Kotimaisen musiikin helmiä

 

Jenni Vartiaisen uusi odotettu albumi Terra ilmestyi jo eilen, mutta en ehtinyt vielä hakemaan omaani... Ok, joo voisi sen ladata iTunesistakin, mutta haluan sen CD:nä.

Pitää siis hakea tuo tänään. Kiva päästä tutustumaan uusiin kappaleisiin – siitä onkin hetki, kun olen odottanut jotakin albumia näin. Jenni lähtee myös kiertueelle ja sain vielä liputkin marraskuun keikalle Kulttuuritalolle, jee!

Kuva/WBmusic.fi

Kotimaiseen musiikkiin liittyen – katsoitko eilen Vain elämää -sarjan toisen tuotantokauden avausjaksoa? Vaikka tällä kertaa artistit eivät ole ehkä ihan omia ykkössuosikkeja, jäin kyllä katsomaan tuota ja odotan ehdottomasti seuraavia jaksoja. Ihan yhtälailla tuohonkin jaksoon oli saatu tunnelmaa ja hienoa nähdä toisten sydämellisiä tulkintoja. Olen kuunnellut repeatilla nyt aamulla Maarit Hurmerinnan tulkintaa Kullanhuuhtojasta ja Juha Tapion Luotsiveneestä, believe it or not.

Kommentit

Mikko – Private Blend

Kuin myös - haluan hyvät levyt CD:inä. On tosiaan osa elämystä tutkia juurikin tuota lehteä :) Siellä nähdään sitten!

CurryKaneli (Ei varmistettu)

Jenni on munkin suosikki. Olen hieman vanhanaikainen, mutta tykkään ostaa musiikin cd-levyinä. Tykkään lueskella ja katsella niitä kansilehdyköitä. Mullakin on liput Kultsalle, jee:D.

Anna (Ei varmistettu) http://www.girlsonthewing.com/

Sama täällä - Kullanhuuhtoja ja Luotsivene on soinut aika moneen kertaan tänään! Vain elämää kuuluu ehdottomasti suosikkeihin, just bloggasin minäkin aiheesta :) Kiitti muuten blogistasi, I love it! Erityisesti uusi Givenchyn laukkusi aiheutti sydämentykytyksiä, olen kesän aikana useampaan kertaan käynyt Luxbagissa kokeilemassa sitä. Niitä oli liikkeessä ilmeisesti alunperin 2 kappaletta, joista toinen taisi mennä sinulle, vielä joitain viikkoja sitten ainakin vielä toinen oli hyllyssä.. still under consideration!

Anne (Ei varmistettu)

Olen tutustunut Jennin tuotantoon enemmän vasta nyt uuden levyn alla, Seili on soinut viikonlopun ja hankin liput jo kahteen konserttiin. Terra näyttää olevan Hullujen päivien tarjouksessa eli sen hankinta jää ensi viikkoon.

Mikko – Private Blend

Seili on kyllä myös hyvä ja Jenni on livenä aivan loistava! Kiva, että on keikkoja tulossa. Totta, sieltä sen saa kyllä tarjouksena, en vain itse jaksanut odottaa :)

Kommentoi