Leffailta ja päikkäreitä

 

Torstai-iltana teki mieli vuokrata leffa, jotta pääsi viikonlopputunnelmaan. Nykyään tuntuu olevan hieman vaikeaa löytää hyviä katsottavia elokuvia, mutta kehuttu ranskalainen Koskemattomat oli vielä jäljellä. Oiva valinta, sillä leffa oli kyllä hyvä.

Leffa kertoo neliraajahalvaantuneesta miljonääristä ja työttömästä pojasta, joka päätyy avustamaan miestä. Katujen kasvatti ei aina toimi ihan niin kuin paikassa on totuttu, mutta se tuo väriä ja iloa talon arkeen.
Vaikka asetelma onkin aika arvattava, toimii kokonaisuus ja hauskat henkilöhahmot hyvin.
Tämä oli sopiva sekoitus draamaa ja lämmintä huumoria, josta jäi hyvä mieli.

Meidän piti mennä sunnuntaina katsomaan myös Viimeinen rakkaus, mutta innostuimmekin – tai joku innostui – hoitamaan kodin rästijuttuja niin, että siinä se päivä hurahtikin. Satuin nimittäin mainitsemaan yksi ilta viikolla, että ihan niin usein ei tarvitsisi nukkua päikkäreitä _ sain viikonloppuna vastaan sellaisen puurtajan, että… Joku tarttui niin moneen roikkuneeseen kotihommaan, että ehdotin taas ihan suosiolla päikkäreitä… Pitää varoa mitä pyytää.

Kommentit (12)
  1. Tuo tositapahtumiin perustuminen on ehdottomasti plussaa. Joo, ei minua ainakaan haitannut tuo aika klassinen lähtöasetelma.

  2. Oho, no mutta totta – heissä on kyllä hieman samaa näköä ja ainakin tuo nauru on hyvin saman näköinen.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *