Samujin mallikappalemyynti ja Prada-tunnelmia

Jos olet tänään liikkeellä Helsingin keskustassa, niin tässä menovinkki. Samuji järjestää mallikappalemyynnin klo 12-16 studiollaan osoitteessa Korkeavuorenkatu 2bG. Kannattaa ehdottomasti piipahtaa!
Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2013-02-09+kohteessa+9.09.08.png
Kutsun graafisuuden ja Villa Lumituiskun mahtavan vinkin inspiroimana tässä uusi sisustushimotus – Prada Marfa -taulu. En ole katsonut koskaan tarpeeksi intensiivisesti Gossip Girliä, mutta tämän tunnistan. Kanvaasi-taulu viittaa Elmgreen and Dragsetin teokseen/installaatioon, Pradan liikkeeseen joka sijaitsee keskellä Texasia. Liike on siis suljettuna, mutta vastaa muuten täysin konseptia.
Olin siis ajatellut, että ko. taulu on nykytaidetta, jonka hintaa en halua edes tietää tai että saatavuus ei olisi ihan yksinkertaista. Nyt kuitenkin tajusin, että ainakin vastaavia tauluja saa tilattua ihan Art.com-sivun kautta kolmessa eri koossa, eikä hintakaan ole kohtuuton. Tämä sopisi täydellisesti olohuoneen jommalle kummalle tyhjyyttä ammottavalle seinälle! Nyt mittailemaan sopivaa kokoa.
Ihanaa lauantaita!

prada-marfa-sign.jpg
Tässä kyseinen taulu

093108_gossipgirl0.jpg
Ja näin se näkyi sarjassa. Kuva/Mina-Fashionaffairs.blogspot.com

prada-marfa-gossip-girl-21.png

dsc06582f.jpg
Tältä se näyttäisi seinällä. Kuva/Purseblog.com

PradaMarfa2.jpg
Elmgreen and Dragset teos Texasissa. Kuva/Artproductionfund.org

Kommentit (14)
  1. Aah, kiitos vinkistä!

  2. Minun pitäisi katsoa jaksot edes kerran läpi! Kulissit ja vaatteet ovat mahtavia, mutta en kestä aina sitä juonittelua, joka kestää liian kauan – vaikka aina toki selviää 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *