Kivilahti Ladies – Vintage & Fashion

 

Sattuipa sopivasti. Kivilahti Ladies -huutokaupan tuotteiden esittely alkoi, kun olimme vielä reissussa, mutta eilen myös Olivia järjesti hienon tilaisuuden, jossa tuotteita pääsi katsomaan. Ehdin siis viimein tuossa yhteydessä tutustumaan valikoimaan paremmin.

Illan avasi mielenkiintoinen keskustelu, jossa Kaarina ja Klaara Kivilahti kertovat tarkemmin tempauksesta ja myynnissä olevista tuotteista. Bukowskis-huutokaupan vintagevastaava Avin Jarjis ja Olivia-lehden uusi päätoimittaja Veera Luoma-aho osallistuivat myös vintagekeskusteluun.

Bukowskis Market on siis ottanut myyntiin ripauksen Kivilahtien vaatehalleista löytyvistä aarteista. Pääosin mukana on asusteita muun muassa Karl Lagerfeldilta, Pradalta, Miu Miulta ja Dolce & Gabbanalta. Kokoelma löytyy netistä ja on myös esillä Bukowskin tiloissa 19.10. saakka. Tuotteiden huutoajat vaihtelevat ja päättyvät 20.–27.lokakuuta välillä. Kannattaa siis käydä katsomassa nyt, löytyykö tuolta suosikkeja.

Kivilahti Ladies Love Vintage & Fashion

Bukowskin tiloissa on esillä huutokaupan tuotteet.

Pääpaino on asusteissa. Sieltä vain etsimään omaa kengänkokoa tai mieluista laukkua.

Bukowskis-vintagevastaava Avin Jarjis, Klaara ja Kaarina Kivilahti sekä Olivia-lehden uusi päätoimittaja Veera Luoma-aho keskustelivat vintagesta ja myynnistä olevista tuotteista.

Tässä vielä pari juttua, jotka kyllä kiinnostavat minua. Pitää ehkä roikkua linjoilla, kun huutokauppa niden osalta on sulkeutumassa…

Karl Lagerfeldin musta-valkoinen huivi on hauska.

Tämä seuraava helmi meni minulta ohi, kun selasin tuotteita etukäteen netistä. Onneksi kohtasimme kuitenkin paikanpäällä. Ei ole ehkä järkevää jakaa tietoa haluamastaan huutokaupan tuotteesta, mutta antaa mennä. Mukana siis myös Hermès Jypsière-laukku.

Tämä on sitten minun 😉

Tästä näet kaikki Kivilahti Ladies -huutokaupan tuotteet.

Kommentit (10)
  1. Se on ehkä helpompaa tosiaan silloin… 😉

  2. En käynyt Pradalla. Tein vaan nopeat näyteikkunaostokset Tukholma-päivän päätteeksi. Ehkä käyn silloin, kun en ole tenavaristeilyllä;)

    T. Maija

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *