillä iso malli vie pois tuota siihen muuten leimautuvaa naisellisuutta. En ehkä koskaan tarvitse autoa, joten on ihan normaalia ottaa lainaa yhteen esineeseen;)

DSC01202.JPG
Tämä väri voisi olla suosikkini

Muutama fiiliskuva lisää. 

Style.com.jpg
Laukku käveli Hermès’n syksy 2011 näytöksessä/Style.com

Sean-inc.blogspot.jpg
Kuva/Sean-inc. -blogista


Kommentit (12)
  1. Riippuu koosta ja nahasta, mutta taitaa huidella siinä 8000 euron paikkeilla. Se selittää miksi tuo jäi ikkunaan 😉 Tosin hankala saatavuuskin rajoittaa ja siksi pitäisi tarttua, jos edes mahdollisuus joskus tulee eteen.

  2. Mitä tuollainen komeus kustantaa?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *