Maaliskuun laukkumuisto – Mulberry

 

Maaliskuun laukkumuistona sähkönsininen Mulberryn Maxi Mabel. Malli on yksi suosikeistani, joten minulta löytyy tämä myös itseasiassa mustana. Laukku on iso ja toimii hyvin viikonloppulaukkuna. Olen kyllä käyttänyt tätä joskus ihan kaupunkilaukkunakin vain piristämään tunnelmaa, kun on ollut harmaa päivä. Ja siinäkin tarkoituksessa tämä palvelee hyvin. Tästähän on ollut saatavilla myös pienempiä käsilaukkukokoja.

Väri piristää kummasti harmaatakin päivää.

#mussunsininen

Edessä kaksi vetoketjutaskua.

Pitkien hihnojen ansiosta tämän saa heitettyä hyvin olalle.

Ja plussaa myös molemmilla sivuilla olevista mokalla vuoratuista taskuista, tuonne saa laitettua esimerkiski matkalukemiset tai muut jutut, jotka haluaa saada nopeasti napattua esille.

Näin laukun alunperin Mulberryn mainoksessa ja se jäi tosiaankin kummittelemaan mieleen. Kun tämä sitten tuli aleen, piti se heti klikata kotiin. En löytänyt kyseistä mainoskuvaa circa 2008, mutta se näkyy vanhassa asukuvassa taustalla.

Tuo ylempi kuva on otettu muuten noin vuosi sitten, näytänpä oudon nuorelta… Tässä vertailuksi yksi uusimmista. Vuodet eivät päästä enää niin helpolla, hyvä niin 😉

Uusimmat postaukset saat muuten kätevästi esimerkiksi näitä kautta:

Myös Instagramiin pbblog-nimimerkin alle päivityy melkein ensimmäisenä kuulumisia Facebookin lisäksi.

Kommentit (14)
  1. Miesten kohdalla se kyllä menee niin että sen kun vaan komenee kun vähän ikä ja rosoisuus näkyy;)

  2. Väriä elämään! Joo ja käytin itseasiassa tuota paitaa sattumoisin tässä yksi päivä. No se on ja numeroilla ei ole tosiaan väliä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *