Singaporen ostokset

 

Tässä tarkemmin jatkoa matkan tuliaisiin nyt Singaporen osalta. Kuten kirjoitin matkapostauksessa, oli tuolla vähän ylitarjontaakin – tosin laukuissa hinnat olivat reippaasti korkeampia kuin Euroopassa. Siksi arvokkaimmat ostokset saivat jäädä.

Metsästin jo Kuala Lumpurista tätä, mutta oikea koko ja väri löytyi vasta kolmannesta Bulgarin liikkeestä Singaporesta. Innostuin aiemmin, kun huomasin että myös Bulgarilta löytyy nahkarannekkeita, joita koristaa klassinen Serpenti-koriste.

Päädyin pienempään malliin, tätä löytyy myös tuplana joka on toisaalta myös aika hauska. Nahkana tässä on käytetty muuten karung-nahkaa, jota ainakin Bulgari ja Bottega Veneta käyttää osassa nahkatuotteita – se on sileämpää ja kestävämpää kuin python. En olisi ehkä halunnut tietää tätä…

Ranneke käytössä.

Toinen aika hauska löytö, mitä en ilmeisesti voinut vastustaa, on Chanelin rintaneula, jossa on vähän lucky charm -henkeä.

Korussa on viisi kolikkoa (hyvä luku) ja Chanel-klassikoita: 2.55-laukku, kamelian kukka, neliapila, Chanel No. 5 -pullo, cc-logo sekä Rue Cambon osoite.

Näin heti liikkeessä, että koru menee hyvin puvuntakin kauluksessa näin. Testasinkin tuota käytönnössä jo Nespresso-liikkeen avajaisissa.

Koska Lontoon Sephorasta ei vielä maaliskuun alussa löytynyt, niin sain vasta nyt käsiin Marc Jacobsin kosmetiikkatuotteita. Mukaan lähti itselle huulirasva ja lahjavarastoon ripsari, huulikiilto ja kynsilakkoja, joista ehdinkin jo jakaa ensimmäiset. Mahtavat purkit ja lakoista & huulipunista löytyi vaikka mitä värejä – kannattaa katsastaa, jos sattuu eteen.

Ostin toki myös paikallisia muotilehtiä, muun maussa Australian Voguen. Vähän kyseenalaista, miten kosmetiikkayritykset tarjoavat innolla valkaisevia tuotteita Aasiassa. Tässä esimerkki Diorin mainoksesta.

Tulaiseksi muuten TWG:n teetä sekä tiikeribalsamia, jota valmistetaan itseasiassa Singaporessa.

Ihastuin ION Orchardin yläkerran sisustuskaupasta löytyneisiin italialaisen Seletti-merkin keraamisiin lennokkeihin niin paljon, että oli pakko ostaa ne tuliaiseksi kotiin.

Kolmen ryhmän voi laittaa tasolle pystyyn tai lappeelleen. Ajattelin kyllä pitää esillä esimerkiksi yhtä vaikka kirjapinon päälle sijoitettuna.

Nyt on Aasian matka viimeisten ostostenkin osalta postattuna. Tulevia matkahaaveita löytyy ja pari matkaa tuli varattua jo Finnairin kesäetujen kautta – näistä lisää myöhemmin, mutta kiva että on taas uutta odotettavaa – sillä välin näistä löydöistä on ihana nauttia ja muistella aivan mahtavaa reissua.

 

Kommentit (23)
  1. Asu ilta-auringossa ja Marc Jacobs -arvonta | Private Blend
    24.5.2014, 08:54

    […] sitten otsikon provo. Ostin Aasiasta Marc Jacobsin kosmetiikkaa ajatuksena, että voisin arpoa – nyt ehkä vähän viiveellä – […]

  2. No hyvä siis – kertoo, että tämä on ainakin erilainen (?) 😉

    Joo, en minäkään aiemmin, mutta toiminta on tosiaan aloitettu tuolta ja on siellä edelleen. Niin, ajattelin jättää vain yhden kotiin, kun sitä ei ihan niin usein tarvitse.

    Joo, nuo lennokit (ja tuo Chanel) kiinnittivät heti huomion.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *