Keikkamuistoja

Koitan ostaa konserteista keikkavihot muistoksi ja selailin niitä juuri yksi ilta. Tässä vähän muistoja eri konserteista. Kylie, Britney, Spice Girls, Lady Gaga, Tina Turner, J.Lo, Anastacia, Madonna…

Kylien ja Pinkin keikkoja on tullut nähtyä usein. Vaikka toki konserteista menee paljon ohi, kun näkee artistin aika pienenä ja ilmeet vain screeniltä, niin silti minusta on kiva käydä niissä ja ’hengittää samaa ilmaa’ artistin kanssa. Olisi myös joskus kiva käydä isoissa konserteissa Lontoossa tms. jossa tunnelma on varmasti hieman toinen kuin Hartwall Areenalla.

Gwen Stefanin keikka oli mahtava!

Historian havinaa. Cherin Believe-kiertue ja Spice Girlsin Helsingin konsertti, jonka jälkeen Geri lähti yhtyeestä. Ja onhan se ollut hienoa nähdä Whitney Houston livenä, vaikka tuolla viimeisellä kiertueelle hän ei ollut kovin hyvässä iskussa… Olisi ollut mahtavaa nähdä My Love Is Your Love World Tour.

Keikkavihoissa on minusta myös hauskoja kuvia ja materiaaleja puvuista, lavasteista ja kulisseista.

Oliko tässä konsertteja, joissa olet myös ollut? Tai mikä/mitkä konsertit ovat olleet sinulle merkityksellisiä tai ainutlaatuisia? Itse sanoisin Madonnan Sticky&Sweet-keikan Jätkäsaaressa, Tina Turnerin 24/7, Pinkin kaikki, Spice Girlsin ja Cherin.

Kommentit (8)
  1. Aah, sitä on nykyään liikkeellä. No yleissivistysluento taitaa olla hyvä ehkä ainakin esiintyessä joissakin maissa.
    Paljon hyvän kuuloisia keikkoja, kyllä live-esiintymiset on aina ihan eri juttu – niihin siis aina!

  2. George Michaelin keikka oli kiva, välissä oli jotain poliittisia kannanottoja, joista en perustanut ja mieluusti olisin kuullut Wake me up -kappaleen, joka ei ollut settilistalla.
    Laura Voutilaisen Suomussalmen keikka, Johanna Kurkelan keikat, Reckless Loven Nosturin ja Glorian keikat, Sunrise Avenuen Lahden keikka ja tietty Kake Randelinin keikat ovat jääneet mieleen kotimaisista artisteista. Olli Hermannin energia ja iloisuus ovat tarttuvia ja niistä saa energiaa valtavasti. Scorpionsien ekat keikat ja tietty Yngwie Malmsteenin Hgin keikat olivat myös ihan huikeita. Joscho Stephan ja Tommy Emmanuel olivat myös huippuja ja Rosenberg Trion konsertti Belgiassa on myös jäänyt mieleeni. Mies harrastaa kitaransoittoa, joten kitarakeikkoja on tullut vuosien varrella kierreltyö paljonkin. Madonnassa olin loppuajan, ei iskenyt ja muita mainitsemiasi en ole nähnyt myöskään.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *