Kotimaisen musiikin helmiä

 

Jenni Vartiaisen uusi odotettu albumi Terra ilmestyi jo eilen, mutta en ehtinyt vielä hakemaan omaani… Ok, joo voisi sen ladata iTunesistakin, mutta haluan sen CD:nä.

Pitää siis hakea tuo tänään. Kiva päästä tutustumaan uusiin kappaleisiin – siitä onkin hetki, kun olen odottanut jotakin albumia näin. Jenni lähtee myös kiertueelle ja sain vielä liputkin marraskuun keikalle Kulttuuritalolle, jee!

Kuva/WBmusic.fi

Kotimaiseen musiikkiin liittyen – katsoitko eilen Vain elämää -sarjan toisen tuotantokauden avausjaksoa? Vaikka tällä kertaa artistit eivät ole ehkä ihan omia ykkössuosikkeja, jäin kyllä katsomaan tuota ja odotan ehdottomasti seuraavia jaksoja. Ihan yhtälailla tuohonkin jaksoon oli saatu tunnelmaa ja hienoa nähdä toisten sydämellisiä tulkintoja. Olen kuunnellut repeatilla nyt aamulla Maarit Hurmerinnan tulkintaa Kullanhuuhtojasta ja Juha Tapion Luotsiveneestä, believe it or not.

Kommentit (5)
  1. Seili on kyllä myös hyvä ja Jenni on livenä aivan loistava! Kiva, että on keikkoja tulossa. Totta, sieltä sen saa kyllä tarjouksena, en vain itse jaksanut odottaa 🙂

  2. Olen tutustunut Jennin tuotantoon enemmän vasta nyt uuden levyn alla, Seili on soinut viikonlopun ja hankin liput jo kahteen konserttiin. Terra näyttää olevan Hullujen päivien tarjouksessa eli sen hankinta jää ensi viikkoon.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *