Ravintola Sinne Helsinki

Kävimme viikolla testaamassa Helsinkiin rantautuneen ravintola Sinnen. Moni onkin päässyt nauttimaan Bistro Sinnestä Porvoossa käynnin yhteydessä tai suunnannut sinne pelkästään sen takia. Nyt toinen Sinne löytyy siis Helsingistä Eerikinkadun alusta. Jee!

Sinne Helsinki löytyy Eerikinkadulta, melkein Yrjönkadun kulmasta.

Ravintolan etuosassa on deli-/viinipuoli, johon voi vain tulla istahtamaan lasillisen tai pienen napostelun merkeissä ihan lennosta.

Ravintolasali löytyy taaempaa hauskalta katetulta sisäpihalta.

Listasta on hyvin samanlainen kuin Porvoossakin. Esimerkiksi kolmen tai viiden ruokalajin menut vaikuttavat houkuttelevilta ja niissä on hyvä hintalaatusuhde. Päädyimme kuitenkin burgeriin, jota emme olleet vielä testanneet. Eikä sitä ole turhaa kehuttu, mahtavan mehukas. Muun muassa pihvi on luomu Charolais-nautaa.

Jälkiruoaksi omenapaistos jäätelön ja kinuskin kera.

Lasku tuli hauskasti vanhan kirjan sisällä.

Kiva paikka, tervetuloa Helsinkiin Sinne!

Kommentit

Lucky Traveller Merja (Ei varmistettu) http://www.luckytraveller.blogspot.com

Kiitos, kiva vinkki ja tuo kirjajuttu on ihan huippu! Leppoisaa lauantaita!

Mikko – Private Blend

En ihmettele :) Ja vastahan tuo aukesi, joten ehdit hyvin ensimmäisten joukossa. No kamera ei aina noissa hämärämmissä paikoissa palvele ihan parhaalla tavalla, vaikka saa näin syksyllä olla vähän tunnelmaakin kuvissa. Mutta ei liikaa sitä keltaisuutta...
Hauska idea ja nuo kirjat ovat kyllä hienoja. Salaisuus oli oma suosikkini.

S (Ei varmistettu)

Tuo paikka on mulla jo"listalla", mutta ei olla vielä ehditty! Onpa viihtyisän näköistä, sillälailla cozy, varmaan kellertävä valaistus etenkin tekee sen.
Ja ihana laskukotelo, kaikki äidiltäni perityt krjat (myös Viisikot), ovat juuri tuon näköisiä, kannet ovat niin hienoja.

Mikko – Private Blend

Kannattaa pitää tämä mielessä, myös tuo deli! Kiva paikka tavata vaikka ystävän kanssa. Kivaa iltaa myös sinne, kiitos :) Sinne. :)

Mikko – Private Blend

Suosittelen!

Nonna (Ei varmistettu) http://PearlyWhite

Kivalta näyttää! Täytyy jossain vaiheessa piipahtaa.

Riitta (Ei varmistettu) http://masutoaitemu.wordpress.com

Yess, onneksi mulla on marraskuulle pöytävaraus, näyttää ja kuulostaa tosi lupaavalta. :-)

Mikko – Private Blend

Hyvä, minäkin varasin heti kun varauskalenteri aukesi, enjoy!

Anna-Liisa (Ei varmistettu)

Ruoka oli Sinnessä hyvää, mutta ruokalista vilisee kirjoitusvirheitä! Miten uusi ravintola VOI päästää tällaisen tekeleen käsistään? Melkein jokaisen ruokalajin kohdalla on jollakin kielellä virhe. Muutama esimerkki: smaksätt (p.o. smaksatt), fenkål (fänkål), ingefär (ingefära), salad (sallad), havsthorn sorbet (havtornssorbet) urval av ost (osttallrik), kaltrökt (kallrökt) jne. jne. Kvinoa on ruotsiksi milloin kvinoa, milloin quinoa. Kannattaisiko menua kirjoitettaessa käyttää kielitaitoista henkilöä ja tarkkaa oikolukijaa? Noloa.

Kommentoi