Ravintola Sinne Helsinki

Kävimme viikolla testaamassa Helsinkiin rantautuneen ravintola Sinnen. Moni onkin päässyt nauttimaan Bistro Sinnestä Porvoossa käynnin yhteydessä tai suunnannut sinne pelkästään sen takia. Nyt toinen Sinne löytyy siis Helsingistä Eerikinkadun alusta. Jee!

Sinne Helsinki löytyy Eerikinkadulta, melkein Yrjönkadun kulmasta.

Ravintolan etuosassa on deli-/viinipuoli, johon voi vain tulla istahtamaan lasillisen tai pienen napostelun merkeissä ihan lennosta.

Ravintolasali löytyy taaempaa hauskalta katetulta sisäpihalta.

Listasta on hyvin samanlainen kuin Porvoossakin. Esimerkiksi kolmen tai viiden ruokalajin menut vaikuttavat houkuttelevilta ja niissä on hyvä hintalaatusuhde. Päädyimme kuitenkin burgeriin, jota emme olleet vielä testanneet. Eikä sitä ole turhaa kehuttu, mahtavan mehukas. Muun muassa pihvi on luomu Charolais-nautaa.

Jälkiruoaksi omenapaistos jäätelön ja kinuskin kera.

Lasku tuli hauskasti vanhan kirjan sisällä.

Kiva paikka, tervetuloa Helsinkiin Sinne!

Kommentit (9)
  1. Ruoka oli Sinnessä hyvää, mutta ruokalista vilisee kirjoitusvirheitä! Miten uusi ravintola VOI päästää tällaisen tekeleen käsistään? Melkein jokaisen ruokalajin kohdalla on jollakin kielellä virhe. Muutama esimerkki: smaksätt (p.o. smaksatt), fenkål (fänkål), ingefär (ingefära), salad (sallad), havsthorn sorbet (havtornssorbet) urval av ost (osttallrik), kaltrökt (kallrökt) jne. jne. Kvinoa on ruotsiksi milloin kvinoa, milloin quinoa. Kannattaisiko menua kirjoitettaessa käyttää kielitaitoista henkilöä ja tarkkaa oikolukijaa? Noloa.

  2. En ihmettele 🙂 Ja vastahan tuo aukesi, joten ehdit hyvin ensimmäisten joukossa. No kamera ei aina noissa hämärämmissä paikoissa palvele ihan parhaalla tavalla, vaikka saa näin syksyllä olla vähän tunnelmaakin kuvissa. Mutta ei liikaa sitä keltaisuutta…
    Hauska idea ja nuo kirjat ovat kyllä hienoja. Salaisuus oli oma suosikkini.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *