Kirkuvan punainen Lanvin

En ole vielä ehtinyt kuvaamaan Italian matkan löytöjä. Tässä kuitenkin yksi uutuus, jonka tilasin jo ennen matkaa, joten tämä olisi hyvä väli esitellä se tarkemmin. En ole löytänyt itselleni Lanvinilta oikein sopivia laukkuja, koska miesten mallit ovat usein turhankin rentoja. Törmäsin Singaporen liikkeessä mahtavaan kirkuvan punaisen bowling bagiin, joka iski heti. Sävy on mielestäni aika hauskan punainen, ei liian tumma vaan häpeilemättömän kirkuvan punainen. Olin aika varma, että tämä(kin) tulisi aleen ja päätin miettiä asiaa vielä… Kyttäsin Lanvinin nettikauppaa, mutta kun alet pyörähtivät pälle, ei laukkuja näkynyt enää missään… Niinpä tein pari puhelua suoraan liikkeisiin. Kysyin tätä ensin Lontoon Savile Rown liikkeestä, koska olen asioinut siellä aiemminkin. Sieltä laukku löytyi −40%, mutta alkuperäinen hinta oli korkeampi. Niinpä soitin vielä Pariisin Rue du Faubourg Saint-Honorén liikkeeseen, jossa alennusprosentti oli sama, mutta alkuperäinen hinta oikea. Lontoon ja Pariisin hintaero oli pari sataa. Niinpä pyysin Pariisia paketoimaan laukun matkaan, hyvää palvelua. Toimii se näinkin 😉 Sain vain tilauslomakkeen, jonka laitoin tiedoin takaisin ja laukku tuli lähetillä. Jos siis kaipaat joskus liikkeistä jotakin, niin kannattaa olla suoraan yhteydessä tai säilyttää niitä myyjien käyntikortteja, joita he mielellään jakavat liikkeessä käydessä.

Oui, merci!

Punaista nahkalaukkua minulla ei kyllä ollutkaan, joten… Rohkea väri ja klassinen sekä pelkistetty malli ovat toimiva yhdistelmä.

Malli on kivan tilava, mutta ei liian iso arkikäyttöön. Ja piristää taas kummasti sateisena ja harmaana syyspäivänä. Pidän myös paljon tuosta vetoketjuyksityiskohdasta, musta vetoketju sopii hyvin pilkottamaan tuolta saumojen välistä.

Laukkuun kuuluu myös olkahihna, mutta en kyllä ajatellut käyttää sitä arkikäytössä.

Yksityiskohtia

Päädyt on taitettu tyylikkäästi ja pelkistetysti.

Tällainen vähän ehkä yllättäväkin uutuus. Yllätti itsenikin 🙂

Heh, laitoin kiitosviestinä vielä tällaisen kuvan liikkeeseen 🙂

Kommentit (10)
  1. Tuo on kyllä ihanan pehmeää nahkaa ja väri on tosi herkullinen. Piristää kyllä aina!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *