Onnennumero 29.

 

Tänään aion laittaa töihin vähän juhlavampaa päälle, pistää jotakin ihanaa tuoksua, ottaa ehkä lasin kuohuvaa aamiaisen kera ja hakea vaikka laten Starbucksilta työmatkalla. Illalla menemme syömään hyvin. Eilen lähetti toi juuri sopivasti myös toisen puoliskon tilaamaan lahjan, jonka laatikko vilahtikin jo Instagramissa ja Facebookissa. Tuonne päivittyy muuten aika reaaliajassa menemiset ja tekemiset, joten kannattaa seurailla niitäkin! Sieltä löytyy muun muassa, miten Maddy pörristi viikonloppuna.

On siis se aika vuodesta – synttärit. Muistaakseni täytän 29. Siinä tapauksessa odotan tätä vuotta innolla, sillä 29 on onnennumeroni. Syntymäpäivän lisäksi minulla on molempien nimien nimipäivä 29. Iloa tuo myös se, että alan olemaan jo melkein aikuisen ikäinen, jee! Pitäisi ehkä jättää ne silmänympärys- ja yövoiteet pois, niin se näkyisi myös naamassa 😉

Innostuin jo aiemmin Tom Fordin Noir -tuoksusta, mutta testatessa se ei kuitenkaan sytyttänyt täysin. Viimeksi lentokentän tax freessa vieraillessa olin kuitenkin jo kypsynyt tuoksulle sen verran, että se lähti mukaan. Sitä se ikä teettää. Tänään siis voisin käyttää tätä. Sopii hyvin bloginkin nimeenkin.

Tom Ford lanseerasi myös hiljattain oman kosmetiikkasarjan miehille, ou yeah! Minä niin tarvitsen näitä tuotteita testattavaksi ja arjen iloksi!

Kuva/tomford.com

Valoisaa päivää!

t. vajaa-kolmekymppinen, miten sen kukakin käsittää 😉

 

Kommentit (54)
  1. Kiitos muistamisesta, ja muistutuksesta 😉
    En usko, että väkivalta on ratkaisu 😉
    Jätäisin kuitenkin itse neulat pois – elämä saa näkyä.

  2. Onnea ! Ihminen ruopeaa vanhenemaan 26 vuoden jälkeen.
    Nyt tarvitaan teho seruumit – Jos ne auta – suosittelen BOTOXIA..Tom Ford suosittelee myös itse tätä

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *