Kurkistus Luxbagin uuteen liikkeeseen

 

Pääsin tänään sattumalta kurkistamaan jo ihan sisälle Luxbagin uuteen liikkeeseen, joka aukeaa maanantaina osoitteessa Pohjoisesplanadi 25-27. Upeiden laukkumerkkien lisäksi valikoimaan tulee myös muun muassa Fendin, Balenciagan ja Lanvinin vaatteet, kengät ja asusteet. Uutena merkkinä tosiaan Balenciaga.

Kannattaa muuten käydä myös Luxbagin Galleria Esplanadin liikkeessä, koska siellä on menossa muuttoale. Ainakin ystäväni teki sieltä upean Célinen laukkulöydön.

Tuo ruskea Célinen Luggage Phantom alkoi polttelemaan aika lailla. No tässä on aikaa miettiä ja varata se maantainta klo 10. Näistä klassikoista löytyi myös muuten eri väreissä. Myös tuo uusi Tie Tote Bag, jossa on solmut, on kaunis.

Givenchyn kevään uutuuksia. Huomaa myös kengät.

Any cravings for Balenciaga? Nyt niitä saa Helsingistäkin!

Fendin kevättä ja uusi 3Jour-laukku.

Fendin kenkiä.

Balenciagan the sandaalit. Vaikka nyt ei vielä ole keväästä tietoa, niin kannattaa hankkia nämä jo ennen kuin ne menevät.

Lisää Balenciagan kenkiä.

Ja Lanvinin kevään vaatemallisto.

Balenciagan herkkuja, rekiltä löytyi myös sekä Balenciagan että Célinen biker-takki!

Tässä tosiaan vain muutama nopea räpsäisy uudesta upeasta liikkeestä. Pitää käydä ottamassa vielä lisää kuvia, kun kaikki on saatu alkuviikosta paikoilleen ja liike pääsee todella oikeuksiinsa.

Vierailu oli sen verran innostava, että oli pakko mennä levähtämään hetkeksi F8 uuteen Veuve Clicquot samppanjabaariin 8th Floor Belliinille. Hain samalla upouuden Net-a-Porterin aluevaltauksen Porter-lehden, joka löytyi yllättäen R-Kioskilta (!)
Kun postasin tästä kuvan Instagramiin, tykkäsi itse NAP:in perustaja Natalie Massenet kuvasta, wou!

Kommentit (41)
  1. Kiva, että eksyit tänne 🙂 Tuolla oli vaikka mitä ihanaa! Kannattaa ehdottomasti käydä liikkeessä, kun olet täällä päin. Vaikka kyllä Cannesissa on myös oikein hyvä valikoima ja tosiaan se oma liike. Oih, kaipaan Etelä-Ranskaan ikuisesti.

  2. Ei ollut nyt, mutta Célineltä oli kyllä tulossa lähiaikoina uusi lähetys, joten sieltä voi tulla mitä vain. Kannattaa käydä katsomassa välillä, mitä löytyy.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *