Joululahjaksi saatua

Hyvää uutta vuotta, toivottavasti vuosi 2015 on alkanut hyvin! Ehdin tässä lomapäivinä kuvailemaan joitakin joulupukilta saatuja lahjoja, joten tässä koostetta niistä. Ajattelin olla reipas ja korjata joulukoristeet pois viimeistään loppiaisena, kuten tapana on. Alkaa arki sitten puhtaalta pöydältä.

Joulupukki oli ollut viisas ja seurannut lahjavinkkejäni, yhdestä paketista löytyikin Georg Jensenin tyylikäs kynttilänjalka.

Kosta Bodan paketista paljastui lasinen kulho, jota en ollutkaan aiemmin edes nähnyt.

Nappula-kynttiläjalat sekä lisää Siirtolapuutarha-kulhoja olivat nappihankinnat.

Osuva lahja oli myös Habitatin klassikko, Tam Tam -jakkara.

Sain yllätykseksi lahjan myös Luxbagista, käynköhän – siis käyn, en osta – siellä liian usein…

Paketista löytyi Loewen Z Purse -kolikkokukkaro. Ihailinkin mallia joskus ja vielä tässä värissä, joten kiitos vain – aivan mahtava lahja! Mallissa näkyy Loewen ilmettä uudistaneen J.W. Andersonin kädenjälki hienosti.   Pelkistetty malli on leikkisä ja hienosti suunniteltu. Pidän siitä, että uusissa malleissa logo on sijoitettu hieman uudella tavalla tuonne kulmaan.  

Tässä myös samalla toisen puoliskon lahjoja.

Vinkkasin, että Lanvin rusetti olisi hyvä ja toivottu lahja.

Pitäähän jotain oranssia olla…

Bongasin tämän Hermès’n kirjanmerkin ja koska toinen puolisko pitää lukemisesta ja tummasta puuta, oli tämä mielestäni sopiva lahja. Eikä edes löytynyt ennestään! Sain huomautuksen, että en oikein muistanut millään konkreettisella syntymäpäivälahjalla, joten päätin tilata yhdistetyn joululahjan. Löysin Bottega Venetan valikoimista kivan uuden rannekkeen, joka sopi täydellisesti. Se kuitenkin lähti palautukseen, koska hän ei kuulemma tarvitse uusia rannekkeita…mieluummin kuulemma panostetaan matkustamiseen yms, eipä pöllömpää sekään. Ehkä siis jotain huovutettua tai virkattua ensi vuonna.

Kommentit (8)
  1. 🙂 Kiitos, pitää muistaa – mutta ehkä minun pitäisi tehdä se sitten itse. Voit opettaa!?

  2. Lanttuleikkuri
    7.1.2015, 17:07

    Jos tarvitset jotain virkattua ja huovutettua, ota yhteyttä. Mielummin ajoissa, kun en ole nopein tekijä. Vaihtokauppana voin ottaa jotain ranteeseen, jotain sinistä…. Ai minäkö sinnikäs ?

    Kävin muutaman huovutuskurssin vuosia sitten ja se on kyllä hauskaa puuhaa. Harmi vaan kun on niin hidasta.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *