Menossa mukana

Sain Garminilta Vívoactive-kellon testattavaksi hetki sitten ja se on koittanut pysyä menossani mukana niin töissä kuin vapaalla. Tässä hieman kokemuksia ja ominaisuuksia kellosta. Hauskaa testata tällaista sportti-kelloa!

PB013400.JPG

PB013391.JPG

PB013386.JPG

Aamulenkin luvut saa hyvin tallennettua ja seurailtua kehittymistä, tai muutoksia 🙂

PB013381.JPG

Kellossa on myös sykemittari ja siihen saa liitettyä pannan. En ole koskaan käyttänyt tuollaista, joten kiva, että se tuli tässä mukana testailtavaksi. Olen aina ajatellut, että kyllä pumppu sitten sanoo, kun mennään liian kovaa.Vaikka kai se taitaa olla eri harjoitustehoissa pysymistä ja optimaalista sykettä varten.

IMG_4825.JPG

Oli pakko mitata myös pikku-Maddyn sunnuntaikävely. Iso tyttö, tuplana vielä tuo määrä hänelle.

PB013376.JPG

Vaikka kännykkäkin taitaa laskea jollain systeemillä askeleita on silti hauska katsoa kellosta paljonko sitä tulee käveltyä ns. hyötyliikuntaa päivässä.
Eilenkin kello taisi näyttää reilua 9000 askelta ja olisiko se ollut 10 kilometriä. Ainakin saan perus 5000 askeleen tavoitteen rikki yleensä lounaaseen mennessä. Toki tuo on vain plussaa, sitä ei voi oikein laskea liikunnaksi. Tämä on mielenkiintoista laittaa käteen myös ’kevyellä’ kaupunkilomalla. 

PB013416.JPG

Lataus onnistuu kätevästi ja kello toimii jopa 3 viikkoa. Yhteyden saa muodostettua kätevästi eri puhelimiin.

PB013419.JPG

Kellosta näkee näppärästi myös muun muassa kalenterimerkinnät, Insta-kommentit ja toki myös saapuvat viestit ja puhelut ilman että tarvitsee kaivaa puhelinta taskusta tai laukusta. 
Hauska laite ja hyvä vinkki näin isänpäivän alla.

Kommentit (2)
 1. Lanttuleikkuri
  5.11.2015, 12:38

  tässä on hyvä esimerkki miten muoti toistaa itseään.
  Tämän kokoisia, tällä numerofontilla oli ne ensimmäiset digikellot. Sitten mentiin vain pienempään kokoon, sitten tuli erilaisia malleja ja back to the basic.

  Opintovapaalla sain mieheltäni monta kelloa. Ja nyt olen ollut taas tylsä ja jättänyt ne pois käytöstä, kännykkä ja päätteen kello riittää minulle. Tylsä minä !

  1. Mikko – Private Blend
   6.11.2015, 08:28

   Totta, en edes ajatellut tuota. Mutta toimii kyllä hyvin, taas 🙂 No kello vain käyttöön, ei siitä haittaakaan ole 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *