Jännitystä ruudussa

 

Blogin kautta pääsee osaksi mielenkiintoisia projekteja. Minua pyydettiin mukaan Ylen Puoli Seitsemän -ohjelmaan kommentoimaan lyheen juttuun miesten laukkuja. Ohjelma keskittyy koko ensi viikon muotiin ja tuo pätkä tulee tiistaina 18.3. klo 18:30 TV 1:ltä. Kannattaa katsoa muutenkin tulevan Tyyliviikon-ohjelmaa, luvassa on mielenkiintoisia juttuja – vieraina muun muassa Teemu Muurimäki, Maria Veitola ja Olavi Uusivirta.

Tässä vähän esimakua tulevasta.

Ruudussa nähdään Lumin laukkuja.

Sekä vieraillaan tietenkin Luxbagin uudessa liikkeessä 😉

Tässä yksi jutun tähdistä, Loewen Amazona weekender.

Tänään oli myös jännittävä päivä. Olin studiolla purkittamassa osuuttani Olivian uusista Tyylipäivä-jaksoista. Sain kunnian olla mukana luomassa tyyliä Pariskunta-jaksossa yhdessä Hannan kanssa. Työryhmä oli muutenkin aivan huippu ja on ilo päästä tekemään projekteja tällaisessa tiimissä.

Tehtävänäni oli koota vaihtoehtoja uuteen työlookiin. Vaatteet valittiin Gantin mallistosta, josta löytyykin hyvin klassista ja samalla rentoa preppy-tyyliä.

Kengät löytyivät Kookengän valikoimista.

Asusteissa luotin tällä kertaa myös Gantiin.

Hanna kuvausten kulisseissa.

Mielenkiinnolla ja vähän kauhullakin odotan mitä tuleman pitää. En nyt mitenkään erityisesti rakasta olla tv-kameran edessä ja helposti sitä jännittää noissa otoissa, eikä pysty ehkä olemaan ihan luonteva. Mutta ainakin näistä saa vähän harjoitusta 😉
Tyylipäivän osalta jännitin myös tuota stailaus-puolta. Olen toki poiminut aiemmin vaihtoehtoja ja koonnut tyylejä, mutta en ole koskaan stailannut ketään toista. Minä ja ennen kaikkea myös stailattava olimme molemmat tyytyväisiä lopputulokseen, joten stay tuned.

 

Kommentit (20)
  1. Tyylipäivä – 6. jakso on täällä! | Private Blend
    14.5.2014, 21:17

    […] aiemmin kirjoitinkin, pääsin osallistumaan Pariskunta-jaksoon, jossa Hanna stailasi Millan ja minä Pieterin. Molemmat […]

  2. No meilläkin se on jäänyt aika vähälle, kun ei oikein tule mitään tähdellistä.
    Pahoittelut shokista 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *