Keikkamuistoja

Koitan ostaa konserteista keikkavihot muistoksi ja selailin niitä juuri yksi ilta. Tässä vähän muistoja eri konserteista. Kylie, Britney, Spice Girls, Lady Gaga, Tina Turner, J.Lo, Anastacia, Madonna...

Kylien ja Pinkin keikkoja on tullut nähtyä usein. Vaikka toki konserteista menee paljon ohi, kun näkee artistin aika pienenä ja ilmeet vain screeniltä, niin silti minusta on kiva käydä niissä ja 'hengittää samaa ilmaa' artistin kanssa. Olisi myös joskus kiva käydä isoissa konserteissa Lontoossa tms. jossa tunnelma on varmasti hieman toinen kuin Hartwall Areenalla.

Gwen Stefanin keikka oli mahtava!

Historian havinaa. Cherin Believe-kiertue ja Spice Girlsin Helsingin konsertti, jonka jälkeen Geri lähti yhtyeestä. Ja onhan se ollut hienoa nähdä Whitney Houston livenä, vaikka tuolla viimeisellä kiertueelle hän ei ollut kovin hyvässä iskussa... Olisi ollut mahtavaa nähdä My Love Is Your Love World Tour.

Keikkavihoissa on minusta myös hauskoja kuvia ja materiaaleja puvuista, lavasteista ja kulisseista.

Oliko tässä konsertteja, joissa olet myös ollut? Tai mikä/mitkä konsertit ovat olleet sinulle merkityksellisiä tai ainutlaatuisia? Itse sanoisin Madonnan Sticky&Sweet-keikan Jätkäsaaressa, Tina Turnerin 24/7, Pinkin kaikki, Spice Girlsin ja Cherin.

Kommentit

2becomewang (Ei varmistettu) http://2becomewang.blogspot.com

Olen aika kateellinen tuosta Spice Girlsistä!

Mutta keikoilla käynti on kyllä mahtavaa, vaikka itse tykkään kyllä enemmän pienemmistä, live-keikoista tuollaisten massiiviste spektaakkeleiden sijaan.

Mutta onhan se aina hienoa ajatella nettiä selatessa, että tuonkin artistin olen nähnyt ihan oikeasti :)

Mikko – Private Blend

Aah, sitä on nykyään liikkeellä. No yleissivistysluento taitaa olla hyvä ehkä ainakin esiintyessä joissakin maissa.
Paljon hyvän kuuloisia keikkoja, kyllä live-esiintymiset on aina ihan eri juttu – niihin siis aina!

Mikko – Private Blend

Joo, se oli aika...
No toivottavasti pääset vielä, jos Tina tekee vielä jotain yksittäisiä keikkoja. Olisin halunnut nähdä livenä hänen Wildest Dreams -kiertueen, joka oli mahtava, myös se levy! No onneksi on taltioinnit.

Mikko – Private Blend

En ole koskaan nähnyt Robbieta livenä, no onneksi asia korjaantuu kesällä. Samoin Justinin keikka taitaa olla samalla viikolla.
Olisi kivä nähdä vielä ainakin Beyoncé livenä.
On noissa kyllä aina tunnelmaa.

Mikko – Private Blend

Onneksi pääsin tuonne! Se taisi kyllä olla niitä ensimmäisiä keikkoja, joilla olin. Puhdas Elämä Lapselle -konsertteja lukuunottamatta.
Totta, että pienemmissä keikoissa on myös puolensa!

Tiina (Ei varmistettu)

Minäkin olin tuolla Whitneyn vikalla keikalla Helsingissä. Aika huonossa hapessa hän tosiaan oli, mutta helsinkiläinen yleisö sentään käyttäytyi kohteliaasti ja aploodeerasi ja kannusti häntä mahtavasti, toisin kuin joissakin muissa kaupungeissa.
Livekonserteissa on tosiaan sitä jotakin!
Aurinkoista viikkoa, Tiina
PS: Ainut artisti jonka keikalle olisin valmis vaikka jonottamaan lippuja yön yli on Tina Turner. Harmittaa niin vietävästi, etten ole häntä kuullut koskaan livenä. Haaveeksi taitaa jäädä.

Lanttuleikkuri (Ei varmistettu) http://lanttuleikkuri.wordpress.com/

Kävin Lontoossa katsomassa Robieta ja se oli kyllä tosi upee. Iso tila, massoittain ihmisiä, fiilis katossa ( ilmassa ). Tallinnassa oli muisto vaan, mutta taas Tallinnassa päästiin eteen, oltiin aika edessä ja se teki taas keikkaan oman juttunsa.
Ihan ensimmäisiä fanituksia, mitä mulle tuli, tyyliin pitää ostaa t-paitaa ja kaikki levyt, oli Simply Red ja käytiin mieheni kanssa katsomassa heitä Tallinnassa, sitten tietty Helsingissä ja muutama vuosi sitten minä kävin Saksassa. Siinä tuli sellainen että hei, tätä mä olen kuunnellut vuosikymmeniä ja tossa edessä toi Mick nyt laulaa.
Tai George Michael. Voi apua kun niitä balladeja laulettiin vaikka ei täysiä ymmärretty mitä oikeesti tarkoitettiin. Kovasti bailattiin hartwallilla ja oli hauskaa.
Pari kertaa ollaan lähdetty viikonloppumatkalle Riikaan ja siellä onkin sitten ollut joku heittämässä keikkaa, mm Seal ja Lenny Kravitz.
Ja mä voin ihan häpeilemättä tunnustaa että olen käynyt katsomassa mm Britneytä, Kylietä ja Lady Gaga. Madonnan näin tokalla kerralla, mutta esim J Lo ja Sade ovat jääneet käviin. Sade oli myös mun teini-iän idoleita. Sen sijaan kävin kerran katsomassa kulttuuritalolla Suzanne Vegaa. Hyvän keikan heitti, mutta säälitti jotenkin kun mega-artisti saa hädin tuskin Suomessa pienen salin täyteen.
No, parhaat fiilarit tulee kotimaisista, Eppujen keikat tai Lauri Tähkä tai Elonkerjuu. Hypitää hiestä kosteena, lauletaan mukana ja on hauskaa.
Kesä on vasta edessä, mitä kaikkea onkaan tulossa ?
Robbien liput ovat ainakin ostettuna.

Pauska (Ei varmistettu)

George Michaelin keikka oli kiva, välissä oli jotain poliittisia kannanottoja, joista en perustanut ja mieluusti olisin kuullut Wake me up -kappaleen, joka ei ollut settilistalla.
Laura Voutilaisen Suomussalmen keikka, Johanna Kurkelan keikat, Reckless Loven Nosturin ja Glorian keikat, Sunrise Avenuen Lahden keikka ja tietty Kake Randelinin keikat ovat jääneet mieleen kotimaisista artisteista. Olli Hermannin energia ja iloisuus ovat tarttuvia ja niistä saa energiaa valtavasti. Scorpionsien ekat keikat ja tietty Yngwie Malmsteenin Hgin keikat olivat myös ihan huikeita. Joscho Stephan ja Tommy Emmanuel olivat myös huippuja ja Rosenberg Trion konsertti Belgiassa on myös jäänyt mieleeni. Mies harrastaa kitaransoittoa, joten kitarakeikkoja on tullut vuosien varrella kierreltyö paljonkin. Madonnassa olin loppuajan, ei iskenyt ja muita mainitsemiasi en ole nähnyt myöskään.

Kommentoi