Mahtava dokumentti: Vogue – muotitoimittajien mahti

 

Satuin tallentamaan Yle Teeman muotiteemaviikolta (kiitos Yle) tulleen Vogue – muotitoimittajien mahti -dokumentin, joka osoittautui mahtavaksi. Siinä esitellään Voguen vuosikymmenet ja etenkin naiset legendaaristen kuvausten takaa. Vahvat ja persoonalliset naiset sopivatkin hyvin näin äitienpäiväviikonlopun alle.

Take a bow, vasemmalta: Jade Hobson, Babs Simpson (100 v.!), Phyllis Posnick, Carlyne Cerf de Dudzeele (yhtä mahtipontinen kuin nimi), Pollyn Allen Mellen, Grace Coddington, Camilla Nickerson ja Tonne Goodman.

Mukana dokumentissa käsitellään Anna Wintourin ensimmäisen kannen asua ja radikaalisuutta: Lacroix meets guess (närästää itseä kyllä vielä nytkin). Tämän lookin takana Carlyne Cerf de Dudzeel.

Kaunis, kaunis – täydellinen kuva Marilynistä, kiitos Babs Simpson. Voi Marilyn, kun joku olisi halannut sinua vilpittömästi ajoissa.

Räväkän Pollyn Allen Mellenin tuotos – en muuten tiennyt, että Vera Wang on työskennellyt Voguessa juurikin Pollyn avustajana.

Grace Coddingtonin taikaa.

Kuvat/Vogue.com

Suosittelen lämpimästi katsomaan tämän – asiallinen, laadukas ja kiinnostava dokumentti ja mitä persoonia! Mukana kommentoimassa myös Sarah Jessica Parker, Alber Elbaz, Marc Jacobs ja Nicholas Ghesquière. Löytyy Areenasta.

Kommentit (15)
 1. 2becomewang
  10.5.2014, 16:20

  Olinkin nähnyt tämän jo joskus aiemmin, mutta mahtavat naiset liimasivat sohvaan uudelleenkin.

  Muutenkin Teeman muotiviikko on ollut mahtava. Erityisesti olen nauttinut Muodin kolme vuosikymmentä -sarjasta, jossa käytiin läpi muotimaailman ilmiöitä 80-luvulta 2000-luvulle. Oma suosikkikauteni on kyllä 90-luvun alun antifashion-liike, jonka vaatteet näyttävät upeilta yhä edelleen.

  http://2becomewang.blogspot.fi/

 2. Meinasi mennä itseltäkin ohi – tosi hyvin tehtyä dokumentti! Asiallinen.

  Ehdottomasti – laita viestiä, kun olet tulossa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *