Matador-Madonna

Eilen juhlittiin Grammy-tunnelmissa ja Madonna oli taas vauhdissa, ei ehkä kovin uudenlaisessa, mutta ainakin menossa mukana. Promottavana on nyt uusi Rebel Heart -albumi, josta iloitsinkin jouluna. Vaikka Madonnan illan asut olivat Givenchyn, vastaa matadori-teema aika vahvasti Dolce & Gabbanan kevään lookia.

16969698-mmmain.jpg

Kuva/Style.com

Dolce-Gabbana-Spring-Summer-2015-Womenswear-01.jpg

Kuva/dolcegabbana.com

Tässä Grammy-esitys ja myös Living For Love -kappaleen musiikkivideo.

Pukuloistoa löytyy esimerkiksi täältä. Gwenin asu oli ainakin suosikkini. Ainakin Yle Teema esittää gaalan tulevana sunnuntaina 15.2. klo 22.

Kommentit (5)
 1. Todellakin Madonnan asussa on samaa henkeä kuin Dolce & Gabbanalla. Samanlaisia piirteitä tuntui löytyvän muiltakin punaisella matolla.

  Täytyy sanoa, että tällä kertaa Grammyissa miesten tyylikkyys hiveli paljon enemmän omaa silmääni. Naisten asut aiheuttivat enemmän kulmien kohottelua alkaen Helen Lasichanh’n ja Jane Fondan asuista. Gwenin haalari oli ehdottomasti piristävä poikkeus. Kai se on hyväksyttävä, että Oscar gaalassa näemme ne klassisemmat iltapuvut ja Grammyt ovat enemmän kohahduttamista varten 😀

  1. Mikko – Private Blend
   12.2.2015, 05:54

   Tiedetään ainakin, mikä on kauden juttu 🙂
   Totta ja Grammyissä miehetkin voivat pukeutua vähän rennommin ja siten luovemmin. Ovathan smokki ja frakki tyylikkäitä Oscareissa, mutta aika tylsiä.
   En ole muuten vieläkään varma, mitä mieltä olen tuosta Fondan asusta 🙂

   1. Tuo on niin totta. Taitaa tosiaan olla niin, että Oscareissa naiset näyttäytyvät upeaakin upeammissa haute couture-luomuksissa, mutta miehet ovat sidottuja melko muodolliseen ja samalla tylsään pukeutumiseen. Grammyissa taas sekä miehet että naiset pääsevät revittelemään tyylillään, mutta naisten muodissa tarvitaan hyvin äärimmäisiä vetoja, pekonipukuja sun muita, jotta kiinnittäisi yleisön huomion, kun taas miesten maailmassa riittää vähän vähempikin.

    Fondan asu, tai erityisesti kankaan materiaali on mulle liikaa, mutta on mamma kyllä kunnossa vielä 77-vuotiaana! Siitä täytyy nostaa hattua 🙂

    1. Mikko – Private Blend
     14.2.2015, 07:46

     Kunnon First World Problems 🙂
     No Jane on kyllä mahtavassa kunnossa! 

     1. Todellakin 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *