Pariskuntaillallinen etelävaltioiden makumaailmassa

Vesa Silver kutsui minut mukaan maistelemaan Ravintola Teatterin Grillin uutta Southern Hospitality -menua. Kiitos vielä erinomaisesta isännöinnistä ja kutsusta! Mukana herkuttelemassa oli myös Jenni ja Nata. Hyvä ruoka, juoma ja seura - sille!

Maistelimme alkuun nimikkodrinkkejä, joista TG lemonade hurmasi minut sekä Jennin ja Nata oli taas liekeissä Whiskey & Coke sekä Smoked Bloody Marystä.

Tutustuimme samalla uuteen menuun, jonka on luonut mies Prahan parhaiden hampurilaisten ja ribsien takaa, Jeff "Bad Jeff" Cohen, joka oli myös paikalla lanseeraamassa etelävaltioiden makuja Helsinkiin.

Teatterin Grillin listalta löytyy toki myös paikan klassikoita.

Tervetuloa maistelemaan etelävaltioiden herkkuja!

Olen käynyt pari kertaa Teatterissa syömässä tonnikalasalaattia ja silloin tuolla on ollut aika valkoiset pöytäliinat -tunnelma. Niinpä yllätyin kuin salissa vallitsi nyt paljon rennompi meno, myös avokeittiö taitaa olla uusi päivitys.

Päätimme tilata listalta hieman kaikkea ja maistella uutuuksia. Alkuun savustettuja siipiä, blackened-maustettuja scampin pyrstöjä ja paahdettuja portobellosieniä. Annoksissa ei ole säästelty mausteissa, voissa tai cheddarissa - eli maukasta! Siivet katosivat heti lautaselta, vaikka Natan kanssa olikin jotain keskustelua Tampereen vastaavista. 

Portobellosienen ja roquefort-juuston liitto oli täydellinen.

Sharing is caring. Tuosta illasta lähtikin vähän kaikenlaista materiaalia Snappiin ja Instaan...

Ruokiin oli valittu pariksi eri oluita. Vaikka en olekaan niin oluen ystävä, sopivat valinnat mausteisiin ja tuhteihin makuihin erinomaisesti. Myös Polar Monkeys -oluen etiketit saivat pisteet.

Ribsien ja hampurilaisen lisäksi pöytään kannettiin muun maussa savustettua perunasalaattia, fenkoli coleslawta sekä jalopeno-cheddar-maissileipää.

Kunnon burger

Listalla luki lusikoitavan kypsät ribsit ja niin olivat - myös kastike oli täydellinen. Eikä annoskoossakaan oltu säästelty.

Jälkiruoaksi jalopeno-cheddar-omenapiirasta, talon porkkanakakkua ja sokerina pohjalla leipävanukasta. Joka oli niin hyvää, että tilasimme sitä vielä pari annosta lisää.

Sanoisinko dixiechicks-taisto lautasella.

Kiitos kaikille vielä hauskasta illasta ja erityisesti myös Minnalle, kuka piti meistä niin hyvää huolta! Oli oikein kiva tutustua Grillin tarjontaan - paikka sopii hyvin rentoon iltaan ystävien kanssa.

#pariksuntaillallinen, mutta kuka päätyikään ja kenen kanssa jatkoille?

Kommentit

Jilli/Big Mama's Home (Ei varmistettu) http://bigmamashome.blogspot.fi

Todella herkullisen näköistä ja kauniita kuvia. Täällä taas vesi hersyy kielelle jo pelkästään kuvia katsellessa. Pitänee joskus lähteä kokeilemaan kyseistä ravintolaa. Olen yleisesti ottaen hieman laiska lähtemään ulos syömään, mutta joskus sitäkin tulee harrastettua. Ehkä sitten kun pääsen ensimmäisiin tavoitteisiini tuon uuden työn saralla, niin voisimme pistää isännän kanssa tyllerön hoitoon ja lähteä juhlimaan.

Mikko – Private Blend

Kiitos :) Kannattaa pitää paikka mielessä! Ja ehdottomasti lähteä ulos syömään, se piristää kummasti ja tuo luksusta arkeen!

Nata - White Trash Disease

<3<3<3<3 mä vaa tykkään susta niin paljon!! sait varmaan traumoja mun pussailusta haha!

oli ihana ilta, hauskinta vähään aikaan :p

Mikko – Private Blend

:) Ehkä selviän, ja muutkin ;) Kiitos itsellesi, oli hauskaa - toivottavasti myös Jennin bileissä. Ja mahtavaa, että sait tuosta irtioton remonttisavottaan. Kivaa viikkoa! 

Nata - White Trash Disease

Kivaa viikkoa mikko! Pus! :D

TahdonAsiat (Ei varmistettu) http://tahdonasiat.blogspot.com/

Nyt on ihan pakko... "Kiitos kaikille vielä hauskasta illasta ja erityisesti myös Minnalle, kuka piti meistä niin hyvää huolta!" ... ja suomeksi: "Kiitos kaikille vielä hauskasta illasta ja erityisesti myös Minnalle, JOKA piti meistä niin hyvää huolta!" Kuka on osa kysymyslausetta - anteeksi.

Mikko – Private Blend

#relatiivipronomini Kiitos suomennoksesta :) 

Kommentoi