Odotettujen sarjojen uudet jaksot

 

TV on pysynyt aika hyvin kiinni nyt syksyllä, mutta nyt on tulossa hyvää katsottavaa. Ok, Good Wife on tehnyt poikkeuksen. Huomenna tiistaina alkaa odotetut Downton Abbeyn neljännen tuotantokauden jaksot, jee! Edellisen kauden päätösjakso jäi tosin hirveään kohtaukseen, mutta katostaan mitä tuleman pitää.

Kuva/PBS.com

Eilen alkoi myös Solsidanin uudet jaksot ja jos edes puolet Sinkkuelämää-vuorosanoista on päässyt unohtumaan, niin LIV ainakin näyttää sarjan alusta maanantaisin. Kuka avaa telkkarin alkuviikosta?

Kommentit (17)
  1. No ei TV:tä kyllä pahemmin ehdi katsomaan ja onneksi on noita boxeja tai voi katsoa omia suosikkeja netistä.

  2. Oon viimeset pari kolme vuotta ollu kyllä niin laiska telkkarin kattoja, että ihan harmittaa kun tuntuu menneen monta hyvää sarjaa ihan ohi! Tai kaikki aina puhuu kun siinä sarjassa sitä ja tässä tätä ja että kun on niin hyvä ohjelma, ja sit ite on vieressä tyylillä juu vai, tuleek tällastaki:D Mun ultimate lempparein sarja ikinä, eli Greyn anatomia, jatkuis vissiin myös ens viikolla, mutta multa on menny kaks vikaa kautta aikalailla ohi, joten tuntuis tyhmältä yhtäkkiä alkaa tuijottelemaan sitä nyt. Höh. Taidan siis jatkossakin pitäytyä Täydellisten naisten boksien parissa. Ja pakko myöntää, myös salkkareitten…. 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *