Menossa mukana

Sain Garminilta Vívoactive-kellon testattavaksi hetki sitten ja se on koittanut pysyä menossani mukana niin töissä kuin vapaalla. Tässä hieman kokemuksia ja ominaisuuksia kellosta. Hauskaa testata tällaista sportti-kelloa!

Aamulenkin luvut saa hyvin tallennettua ja seurailtua kehittymistä, tai muutoksia :)

Kellossa on myös sykemittari ja siihen saa liitettyä pannan. En ole koskaan käyttänyt tuollaista, joten kiva, että se tuli tässä mukana testailtavaksi. Olen aina ajatellut, että kyllä pumppu sitten sanoo, kun mennään liian kovaa.Vaikka kai se taitaa olla eri harjoitustehoissa pysymistä ja optimaalista sykettä varten.

Oli pakko mitata myös pikku-Maddyn sunnuntaikävely. Iso tyttö, tuplana vielä tuo määrä hänelle.

Vaikka kännykkäkin taitaa laskea jollain systeemillä askeleita on silti hauska katsoa kellosta paljonko sitä tulee käveltyä ns. hyötyliikuntaa päivässä.
Eilenkin kello taisi näyttää reilua 9000 askelta ja olisiko se ollut 10 kilometriä. Ainakin saan perus 5000 askeleen tavoitteen rikki yleensä lounaaseen mennessä. Toki tuo on vain plussaa, sitä ei voi oikein laskea liikunnaksi. Tämä on mielenkiintoista laittaa käteen myös 'kevyellä' kaupunkilomalla. 

Lataus onnistuu kätevästi ja kello toimii jopa 3 viikkoa. Yhteyden saa muodostettua kätevästi eri puhelimiin.

Kellosta näkee näppärästi myös muun muassa kalenterimerkinnät, Insta-kommentit ja toki myös saapuvat viestit ja puhelut ilman että tarvitsee kaivaa puhelinta taskusta tai laukusta. 
Hauska laite ja hyvä vinkki näin isänpäivän alla.

Kommentit

Lanttuleikkuri (Ei varmistettu) https://lanttuleikkuri.wordpress.com/

tässä on hyvä esimerkki miten muoti toistaa itseään.
Tämän kokoisia, tällä numerofontilla oli ne ensimmäiset digikellot. Sitten mentiin vain pienempään kokoon, sitten tuli erilaisia malleja ja back to the basic.

Opintovapaalla sain mieheltäni monta kelloa. Ja nyt olen ollut taas tylsä ja jättänyt ne pois käytöstä, kännykkä ja päätteen kello riittää minulle. Tylsä minä !

Mikko – Private Blend

Totta, en edes ajatellut tuota. Mutta toimii kyllä hyvin, taas :) No kello vain käyttöön, ei siitä haittaakaan ole :) 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.