Punapohjaiset tanssikengät

 

Ensimmäinen ehdottomasti oman postauksen ansaitseva löytö Lontoosta tulee tässä. Ja nämä piristävät myös hyvin näin töihinpaluun aamuna. Christian Louboutinin hullut glitter-kengät. Katselin oikeastaan ensin Jimmy Choon vastaavia, jotka löytyvät alesta täältä. Mutta sitten poikkesin vielä Selfridgesin Louboutin-osastolla, jossa nämä odottivat. Hassua muuten, että Lontoon omassa liikkeessä oli merkin miesten kenkämalleja vain noin tusina kun taas Selfridgesillä ja Harvey Nicholsilla niitä oli lähes kolminkertaisesti.

Ajattelin, että jos repäistään, niin repäistään sitten kunnolla. Nämä kengät sopivat hyvin juhlistamaan erityisiä tilaisuuksia tai piristykseksi puvun kanssa. Osastolta sai superhyvää palvelua ja aleparista löytyi vielä täydellinen 41,5 koko.
En ole vielä tähän mennessä löytänyt niitä omia Louboutinin kenkiä, mutta nyt niitä sitten täydentyi kokoelmaan kerralla paritkin.

Näillä kelpaa juhlia.

Kärjet ovat juuri sopivat, ei liian pyöreät eikä liian kapeat.

Ei ihme, että Tuhkimo ja Dorothy saivat ihmeitä aikaan ainutlaatuisilla kengillä. Siihen tarvitaan vain täydellinen kenkäpari.

 

Kommentit (37)
  1. Anteeksi, olen unohtanut vasta tähän!
    Muistelinkin, että Britanniaan meno koiran kanssa on hankalaa… Joo, en voisi koskaan laittaa Maddya ruumaan… Enkä kyllä mitään koiraa.

  2. Sinä arvailit oikein, että nämä ovat sinun suosikit. Keijukimalle tekee ihmeitä 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *