Kymmenen hauskaa kysymystä

Sara S. muisti minua haasteella, kiitos Sara hauskoista kysymyksistä!

IMG_8061.JPG
1. Minne matkustaisit juuri nyt?

Aasian suuntaan olisi kiva päästä viimein tutustumaan.

2. Lontoo vai Pariisi?

Varmasti vaikein pari valita. No nyt syksyllä Lontoo varmasti veisi voiton, keväällä sitten Pariisi.
3. Missä maassa/kaupungissa haluaisit asua?
Olisi ihana päästä hetkeksi osaksi New Yorkin arkea, mutta pidemmän päälle eläminen siellä voisi olla vähän turhan raskasta. Lontoo voisi olla myös hyvä vaihtoehto.
4. Rakkain laukkusi?
Eihän niistä voi valita vain yhtä. Kuiskaan tämän, niin muut eivät pahoita mieltään 🙂 Ahkerammin käytössä ovat olleet tämä Prada ja YSL:n salkku/laukku. Mutta helmiä ovat tämä Bottega Veneta, Hermès’n Evelyn ja yksi Tom Fordin laukku.
5. Kirja vai kuntosali?

Kirja. Molemmat ovat hyviä vaihtoehtoja vapaa-ajalle, joten aion koittaa pitää ne taas aktiivisemmin mukana työn vastapainona.
6. Mitä et missään tapauksessa pukisi yllesi?
Never say never. Monipuolisuus on hyvästä ja vuodessa riittää päiviä kokeiluille.
7. Paras /huonoin nettikauppa kokemuksesi?
Paras: Pääsääntöisesti olen saanut aina hyvää palvelua nettikaupoilta. Tuotteet ovat vastanneet aina odotuksia, toimitus on ollut nopea ja ne on pakattu aina kivasti. Esim. tilasin joskus itselleni syntymäpäivälahjaksi Balenciagan clutchin Matchesiltä. Silloin Balen tuotteet piti tilata neuvojan kautta ja sain oikein hyvää palvelua ja clutch taisi olla seuraavana päivänä perillä.

Huonoin: No ei kyllä ole onneksi sattunut vielä kohdalle tällaista. Farfetchiin laitoin joskus palautetta, kun palautukset olisi joutunut maksamaan ja järjestämään itse, mutta tämäkin on tainnut jo korjaantua. Ja Yoox – en pidä yhtään tavasta, jolla vaatteet on esitelty sivuilla, joten en ole koskaan tilannut sieltä mitään.

8. Kuinka kauan voisit olla shoppailematta?
Minulla ei ole niinkään tarvetta ostaa, voin vallan mainiosti lähteä kaupasta tai kaupungilta, jos en löydä mitään järkevää. Mutta jos löydän jotain mahtavaa, sitä on vaikeampi hylätä. Vaikea sanoa aikamäärettä – periaatteessa pärjäisin näillä aika kauan 🙂
9. Suosikkisuunnittelijasi?

Tom Fordin valikoimasta voisi käyttää varmasti kaikkea 😉 Lagerfeldillä on homma edelleen hallussa ja pisteet Phoebe Philolle ja Célinen tiimille merkin noususta.

10. Syksyn must have hankinta?

Uudet hyvän malliset mustat kengät olisi tarpeelliset syksyksi, edelliset parit on jo käytetty melkein puhki.

IMG_7603.JPG
Jaa, näitähän on ihan hauska miettiä taas. Laitetaan siis kysymyksiä myös eteenpäin. Olkaa hyvät: ihana Julia LK, eteerinen Beyond Tea Time, ennakkoluuloton Tyyliholisti ja juuri blogin kanssa muuttanut super-Veera Stockholm By Me.

1. Mitä odotat erityisesti tulevana syksynä?2. Viimeisin hankintasi?3. Bravuurisi keittiössä?4. Lempikirjasi?5. Minne haluaisit matkustaa seuraavaksi?6. Suosikkipaikkasi asuinkaupungissasi?7. Mikä laukku kuvastaa sinua eniten?8. Kolme suosikkibiisiä?9. Sinulle merkittävä henkilö, kenet haluaisit tavata?10. Onnea on…
Ihanaa sunnuntaita!

Kommentit (11)
  1. Tartu tähän, jos ehdit – olisi hauskaa lukea vastauksiasi 🙂

  2. Tiina Nummenheimo
    17.8.2013, 17:31

    Kiitos Mikko, hauskasta haasteesta! Iloista lauantaita!

    T.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *