Löytö paratiisista

Vuorossa yksi ale-löydöistä, joka saapui eilen. Odotin Net-a-Porterin Euroopan alen alkamista innolla, koska sieltä voi löytyä vaikka mitä herkkuja. Tällä kertaa ei onneksi ollut pahoja houkutuksia, mutta tämä Alexander McQueenin rannekoru päätyi kuitenkin ostoskoriin.

En periaatteessa halua hirveästi brändin pääkallomaniaa iholle, mutta tämä yksi kristallisilmin koristeltu sai mennä. Pääasiassa tykästyin kuitenkin rannekkeen luumun/viininpunaiseen väriin. En myöskään harrasta yleensä kullan värisiä koruja, joten tämä täydentää siitäkin syystä hyvin valikoimaa.
Hauska lisä vaikka jonkun neuleen ja farkkujen kanssa käytettäväksi.

EDIT//Huomasin, että McQueenin omilla sivuilla on myös alkanut ale. Sieltä löytyy tämänkin rannekkeen lisäksi huiveja, laukkuja ja paljon muuta kivaa!

IMG_2921.JPG
Huomasin vasta tilauksen jälkeen, että nahka on pytonia, oho – anteeksi…Luulinkin hetken, että paketti on takavarikoitu, kun tiistain Brysselin skannauksen jälkeen ei seurantalinkkiin tullut uusia päivityksiä… Yleensä olen niin malttamaton, että otan pikatoimituksen, mutta nyt olinkin ottanut standardin – se taitaa tulla pyörillä.
IMG_2918.JPG

Kommentit (41)
  1. Voiko rannekkeita olla liikaa? | Private Blend
    10.3.2014, 20:05

    […] Mahtava löytö McQueenilta ilahduttaa edelleen. […]

  2. No voihan hittolainen minkä teit! 🙂 Olin jo luovuttanut alennusmyyntien suhteen ja saanut harmituksen käännettyä positiiviseksi kun mietin kasvavaa säästötiliä, kunnes törmään tähän tietoon McQueenin alesta! Siellä ei nimittäin ollut mitään aleja kun viimeksi surffailin. Kipsijalkainen, vähän allapäin ollut Beany kiittää sinua piristyksestä, mutta Beanyn laihtuva lompakko on aivan toista mieltä. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *