Kiireetön sunnuntai

Onpas ollut mukava sunnuntai! Toivottavasti siellä on selvitty eilisestä kisailujen jännityksestä - kummassakaan ei mennyt nyt ihan niin kuin olisi ansaittu, mutta ainakin ollaan oltu tunnelmassa mukana.

Suuntasimme aamulla ystäväporukan kanssa testaamaan Mille Mozzarellea, joka on ilmeisesti muuttanut vastikään uusiin tiloihin Pursimiehenkadulle Cafe Crustumin viereen. (Sain vasta tänään tietää muuten, että jälkimmäisen on Sis. Deli ostanut hiljattain, oho). Mille Mozarellen italialainen elämys oli minulle ihan uusi, mutta jo Eat.fi:n ylistävät kommentit lupasivat hyvää. Eikä tarvinnut pettyä.
Jo pöytää varatessa palvelu oli älyttömän ystävällistä ja paikalle saapuessa tarjoilija toivotti koko porukan sydämellisesti tervetulleeksi ja kertoi aluksi rauhassa vaihtoehdot. Palvelu oli muutenkin koko ajan aivan huippua.

Aamiaiseen kuului kahvi, mehu, jogurtti, alkupalatarjotin ja runsas antipastotyyppinen lautanen (vaihtoehtoisena sai myös kasvisversion) ja jälkkäriksi oli vaniljaleivosta. Ihan kivaa vaihtelua vain istua brunssilla pöytään ja herkut tuodaan eteen. Meidän kohdalla myös se terveellisempi vaihtoehto, kun joku annostelee ruuat valmiiksi, eikä pääse yli-rohmuamaan ;) Tuossa ehti vaihtaa kuulumisia ihan rauhassa ja samalla kaikki hoituu kuin itsestään, luksusta!
Raaka-aineet olivat tuoreita ja ensiluokkaisia. Mm. erilaiset juustot sopivat mainiosti kirsikka-chili-hilloon ja itse tehty focaccia ja leikelleet olivat ihania. Ainoana pettymyksenä jälkkäri, joka oli hieman mitäänsanomaton. Onneksi arvioiden perusteella sekin vaihtelee, mm. suklaa-pannacotta kuulostaisi herkulta! Ja eihän sitä makeaa niin aina tarvitsekaan olla brunssilla.Millestä saa myös salaatteja ja täytettyjä leipiä - pitää testata niitäkin.
Alkupalaherkkuja
Aamiaislautanen koostui mm. huippuhyvistä leikkeleistä ja erilaisista juustoista.
Jälkiruoka oli hienosti tarjoiltu, mutta maku jäi vähän valjuksi.
Valikoimassa myös erilaisia italialaisia herkkuja kotiinviemisiksi.
Vielä heräilemässä. Paita/H&M, farkut/Uniqlo, laukku/Proenza Schouler, ranneke/Hermès, kello/Burberry,
tuoksu/Terre d'Hermès
Miten sattuikaan, että tänään oli myös jos jonkinlaista myyjäistä menossa samalla suunnalla, joihin oli kätevä poiketa tuosta. Olisi ollut itseasiassa ihanaa myös lähteä tänä viikonloppuna käymään Turun Design Festivalin yhteydessä järjestetyssä Fashion Flea -kirppiksellä, mutta se jäi nyt väliin.
Onneksi Maxillissa järjestettiin siis jo perinteeksi muodostunut Fashion-kirppis. Vaikka siellä ei juurikaan ole valikoimaa miehille, bongaa tuolla aina tuttuja. Nytkin oli ihanaa nähdä ja vaihtaa kuulumisia mm. Tyylialkemistin, PintaaAvec Sofién ja Lilou's Crushin Hertan kanssa.
Suuntasin tuosta myös Samujin ja Laitisen mallikappalemyynteihin.Lopuksi päädyimme vielä Kaivariin porukalla istuskelemaan, ihanaa kuin ei tarvinnut koko päivään katsoa kelloa vaan mennä vähän minne mieli teki. Kävin myös ensimmäistä kertaa katsomassa kehutun Kaivarin Kanuunan pöytiä - paikan koko ja pöytien määrä yllätti, joista kaverit tekivätkin loistolöytöjä.


Löytyisikö neliapilaa? 
Pakko napata kuva tästä ihanasta vihreydestä.
Meidän piti muuten eilen nähdä odotettu Gatsby, mutta jo salissa istuessamme tuli ilmoit
us, että näytös oli peruttu teknisen vian vuoksi. Voi sitä pettymyksen määrää ihmisten kasvoilla, varsinkin kun monet olivat jo tietenkin ostaneet popcornit, limsat jne! Mutta sattuuhan sitä, saatiin hyvitysliput täksi illaksi, joten uusi yritys kehiin :)
Ihanaa rentoa sunnuntai-iltaa!
---It's just luxury to enjoy Sunday without any hurry! First brunch with friends and then visiting some  Samuji and Laitinen sample sale. 

Kommentit

Anonymous (Ei varmistettu)

Heh, taisin nähdä sut tänään ruttopuistossa ulkoiluttamassa koiraa :) Olisin tullut kehumaan blogiasi, mutta olin niin hysteerisellä tuulella ja katsoit meitä jotenkin järkyttyneen näköisenä, että päätin säästää sinua ja jätin väliin ;)

Mikko (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Ooh, olisit tullut! Oltiin tosiaan Maddyn kanssa reippailemassa. Voi ei - olin juuri herännyt päikkäreille ja vähän pöllähtänyt ja ajatuksissa - pahoittelut, ei ollut tarkoitus näyttää järkyttyneeltä! :)

Mikko (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Suosittelen ehdottomasti! Kiva saada vähän uusia brunssipaikkoja!

Hanna (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/05518365493996941267

Herkullisen näköinen aamubrunssi, täytyy pistää tämä paikka mieleen :), vaikka nykyään tulee käytyä aivan liian harvoin Helsingissä.

Mikko (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

No joo, kun on ehtinyt jo saliin ja muutenkin odottanut tuota leffaa. No mutta ei ole tosiaan vaarallista. Ja joo, voisi olla pieni kynnys kahlata puolet leffasta uudestaan läpi, ainakin teatterissa.
Raaka-aineet ja tunnelma olivat kyllä hyvät! Paikka täyttyi nopeasti ja melkein kaikki pöydät oli varattu etukäteen, joten kannattaa tehdä se!

Mikko (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Kannattaa testata :)

Mikko (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Tuo lautanen oli kyllä nami! Älä muuta sano - välillä taas tuntuu, että sunnuntai hurahtaa hetkessä.
Aurinkoista viikkoa myös sinne! :)

Gloria (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/03560325278291149490

Voi ei mikä downer tuo leffahomma ja kun jo salissa istuitte! Meillä kävi kerran lomamatkalla leffassa niin, että olimme ehtineet pitkästä leffasta (noin 3h) katsoa puolet, kun tuli tekninen vika ja ilmoittivat etteivät saa sitä korjatuksi, mutta että viereisessä salissa oli juuri alkamassa sama leffa. Kyseessä oli jännäri, joten totesimme, että emme jaksaa heti uudestaan katsoa samaa puolentoista tunnin ajan...joskus sitten myöhemmin vuokrasimme sen kotiin, vähän plaah.
Mille Mozza kuulostaa hyvältä, täytyy ehdottomasti testata, pöytävaraus siis kannattaa?

annemi / 52 weeks of deliciousness (Ei varmistettu) http://www.52weeksofdeliciousness.com/

Nam mitä herkkuja! olen kuullut vain hyvää Mille Mozzarellen brunssista, kyllä se on vaan pakko käydä testaamassa :)

Cara (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/01192685255295067993

Tuonne Milleen olisi kiva suunnata piakkoin, näyttää herkulliselta! :)

Mikko (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

No mutta tuo kannattaa pitää mielessä, jos satut poikkeamaan sopivasti. Tai tuosta lautasesta voi ottaa inspiraatiota ja tehdä vastaavan joku kiireetön sunnuntai.

Mikko (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Oli kyllä tosi hyviä herkkuja ja annos oli juuri sopiva!

Riitta (Ei varmistettu) http://masutoaitemu.wordpress.com/

Wau, ihanan näköisiä antipastoja! Ja tosiaan, laiskat ja kiireettömät sunnuntait on ihan parhaita. Mukavaa alkanutta viikkoa Mikko!

Nonna (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00955527068744036424

Herkullisen näköinen brunssi! Kivoja kuvia!

Oma tyyli – asupoimintoja | Private Blend (Ei varmistettu) http://www.olivialehti.fi/private-blend/2013/09/19/omat-asut/

[...] Asu tarkemmin [...]

Tyyliä ja taidetta | Private Blend (Ei varmistettu) http://www.olivialehti.fi/private-blend/2014/03/14/tyylia-ja-taidetta/

[…] Illan viimeisteli Mille Mozzarellen herkut, jonka brunssista löytyy muuten myös postaus. […]

Kommentoi