Rakkaudesta Balmainiin

Balmain on kyllä merkki, joka saa sykkeen nousemaan heti. Tänään varmasti ihan kirjaimellisesti :)
Varsinkin merkin takit ovat upeita. Olin onnekas ja sain napattua jostain nettialen loppurysästä Balmainin bleiserin ja se istui vielä kuin valettu. Ajattelin, että sitä voisi käyttää hyvin ulkotakkinakin, ettei jää vain juhlakäyttöön.

Väri on tummansininen ja kanttaukset hauskan rennosti rikottu. Malliin on lainattu hieman smokin kaavaa, joka tekee rennosta takista kuitenkin tarvittaessa juhlavan ja näyttävän.

Nappi, nappi, nappi - kuten edellisessä postauksessa fiilistelin.

Istuvuus on Balmainin takeissa kyllä aika ainutlaatuinen. Toppaukset luovat heti sotilaallisen ryhdin.

Hei, vaatekaapin klassikko.

Kommentit

hollu (Ei varmistettu)

Kylläpä vähästä ärsyynnyt kun pitää sen takia huokailla ja kirjoitella! Onneksi tuo persjalkainen maatuska löysi vihdoin olkatoppaukset jos saisi jotain ryhtiä niillä.

Mikko – Private Blend

:) Pahoittelut, vanha 'ystävä' vauhdissa.

Mikko – Private Blend

Pitkästä aikaa :) Olisin toivonut, että sinne kuuluu jo parempaa. 

Mikko – Private Blend

No se juna meni jo :) Mutta kyllä siis ihan hieno tuo H&M-yhteistyö ja konsepti. Mutta ei tietenkään sama kuin merkin omat vaatteet.

Vierailija (Ei varmistettu)

Itse yritin ostaa noita balmainin vaatteita. Noh kaikki oli loppunmyyty netissä, myynti alkoi netissä klo. 11 joten aamulla ei voinut ostaa, sitten illalla kaikki oli loppu ärsyttää niin paljon!!!!

Mikko – Private Blend

Varmasti ovat menneet aika vauhdilla. Itseltä meni ihan ohi, ei näin. No kannattaa katsoa tuleeko palautuksien kautta saataville jotain.

anon111 (Ei varmistettu)

Ihan hieno bleiseri, klassisempaa Balmainia. Balmain tosiaan saa sykkeen nousemaan, tosin minun kohdalla ei hyvällä tavalla, toisin kuin ennen. Olihan Balmainilla Decarninin aikaan hetkensä, mutta silloin merkki jäi polkemaan paikalleen, kun mallistot tarjosivat kerta toisensa jälkeen sitä samaa. Mielikuvat kuitenkin jäivät elämään Ready-to-wear couturena huimine hintoineen.

Kun Rousteing tuli tilalle, toivo jostain uudesta heräsi. Mutta jotenkin vain se Balmainin viehätys katosi pikkuhiljaa, kun Rousteing alkoi tuhoamaan merkkiä. Yksityiskohdat hävisivät, laatu huononi ja jotenkin merkki alkoi vaikuttaa "halvalta", vaikka hinnat oli korkeat. Eikä edullisemman Pierre Balmainin lanseeraus yhtään auttanut pitämään mielikuvaa ylhäällä jostain exclusiivisesta. Minusta Rousteing tuhosi merkin, vaikka on mukaan mahtunut pari ihan hyvää kampanjaa.

Nykyään herralla tuntuu olevan Kardashianit ja hän itse (itsensä näköiset mallit kampanjoissa, some..), joka ei ole sitä Balmainia jota haluan. Mallistoihin mahtuu kerralla yhtä asiaa, milloin hapsuja, milloin röyhelöitä. Kun avaa Balmainin nettikaupan ja katsoo miesten vaatteita, suurin osa on tylsää, mautonta collegea ja logoja. Arvostus on minulla hävinnyt ja merkki kuuluu samaan kastiin Philipp Pleinin kanssa, merkin jonka kierrän kaukaa.

Mikko – Private Blend

No ainakin merkki herättää tunteita :) Ja hyvä tuntemus! Niin, ehkä noiden hintalappujen takia pitää turvautua temppuihin ja sirkushuveihin... Mutta takit ovat kyllä niin hienoja. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.