Herkullinen parsa

Tapasimme perjantaina kaveripariskunnan kanssa illanvieton merkeissä, että saimme päivitettyä molempien matkakuulumiset. Meidän Karibian osalta ja heidän Japanin ja niiden kirsikankukkaloiston osalta.

P4244551.JPG
Stockmannin Herkku toimitti kevät- ja lauantaitanssi-hengessä sopivasti herkullisen lähetyksen parsaa, jota oli meillä muutenkin menulistalla. Mutta eihän tuoretta parsaa voi syödä liikaa.

P4244543.JPG

P4244558.JPG

P4244563.JPG

Naposteltavaksi lehtikaalisipsejä

P4244570.JPG

Ja sitten herkuttelemaan!

P4244575.JPG

P4244580.JPG

P4244586.JPG

Pitää testata kauden muitakin reseptejä.

P4244588.JPG

P4244591.JPG

Lisukkeeksi saimme myös lämmintä kasvissalaattia, jossa oli muun muassa kesäkurpitsaa, avokadoa ja tofua. Sekä makutuliaisena Japanista Okonomiyakin, kotikeittiössä valmistetun mausteisen omeletin.

P4244614.JPG

Kippis keväälle ja kiitos herkullisesta illasta!

Kommentit (7)
  1. Nam ja nam! Olipa teillä kunnon matkakuulumiset aiheena, raskaan sarjan:) Me olimme viime sunnuntaina sukulaisen parsapöydässä.

    T. Maija

    1. Mikko – Private Blend
      29.4.2015, 18:24

      Oli herkkua! Matkakertomuksia ja -kokemuksia riitti kyllä, hauskaa 🙂 Nyt on tosiaan paras sesonki, siitä pitää nauttia.

  2. Aivan ihanan näköinen tuo lämmin kasvissalaatti! Resepti olisi huippua 😉

    1. Mikko – Private Blend
      27.4.2015, 18:27

      Se oli kyllä hauska! Heh, pitää kysyä – palaan!

      1. Mikko – Private Blend
        27.4.2015, 18:40

        Lyhyesti; kesäkurpitsa juustohöylällä ohueksi, lämmitys pannulla. Mukaan parsannuppuja sekä avokadoa ja hetken vielä pannulla. Mausteeksi sitruunaa ja öljyä.

        1. Nopeaa toimintaa! Kiitos 🙂 Pääsee heti vappupöydässä testiin. Nam!

          1. Mikko – Private Blend
            28.4.2015, 04:56

            Happy to help 🙂 Iloista ja herkullista vappua!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *