Jännitystä ruudussa

 

Blogin kautta pääsee osaksi mielenkiintoisia projekteja. Minua pyydettiin mukaan Ylen Puoli Seitsemän -ohjelmaan kommentoimaan lyheen juttuun miesten laukkuja. Ohjelma keskittyy koko ensi viikon muotiin ja tuo pätkä tulee tiistaina 18.3. klo 18:30 TV 1:ltä. Kannattaa katsoa muutenkin tulevan Tyyliviikon-ohjelmaa, luvassa on mielenkiintoisia juttuja – vieraina muun muassa Teemu Muurimäki, Maria Veitola ja Olavi Uusivirta.

Tässä vähän esimakua tulevasta.

Ruudussa nähdään Lumin laukkuja.

Sekä vieraillaan tietenkin Luxbagin uudessa liikkeessä ;)

Tässä yksi jutun tähdistä, Loewen Amazona weekender.

Tänään oli myös jännittävä päivä. Olin studiolla purkittamassa osuuttani Olivian uusista Tyylipäivä-jaksoista. Sain kunnian olla mukana luomassa tyyliä Pariskunta-jaksossa yhdessä Hannan kanssa. Työryhmä oli muutenkin aivan huippu ja on ilo päästä tekemään projekteja tällaisessa tiimissä.

Tehtävänäni oli koota vaihtoehtoja uuteen työlookiin. Vaatteet valittiin Gantin mallistosta, josta löytyykin hyvin klassista ja samalla rentoa preppy-tyyliä.

Kengät löytyivät Kookengän valikoimista.

Asusteissa luotin tällä kertaa myös Gantiin.

Hanna kuvausten kulisseissa.

Mielenkiinnolla ja vähän kauhullakin odotan mitä tuleman pitää. En nyt mitenkään erityisesti rakasta olla tv-kameran edessä ja helposti sitä jännittää noissa otoissa, eikä pysty ehkä olemaan ihan luonteva. Mutta ainakin näistä saa vähän harjoitusta ;)
Tyylipäivän osalta jännitin myös tuota stailaus-puolta. Olen toki poiminut aiemmin vaihtoehtoja ja koonnut tyylejä, mutta en ole koskaan stailannut ketään toista. Minä ja ennen kaikkea myös stailattava olimme molemmat tyytyväisiä lopputulokseen, joten stay tuned.

 

Kommentit

Hanna (Ei varmistettu) http://munkorkeissakoroissa.blogspot.fi/

Täytyykin muistaa olla tiistaina telkkarin äärellä :) Harva meistä varmasti osaisi olla oma itsensä ja luonteva tv-kameran edessä, ainakaan ensimmäisillä kerroilla. Viime kerralla sulla sujui oikein hyvin ruudussa, joten ihan varmasti nytkin :)

Oscari (Ei varmistettu)

Ei kyllä maikkarilta tule mitään kunnon katseltavaa ja toisekseen tuos PS-ohjelman lähettää Yle 1.
Sen voi katsoa myöhemminkin areena.yle.fi nettisivustolta, ne ovat todella hyvin toimivat.

Mikko – Private Blend

Kätevää, että nuo löytyvät vielä pitkään netistä. Aika usein menee nykyään katsellu sinne puolelle.
Hauskaa :) Mahtavia malleja molemmilla!

Kopi manis (Ei varmistettu)

Kuulostaa katseluun menevältä : ) Mietinkin tässä juuri, että omaan pukeutumiseen ideoita löytyy kohtuullisen helposti, mutta toista on miesten pukeutumisen suhteen. Juhlavampi ja virallisempi pukeutuminen on paremmalla puoliskolla mukavasti kohdillaan, mutta inspiksen löytäminen vapaa-ajan ja rennomman työpukeutumisen suhteen on tukalaa. Vinkkejä siis Mikko otetaan vastaan kuola valuen : )

Mikko – Private Blend

Totta – hyviä ohjelmia on enää harvassa.
Juuri yksi päivä mietin pitkää, mikä olikaan Nelosen vastaava - pysy noissa mukana.

Hulda (Ei varmistettu) http://huldanhopinoita.blogspot.com

Khiaahaaa, meni katsomot ja areenat sekaisin. Eipä ollu eka kerta kun kutsun sivuleikkuria pihdeiksi ja joku älähtää. :D Samapa tuo, kunhan näkyy...ja Maikkarin Rikoksista Pahin on ihan katseltava sarja. Ainoa jota seurailen edes pienellä innolla.

Mikko – Private Blend

No meilläkin se on jäänyt aika vähälle, kun ei oikein tule mitään tähdellistä.
Pahoittelut shokista :)

Mari (Ei varmistettu)

Samoin täällä, pitää laittaa tallennus jo nyt, niin ei unohda ;-) Oikean bloggarin valitsivat Ylenkin juttuun!

Lena / London and beyond (Ei varmistettu) http://www.rantapallo.fi/lena

Pitääkin katsella tiistaina tämä ohjelma! Blogin kautta on kyllä mahdollisuuksia päästä hienoihin juttuihin mukaan, huippu juttu :)

Mikko – Private Blend

No on ihan mahtavaa, että pyydetään tällaisiin!

Mikko – Private Blend

Kiitos :) Joo, tuo oli aika sujuva. Meillä oli hauskaa toimittajan kanssa kootessa tuota.

Hulda (Ei varmistettu) http://huldanhopinoita.blogspot.com

Onneks on Katsomo! Päästään me telkuttomatkin ihmettelemään Mikkoa ja superlaukkuja. =)
Sattui muuten 2 miun lempparia samaan jaksoon, Loewen Amazona ja Lumi. Amazona vaan on kaunein laukku ikinä, ja Lumi - tuo uusi Royal Blue on NIIN upea väri!

Mikko – Private Blend

:) No, huomenna sen lopputuloksen sitten näkee... Hui.
Tyylipäivä on hauska ja sieltä tulee kyllä tosi mahtava tuotantokausi! Hanna ja tiimi tekivät ihan superhyvää työtä. Odota vain!
Mukavaa viikkoa myös sinne :)

Mikko – Private Blend

Niin no, ainakin laukuista riittää juttua ja kokemuksia :)

Mikko – Private Blend

:) Kyllä se siitä. Ja eilisen Tyylipäivän kuvauksissa oli vielä sellainen lisätwisti, että stailattava puhui vain englantia - ei siis mitään paineita... ;) Ja kamera käy.

LeAnn (Ei varmistettu)

Täälläkin yksi, joka katsoo PS:n huomenna. :-) Sinulla on itselläsikin ihana valikoima laukkuja, joten mielenkiinnolla katson. Samoin Tyylipäivä on suosikki. :-)
Mukavaa viikkoa!

S (Ei varmistettu)

Hyvin meni sun osuus, Mikko!

Minna (Ei varmistettu)

Mikko, milloin se sun tyylipäivä-jakso on katseltavissa netissä?

Lanttuleikkuri (Ei varmistettu) http://lanttuleikkuri.wordpress.com/

meidän huushollissa ei telkkaria katsota juuri lainkaan. Lähinnä netflixiä seuraan. En ymmärrä miten on mahdollista että lukematta tätä kirjoitustasi osasin laittaa telkkarin oikeaan aikaan päälle.
Olit loistava !
Ja koska enemmän katson "Jenkki-soopaa"; on tosi harvinaista että oikeesti ihminen jonka olen nähnyt livenä on telkkarissa. Sain ihan hirveän kohtaukset " mä tunnen tän, mä luen sen blogia ( en joka päivä, koska en tätä kirjoitusta ollut lukenut, mutta uskon että annat mulle anteeksi, kun olin netin ulottumattomissa ).

Tyylipäivä – 6. jakso on täällä! | Private Blend (Ei varmistettu) http://www.olivialehti.fi/private-blend/2014/05/14/tyylipaiva-6-jakso-on-taalla/

[…] aiemmin kirjoitinkin, pääsin osallistumaan Pariskunta-jaksoon, jossa Hanna stailasi Millan ja minä Pieterin. Molemmat […]

Kommentoi