Odotettujen sarjojen uudet jaksot

 

TV on pysynyt aika hyvin kiinni nyt syksyllä, mutta nyt on tulossa hyvää katsottavaa. Ok, Good Wife on tehnyt poikkeuksen. Huomenna tiistaina alkaa odotetut Downton Abbeyn neljännen tuotantokauden jaksot, jee! Edellisen kauden päätösjakso jäi tosin hirveään kohtaukseen, mutta katostaan mitä tuleman pitää.

Kuva/PBS.com

Eilen alkoi myös Solsidanin uudet jaksot ja jos edes puolet Sinkkuelämää-vuorosanoista on päässyt unohtumaan, niin LIV ainakin näyttää sarjan alusta maanantaisin. Kuka avaa telkkarin alkuviikosta?

Kommentit

Sissi (Ei varmistettu)

Itsekin olen ollut innoissani Downton Abbeyn uusista jaksoista ja Solsidanista myös :) DA on palannut takaisin ekan kauden tyliin, jännittävää miten tarina etenee.

Mikko – Private Blend

Gossari on kiva, mutta minulle menee välillä hermo siihen loputtomaan juonitteluun. Haluan, että paha jää kiinni jakson lopussa tai viimeistään seuraavassa...

Mathias (Ei varmistettu) http://mathiask.com

Olen tuijottanut Good Wifea maratonina sen jälkeen kun sarja jäi Suomessa tauolle ja katsomattomia jaksoja oli kertynyt kasa. Käytännössä katson nyt sitä samaa tahtia kuin jaksoja ilmestyy USA:ssa. Parasta viihdettä!

Lilie (Ei varmistettu)

Muutaman jakson uudesta kaudesta nähneenä voi sanoa, että taattua DA-tyyliä on taas luvassa, hitusen vanhojen juonien kierrätystä, mutta riittävästi myös uusia jänniä käänteitä. Jos on sarjan ystävä niin ehdottomasti kannattaa katsoa mitä tuleman pitää!

CurryKaneli (Ei varmistettu)

Good Wife on maanataisin, DA siis nyt tiistaisin, ke-to tuleeko mitään? Perjanatisin Vain elämää, lauanatina Avara luonto, su TTK ja Solsidan. Ja tunnustan, joskus katson katsomosta Beverly Hillsin täydelliset naiset ja olen tyytyväinen että oon tavis:).

Hekku (Ei varmistettu) http://huesofblack.blogspot.fi/

Pitää vielä ehdottomasti hehkuttaa Livillä alkavaa Scandal-sarjaa, joka tarjoaa sekä koukuttavan juonen että tyyliesikuvia: pääosan esittäjän Kerry Washingtonin garderoobia on hehkutettu tosi monessa ulkomaisessa muotilehdessä. Good Wifea fanitan ihan tosissani, mutta Alician kotelomekot voisivat jo vähän räväköityä :-D

Saija (Ei varmistettu) http://tasapainoatavoitellen.blogspot.fi/

Minä olen ihan pihalla näistä uusista Tv sarjoista. Pitäisikin hankkia boxit niin tulisi katsottua sitten kerralla kunnolla.

Helsinki chic (Ei varmistettu) http://Www.helchic.blogspot.fi

Samat sarjat koukuttavat myös täällä. Näiden lisäksi katson myös Gossip Girliä. Takaisin Good Wifeen...

Miia

Mikko – Private Blend

Kuulostaa hyvältä! :)

Mikko – Private Blend

Kiitos vinkistä, pitää katsoa! Niin totta, juristilook on aika perinteinen tuossa. Oho, tuli nyt mieleen Ally McBeall - pitäisi ehkä fiilistellä sitäkin taas joskus...

Mikko – Private Blend

Kannattaa ehdottomasti tutustua, vaikka koneelta!

Mikko – Private Blend

Samoin, kyllä Marple ja Poirot ovat myös laadukasta katsottavaa!

Mikko – Private Blend

No ei TV:tä kyllä pahemmin ehdi katsomaan ja onneksi on noita boxeja tai voi katsoa omia suosikkeja netistä.

Mikko – Private Blend

Jee - ehdottomasti nuo uudet jaksot pitää katsoa!

Mikko – Private Blend

Se on kyllä hyvä sarja, ei liian liiba-laabaa ja siinä on positiivisuutta & pilkettä silmäkulmassa. En kestä sarjoja, jotka ovat liian hengästyttäviä tai loputonta juonittelua.

Milo (Ei varmistettu)

Downton Abbey on munkin suosikkeja. Olenkin jo odottanut uusia jaksoja alkavaksi. Muutenkin kaikki brittiläinen uppoaa mulle, erityisesti Nti Marple ja Hercule Poirot filmatisoinnit... Ai että!

memmi (Ei varmistettu)

Oon viimeset pari kolme vuotta ollu kyllä niin laiska telkkarin kattoja, että ihan harmittaa kun tuntuu menneen monta hyvää sarjaa ihan ohi! Tai kaikki aina puhuu kun siinä sarjassa sitä ja tässä tätä ja että kun on niin hyvä ohjelma, ja sit ite on vieressä tyylillä juu vai, tuleek tällastaki:D Mun ultimate lempparein sarja ikinä, eli Greyn anatomia, jatkuis vissiin myös ens viikolla, mutta multa on menny kaks vikaa kautta aikalailla ohi, joten tuntuis tyhmältä yhtäkkiä alkaa tuijottelemaan sitä nyt. Höh. Taidan siis jatkossakin pitäytyä Täydellisten naisten boksien parissa. Ja pakko myöntää, myös salkkareitten.... :D

Kommentoi