Herkullinen parsa
Tapasimme perjantaina kaveripariskunnan kanssa illanvieton merkeissä, että saimme päivitettyä molempien matkakuulumiset. Meidän Karibian osalta ja heidän Japanin ja niiden kirsikankukkaloiston osalta.
Stockmannin Herkku toimitti kevät- ja lauantaitanssi-hengessä sopivasti herkullisen lähetyksen parsaa, jota oli meillä muutenkin menulistalla. Mutta eihän tuoretta parsaa voi syödä liikaa.
Naposteltavaksi lehtikaalisipsejä
Ja sitten herkuttelemaan!
Pitää testata kauden muitakin reseptejä.
Lisukkeeksi saimme myös lämmintä kasvissalaattia, jossa oli muun muassa kesäkurpitsaa, avokadoa ja tofua. Sekä makutuliaisena Japanista Okonomiyakin, kotikeittiössä valmistetun mausteisen omeletin.
Kippis keväälle ja kiitos herkullisesta illasta!