Onar

Yhteistyössä Onar Muistan Onar-merkin jääneen heti mieleeni yhdestä pressipäivästä ja tuotteita onkin näkynyt hienosti lehdissä ja blogeissa pitkin vuotta. Minua kiinnosti tutustua vielä tarkemmin tuotteisiin ja nettisivuja selatessani bongasin harmaan Harris-kauluksen, joka iski heti. Merkin perustaja ja suunnittelija on Irene Kostas ja toiminnan takana on ajatus: ekologinen turkis. Ennen kaikkea turkisten hyötykäyttö ja materiaaleina käytettään paljon lammasta, villieläimiä tai vintage-tuotteita  – ei siis tarhaeläimiä. Kävin myös tutustumassa mallistoon studiolla ja sieltä löytyikin vielä onnekseni Harris-kaulusta harmaana.

 Kaulus on tehty lampaasta

Näin tämän heti villakangastakin täydellisenä parina, mutta vielä ei ole ollut niin kylmä, että tuota olisi päässyt käyttämään joka päivä.

Kävin aikapäiviä sitten tutustumassa Onarin studioon ja eri malleihin

Mallistosta löytyy myös rohkeita värejä

Jos etsit turkisliivejä tai -huppuja, kannattaa kurkistaa Onarin valikoima!

Mallistosta löytyy myös reppuja sekä clutcheja. Mielenkiintoista seurata, mitä tuleman pitää! Bongasin uutuutena nettisivuilta esimerkiksi perinteisiä karvalakkeja, wau!

Onar tarkoittaa kreikaksi muuten unelmaa.

 

Kommentit (8)
  1. Kiitos Irene täsmennyksestä 🙂
    Kiteytit tämän hyvin!

  2. Hyvä Q,

    haluan tarkentaa että emme missään nimessä käytä turkkinsa vuoksi tapettuja eläimiä vaan lammasfarmien sivutuotteena syntynyttä nahkaa, tienvarresta löytyneitä villeinä luonnossa kasvaneita eläimiä, osittain myös esim. supikoiraa jota riistanhoidollisista syistä luvanvaraiset metsästäjät harventavat sekä pienessä määrin vanhojen konkurssipesien turkistakkeja, joista teemme asusteita. Kaikki materiaaliresurssi on siis jo valmiiksi olemassaolevaa. Lammasta ei myöskään luokitella turkiseläimeksi joten on tässä tapauksessa harhaanjohtava termi. Hyvää joulunodotusta sinulle!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *