Snapchatin viemää

Snapchat-kummitus on hyppinyt ruuduilla jo hyvän aikaa ja olen koittanut sivuuttaa sen... Taasko pitäisi lohkaista aikaa uuden sovelluksen uumeniin? Ja kuinkas sitten kävikään... Olin kyllä jo ladannut tuon ja käynyt ihmettelemässä sekavanoloista appia, mutta en ollut vielä etsinyt seurattavia, saati julkaissut siellä itse mitään. No kai sitä pitää antaa vähän periksi, joten aktivoiduin viimeinkin viikonloppuna. Pätkiä löytyy private.blend-nimimerkillä. Olen kuullut perusteluita, että tuolla on kivaa etenkin se, että kaikki ei ole niin siloiteltua (olen kyllä aina laittanut Instagram-kuvatkin kyllä aika livenä ja raakana), ja kai tuo on helppo pala videoiden maailmassa.
Eikä klippejä tosiaan tarvitse niin hioa, kun ne katoavat 24 tunnin päästä. Ja hauskintahan tuolla on ehdottomasti muiden kuulumisten seuraaminen, se tekee siitä niin koukuttavaa. Saa muuten vinkata omista nimimerkeistä tai kiinnostavista/hauskoista seurattavista. Ei minua yhtään haittaa kurkistaa vaikka Jennifer Lopezin. Lady Gagan tai Cara Delevingnen videoklippeihin.

Tässä kuvakaappauksia snapeistäni viikonlopulta, harjoittelua vielä. Bongauksista ja tekemisistä tulee siis jatkossakin tutusti myös Instagramiin ja blogiin, mutta toki Snapchattiin on vaivatonta ja nopeaa laittaa pikakuulumiset ja myös sellaista pientä, mistä ei nyt ehkä postauksissa näy. Ja joo toki snappien luonne on aika...välitön ja aito. Ihan hauska ja raikasta kurkistaa itsekin muiden ruutujen taakse.

Monaa on oikeastaan syyttäminen, että roikun nyt tuolla koko ajan... Hän patisti minut aktivoitumaan ja piti lyhyen oppitunnin, kun näimme eilen Turussa.

Cocon puutarhajuhlista testailtiin sitten klippien jakamista. Niistä tulossa kyllä ihan kunnon kuviakin. Upea puutarha ja juhlat, wau!

Aamulla kävimme Maddy kanssa lenkillä ja sinne pystytettiin samalla Ravintolapäivän telttoja.

Aamulenkin maisemat on kyllä ilo jakaa, ilma puuskutusta. Onneksi noista klipeistä saa äänet pois halutessaan :)

Tuulahdus puistotunnelmaa

Lounas Skifferissä on helmitekemistä ja tämäkin maisema on kiva jakaa panoraamana.

Rakastan käydä täydentämässä kaupasta kodinjuttuja, kuten huuhteluainetta, talouspaperia, pesuaineita... Samalla kohtasin viimein Pätkis-jäätelöiden aarrearkun.

Linjoilla nähdään, se on kyllä hauskaa!

PS. Kuulumisia Instagramin puolelta löytyy pbblog ja postaukset toki Bloglovin' ja Facebookin kautta.

Kommentit

Mona
www.monasdailystyle.com

Jes Mikkoa! Mahtavaa!!! ;)

Mikko – Private Blend

Right... Mutta kiitos siis vinkeistä! Ja ihan hyvin pääsinkin jo vauhtiin :)

Emmi L. (Ei varmistettu)

Mut löytää enmi1210 nimimerkillä :) Mäkin oon ihan koukuttunut Snapchatiin vihdoin!

Mikko – Private Blend

Kiitos, siellä nähdään :)

Lanttuleikkuri (Ei varmistettu) https://lanttuleikkuri.wordpress.com/

Onko pätkisjäätelö niin hyvää mitä on hehkutettu ? Löytäminen voi olla haastavaa.

Mikko – Private Blend

Se on haastavaa! Kannattaa kokeilla Cittareista. Noh, ihan kiva, mutta ei nyt mikään ainutlaatuinen.

Kommentoi