Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Heiiii! 

Lämpimät terveiset Turkista! Pitkästä aikaa sain lomailtua kunnolla ja täytyy sanoa, että ihan uudella innolla palaamassa blogin pariin. Ideoita on taas paljon ja jotenkin paljon lempeämpi asenne kaikkeen. 

Palaan myöhemmin muutamien lomakuvien kera. Nyt koittaa matkalaukkujen purku. Taidettiin tuoda kilo rantahiekkaa mukanamme...hengailtiin viimeiseen saakka rantsulla. Rantaelämään tuskin kyllästyisin ikinä!

/greetings from Turkey

Share
Ladataan...

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Kaupallinen kampanja / Yhteistyössä L’Oréal Paris 

Meikkis teki pienoisen muodonmuutoksen parisen viikkoa sitten ja laitoin hiuksiini pitkästä aikaa vähän tummempaa sävyä. Nyt viimeisenä muttei missään nimessä vähäisimpänä tähän L´Oréal Prodigyyn liittyvään yhteistyökuvioon liittyy todella mukava kilpailu, jossa voit voittaa Makeover-kotivärisetin itsellesi ja kamuillesi! Ihan pienenkin sävyn muutos tekee ihmeitä ja hellävarainen väri tuntui tekevän hyvää hiuksilleni. Kisaan pääset osallistumaan täällä. Onnea kisaan! 

Minä lepuuttelen hiuksiani vielä hetken muissa maisemissa, mutta pian pääsen kotiin töiden pariin. Kotona odottaa kevätsiivous ja terassi vaatii vielä toisen pesun ennen kukkia ja somisteita. Uusi suhteellisen suuri kalustekin on tilattu kotiin, joten paljon sisustusjuttuja on taas pian luvassa. 

Toivottavasti teillä on kaikki oulrait ja voitte hyvin! 

Merhaba!

Share
Ladataan...

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

/outfit iBlues from Le Follie, shoes from Zara, necklace from gina tricot. 

Jatkan kysymysten ja vastausten parissa;

Henkilökohtainen elämä:

Hei ja ihanaa kevään odotusta :) semmoinen kyssäri tuli mieleen että mikä on pommiin nukutun tai kiireisen aamun pelastus sinulle/perheelle? ja mikä pelastaa huononkin päivän?

Nauru, vitsit, oma sisko, Pultti Pois ja niin pois päin. Ehdottomasti positiivisuus! Täällä eletään vain kerran, niin asioita ei kannata ottaa niin vakavasti, eikä turhaan stressata. Hakuna Matata!

Lause, kirja, kuva tai kappale, jota pidät maailman kauneimpana?

Musiikki on minulle se juttu. Kaikkien aikojen kaunein biisi on ehkäpä Paolo Spagnolo F. Mompou Canción y danza n. 6, tätä soitan mielelläni myös pianolla, tosin vain sen hitaan osion. ;) Voi jestas, oli muuten vaikea löytää nuotteja, Amazonista löysin loppujen lopuksi.

Tämä kappale on elokuvasta Korppi Sylissä.

Vietättekö usein aikaa miehesi kanssa ihan kaksistaan?

Joo ja ei... kevät/kesällä enemmän. Parasta on jos keksitään jotain kivaa koko perheen voimin. <3 Kaipaan kyllä aika usein elokuvailtoja, ravintolaillallista ja niin edelleen... aikuisten seuraa vastapainoksi lapsiperhearkeen.

Minkä ikäinen olet?

Mää oon kolmekymppine. :)

Oletko Turusta kotoisin?

Läheltä Turkua.

Onko sulla jotain suurempaa unelmaa?

Että tekisin jollain tavalla maailmasta kauniimman paikan.

Onko teillä suunnitelmissa mennä naimisiin?

Ehkä?

Unelmien matkakohde?

Niitä on niin monia.... maailmanympärys matka! Ylipäätänsä mahdollisuus matkustaa, se on tärkeää minulle. Haluan viedä ja tutustuttaa lapset eri kulttuureihin, se jos mikä on suuri rikkaus.

Kuinka pitkä olet?

161,5 cm

Miten olette tavanneet miehesi kanssa?

Juhannuksena 2003 kaverini mökillä.

Minua kiinnostaa se, kuinka tulet toimeen punastumisesi kanssa? Vai onko se hävinnyt kokonaan? Muistan kun avauduit joskus aiheesta, ja se oli tosi hieno postaus. Itse välillä mietin, pitäisikö minun meikata se ominaisuus itsestäni piiloon - tosin en tiedä löytyykö meikkiä joka tämän piirteen saa täysin piilotettua :D Olisi kiva kuulla ajatuksiasi siitä. Aikaisemmasta postauksestasi jäi muistaakseni vähän auki, onko ominaisuus nykyään elämässäsi vielä matkassa? Ihailen boheemiuttasi. Jatka samaan tyyliin! Ihana blogi. Ihanuus!

Kyllä punastelen, mutta minkäs minä sille voin. Yritän vaan keskittyä ja vien huomion siihen omaan asiaan, enkä mieti miltä näytän. 

Minua kiehtoo salaperäisyytesi. Tunnut nauttivan elämän pienistä hetkistä ja jokaisesta yksityiskohdasta. Elämäsi vaikuttaa blogisi perusteella niin ylelliseltä. Kuinka saat arjen askareet pysymään hallinnassa, niin ettei kauheaa kaaosta ja asioiden unohtelua, myöhästymisiä jne pääse syntymään (vai pääseekö)? Kuinka osaat suhtautua siihen? Ihannoin elämänasennettasi, mutta itse olen niin kova suorittaja, että arjen kauneus meinaa väkisin hukkua arjen pyörityksen ja rutiinien alle.

Voi kuule, olen juuri se tyyppi, joka unohtelee asioita ja nykyään myös myöhästelee. Minut tunnetaan ”Hemppana”, jolla on aina monta rautaa tulessa. Ehkä kaiken säätämisen keskellä yritän pitää mahdollisimman lungin asenteen ja pitää huolta itsestäni+perheestäni. Oikeastaan monet asiat ovat aika yksinkertaisia, kun sen vaan oivaltaa. Elämänvarrella sattuneet asiat ovat opettaneet, että elämä on hauras, eikä huomisesta koskaan tiedä... on parempi etsiä valoa ja keskittyä positiivisuuteen. Vanhemmillani on ollut (tietysti) myös suuri rooli – he ovat todella rentoja ja kannustaneet. He ja siskoni ovat minun peruskallioni.

Oliko vaikeaa muuttaa pois Turun keskustasta "maalle"? :)

Ei oikeastaan, odotin niin paljon muuttoa omaan taloon, sillä remontti viivästyi useamman kuukauden. Välillä keskustassa pyöriessä tulee ikävä asumista siellä. Tykkään kaupungin energiasta, maalla on usein liian hiljaista ja ajantaju katoaa ja unohtuu. Onneksi täällä maalla musiikkia voi soittaa lujaa ja on oma iso piha.

Share
Ladataan...

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Te kysyitte, minä vastaan:

Ruoka ja Liikunta:

- Minua kiinnostaa liikunta- ja ruokatottumuksesi (en tiedä miksi muiden ruokajutut aina niin kiinnostavat, ehkä koska olen itse tällainen herkkusuu foodie ja rakastan katsella inspiroivia ruoka- ja toisaalta myös sporttikuvia instagramissa).

Pyrin ottamaan aika rauhallisesti, sillä arki on aika kiireistä jo muutenkin. Teen arjessa valintoja, jotka edesauttavat hyvinvointia, kuten hyötyliikun. Syön mahdollisimman hyvää ruokaa. Minusta on ihana ajatus, että mahastani löytyy puhdasta ja terveellistä ruokaa - ajattelen kovin visuaalisesti siitä. En katso juurikaan telkkaria, vaan blogihommien jälkeen menen mielummin ajoissa sänkyyn lukemaan kirjaa... lepo on todella tärkeää! Yritän hyödyntää poikani treeniajat ja käyn samalla lenkillä. Maanantaina käyn joogassa, tiistai, keskiviikko, torstai ja perjantai juoksen. Sunnuntaisin käyn salsatunnilla. Lihaskuntoa harjoittelen kotona (liian harvoin). Haluaisin toki tehdä kaikenlaista muutakin, mutta aika ei tahdo riittää. Salikortin lopetin jo ajat päivät sitten.

- Juoksetko pitkiä lenkkejä? Pyöräiletkö talvellakin töihin?

En ole käyttänyt mitään mittareita, vaan juoksen vähän missä sattuu... viimeksi metsässa. Olen yleensä noin tunnin tai 45 minsaa jossain päin juoksemassa/kävelemässä/katselemassa. :) En pidä enkä haluakaan pitää mitään kirjaa liikunnasta, tiedän kyllä koska on hyvä lähteä liikkeelle.

En pyöräile talvisin... se olisi liian hullua minulle.

- Olisi myös kiinnostavaa tietää tulevaisuuden toiveistasi esim. työn, perheen ja matkustelun suhteen (ymmärrän toki, jos menee liian henk.kohtaiseksi). Mikä on sun lempiherkku? :D Meneekö pulla/kakut tms. leivonnaiset, jäde tai karkit vai pysytkö aina terveellisellä linjalla? :)

En halua asettaa mitään sen suurempia tavoitteita, you gotta go with a flow - mun lentävä matra. Tee sitä mikä tuntuu hyvältä juuri sillä hetkellä ja niin edelleen. Terveyttä kyllä toivon ihan kaikille, se on niin tärkeä juttu. <3

Share
Ladataan...

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Hello!

No nyt vihdoin ja viimein ensimmäinen osa näistä kysymyksistä. Kyssärit on tosiaan jaettu aiheiden mukaan ja niitä tipahtelee tänne blogiin tällä viikolla muutaman kerran. Tällä erää vastailen sisustus- ja tyyliaiheisiin kysymyksiin.

Sisustus/Koti:

- Lempikukkasi?

En pysty valitsemaan yhtä ainoaa, se olisi niin väärin muita kukkia kohtaan. :) Pioni on kyllä aika ihana... kaikki tuoksuvat kukat ovat lähellä sydäntä. 

- Ja juotko teetä vai kahvia?

Kahvia, vahvaa kahvia, mutta vain 1-3 kuppia päivässä. 

- Mistä olet perinyt sisustussilmäsi?

Pidän kaikesta kauniista ja kodin sisustus liittyy siihen. Molemmat vanhemmistani ovat hyvin luovia, joten ehkä jotain on heiltä peritty. Sisustusjuttuja olen myös oppinut ihan bloggaamisen kautta. Luen paljon kaikenlaisia alan lehtiä, kirjoja, haastatteluja... kiinnostukseni on aikalailla sammumaton.

- Millainen lapsuudenkotisi sisustus oli?

Lapsuudenkotini on perinteinen punainen puutalo ja hyvin sellainen kotoinen.

- Entä minkälaisia puutarhasuunnitelmia sinulla on ensi kesälle?

- Mitä sisustushaaveita sinulla on?

- Onko jotain erityisiä esineita tai muita sisustusideoita, joista olet haaveillut jo kauan, mutta joita et ole ostanut tai toteuttanut?

Haaveilen suuresta matosta, ainakin 2 ja puol metriä molempiin suuntiin luonnonmateriaalista tehtynä.

- Onko makusi sisustuksen suhteen muuttunut paljon ajanmyötä vai oletko pysynyt tyylillesi uskollisena? Mikä on sisustusfilosofiasi?

ON! Blogi ja kiinnostus sisustamista/arkkitehtuuria kohtaan on opettanut paljon. Janoan inspiraatiota ja ideoita joka puolelta ja hoksaan melkein päivittäin asioita. Ehkä suurin elämys on ollut huomata, että sisustuksella on suuri vaikutus elämänlaatuun ja mieleen – ja että kaunis sisustus on paljon enemmän kuin pöytä ja tuolit ... se kertoo tarinaa ja on yhtä kuin sinä itse.

- Oletko enemmän kaupunki- vai maalaisihmisiä?

Fifty fifty. Juuri tähän elämäntilanteeseen sopii eläminen maalla, mutta kyllä me ehdottomasti tullaan muuttamaan vielä joskus keskustaan. Onko se Turku, vai jokin muu – aika näyttää.

- Hei! Olen ihaillen seurannut blogiasi jo muutaman vuoden, mutta nyt vasta ensimmäistä kertaa kommentoin. Haluaisin kysyä, mistä kaikkialta ammennat inspiraatiota sisustamiseen, pukeutumiseen ja pihasuunnitteluun. Olethan jo kertonutkin näistä jonkin verran blogissa, mutta ehkä olet löytänyt jotain uusiakin inspiraation lähteitä? Entä mihin lauseisiin tai sanoihin tiivistäisit sisustamisesi tai pukeutumisesi punaisen langan?

Muoti/Tyyli:

- Suosikki kosmetiikkatuotteet/meikit top5. Ja tietysti se tärkein: miten saat tukkasi pysymään niin kauniin puhtaan vaaleina?

Juuri nyt suosin Jurliquen face oilia (mm. Ravensara myy tätä), Maybellinen meikkivoide (sävy 22), YSL valokynä, Lumenen Blueberry kulmaväri ja Vita Liberata.

- Mistä kaupoista ostat vaatteesi? Mitä nettikauppoja suosit vaateostoksia tehdessäsi? Mistä ostat lastenvaatteet?

Yritän mahdollisuuksien mukaan suosia tässä taloustilanteessa turkulaisia liikkeitä. Saatan etsiä netistä jotain tarpeellista ja selvittää saako lähiseudulta sitä jotakin. Net A Porter, Matches ja the Outnet ovat kyllä aika vakkarimestoja jos haluan katsella/ostaa jotain designerjuttua. Lastenvaatteita ostan mieluiten Zarasta ja H&M:sta.

- Milloin kiinnostuit sisustus- tyyliasioista, ja millainen tyylisi oli teininä?

Teinityylini oli aivan kamala! Diggasin (ainakin vanhojen kuvien perusteella) ala-asteen tyylistäni, mutta ylä-aste ja lukio, omg! Napapaitoja, valkoisia ja liiloja housuja, tennareita, hameita... toki ne tais olla sen ajan juttuja. Minun pitäisi etsiä jokin vanha kuva tänne näytille niin tietäisitte. 

- Mikä on tyylisi salaisuus?

My mom! :D Ehkä lähinnä se elämisen taito, positiivisuus ja rentous, joka heijastuu myös pukeutumiseen?! Saan paljon intoa pukeutumiseen itsevarmoilta ihmisiltä, jotka kantavat itsensä kauniisti. Se antaa rohkeutta kokeilla ja uskaltaa.

- Kuinka ostat lapsillesi vaatteita? Mitkä seikat merkitsevät? Ostatko esikoisellesi sillä silmällä, että pienempi käyttää niitä sen jälkeen, vai ostatko tytölle ja pojalle aina omat vaatteet?

Ostan yleensä tarpeen mukaan ja varsinkin tänä talvena olen huomannut, että kyllä ne vähän arvokkaammat+laadukkaammat vaatteet palvelevat paljon paremmin, kuin edulliset, ne kun tuppaa helposti kulumaan ja rikki menemään. Aika vähän ostan vaatteita pojalle, jotka sitten kulkeutuisivat tytölle.... Tytölle ostan vaatteita sillä ajatuksella, että hänen serkkutyttö aikanaan saa ne itselleen. Saatan ostaa myös itselleni jotain klassisen arvokasta sillä ajatuksella, että tyttäreni ne joskus perii... tai sitten siskontyttö. <3

/outfit from H&M

Kuvat: Suvi Kesäläinen

Share
Ladataan...

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Maanantain safarityttö.

Kävin vaatekaappia kunnolla läpi ja laitoin taas vanhoja vaatteita kiertoon, aika puhdistavaa hommaa. Nyt alkaa taas hyllyt selkeytymään ja asuideat siinä sivussa. Napitettavat tunikat ja oversize-malliset paidat ovat ihan parhaita reissuvaatteita, ihanan vaivattomia ja samalla elegantteja. Niitä voi käyttää rannalla uikkareiden päällä ja illalla ne taipuvat illalliselle korkokenkien kera. 

Kollaasissa muutamat lempparit, kuten Nuxe:n kuivaöljy. Öljyä suositteli aikoinaan ystäväni Maj. Hänellä on aina niin freesi iho, jota ihailen suuresti - teidän kannattaakin lukea tämä postaus. 

Mukavaa viikkoa, toivotaan aurinkoa. ;) Ja hei! Heti huomenna tulee ensimmäinen osio niistä vastauksista, joita lähetitte! :)

/outfit: dress&hat from H&M, shoes and sunnies from Stella McCartney. Collage: Trendi&Porter Magazine, Coco ear cuffs, Nuxe oil, scarf from Alexander McQueen, pouches from H&M

Share
Ladataan...

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

Ensi viikko on vähän erilainen viikko.

Sillä aikaa kun minä hetken hengähdän, niin teille on luvassa muutamia asukuvia pitkin viikkoa... tartuin myös tuumasta toimeen ja päätin vastailla teidän lähettämiin kysymyksiin. Kysymyksiä tuli mielestäni hurja määrä, enkä ole vielä saanut vastattua kaikkiin. Kyssärit on nyt kuitenkin jaettu aihepiirien mukaan ja niitä pääsette pian lukemaan. 

Tää mamma on nyt niin levon tarpeessa. Rauhallista viikkoa teille, toivotaan paljon aurinkoa! "Bakim herkesi almak."

Minun hidasta menoa voi seurata Instagramin puolella @dreamscoco

/Next week is all about outfits...

Share
Ladataan...

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

 

 

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä L´Oréal Paris

Nonni, nyt on uusi väri päässä ja olen todella tyytyväinen lopputulokseen. Kun on vuodesta toiseen sama sävy, pienikin vivahde tuntuu jännittävältä ja uudelta.

Värin levitys oli superhelppoa! Ensin tietysti suojattiin vaatteet, jonka jälkeen sekoitettiin väriaineet tyylikkäässä purnukassa. Hiuksiani ei ole värjätty aikoihin, joten aloitin homman ohjeiden mukaan hiusten tyvestä ja siirryin sitten koko päähän. Hiusväri ei muuten haissut yhtään pahalta, ehkä se johtuu siitä, ettei väri sisältänyt lainkaan ammoniakkia.

Vaikutusaika oli nopeat 30 minsaa, jonka jälkeen väri huuhdeltiin. Totta puhuakseni pelästyin ensin märkien hiusten väriä, näyttivät aika tummilta, mutta kun ne kuivasi, oli lopputulos juuri se mitä hainkin. Pari astetta tummempi, luonnollinen ja sopivan beige. Suositellaankin valitsemaan aina 1-2 sävyä vaaleampi tai tummempi, jotta lopputuloksesta tulee luonnollinen.

Kaverini tuli vielä viimeistelemään kampaukseni ja leikkasi hiukseni - viimeisessä kuvassa ne on uunituoreena leikkauksen jäljiltä. Hiukset näyttävät nyt paljon paksummilta ja terveemmiltä, mitäs te diggaatte vähän tummemmasta sävystä?

/a slightly darker hair color for the summer. L´Oréal Prodigy, 8.0.

Share
Ladataan...

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

Tytön tärkeimmät reissuvermeet. ♥

 

"The real voyage of discovery consists not in seeking new landscapes, but in having new eyes." -Marcel Proust

"A journey of a thousand miles must begin with a single step" -Lao Tzu

 

/Cap, sandals and swimsuit from H&M. Sunnies from Stockmann.

Share
Ladataan...

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Kamerasta loppui akku just kriittisellä hetkellä.

Mutta haluan kuitenkin kertoa, että Turun Kauppatorin kupeessa sijaitseva Foija on kokenut (jo tovi sitten) suuren ja positiivisen muodonmuutoksen.

Me oltiin pitkästä aikaa miehen kanssa bussilla liikenteessä ja myöhästyimme tietysti. Menimme kuluttamaan aikaa Foijaan ja sain napsittua sieltä nämä kolme kuvaa, ennen kuin kamerasta loppui akku. Pidin kuitenkin kovasti näkemästäni ja paikan tyylistä. Todella freesi ja mukava paikka istuskella sekä katsella kauppatorin vilinää.

Foijaa oli laajennettu Kauppatorin Apteekin vanhoihin tiloihin ja muun muassa alkuperäiset kakluunit ja kivilattia oli jätetty entiselleen. Sopivasti uutta modernia ja vanhaa alkuperäistä, tykkään! Ruokalistaa en ehtinyt tsekkaamaan saati alakerrassa ruokailemaan, oletteko te?

/Restaurant Foija in Turku

Share
Ladataan...

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Chiara Ferragni

Robert Pattinson and Fiancee FKA Twigs hang out and enjoy a drink at the Coachella music festival.

Alessandra Ambrosio

Eliza Gonzalez

Gigi Hadid and Cody Simpson

Loma on jo todella vahvasti mielessä ja lomavaatteet siinä samassa. Mistään ei meinaa tulla mitään, kun kelaan koko ajan onko passit tallessa, missä uikkarit, onko lapsilla sopivia kesävaatteita ja mitä minä laitan päälle. Me ei olla ehditty lomailemaan pitkään aikaan ja se tuo tähän kaikkeen vielä enemmän jännitystä. 

Tyyli-inspiraatiota hain Coachella festivaaleilta, valkoisia mekkoja pellavasta ja silkistä, I love it!

Kevyemmän kassin ja mielen vuoksi mietin yleensä jo hyvissä ajoin kaikki vaatekokonaisuudet valmiiksi, kasaan ne sängylle ja valitsen mukaani vain luonnonkuituja. Mukaan lähtee mahdollisimman rentoja asuja, joissa on hyvä olla. Tällä kertaa otan myös oloasun mukaani! Olen reissannut elämäni aikana jonkin verran ja joka kerta aamupalalle mennessäni päätän, että ensi kerralla otan jonkun ihanan ja pehmeän oloasun mukaan. Mikään ei ole mukavampaa, kuin herätä ja pukea ylle jotain pehmoista ja marssia kohti notkuvaa aamupalapöytää. Kireät farkut tai aamuviileään puetut kesämekot ynnä muut ovat ehdoton ei. Eli kun matkaatte -- > oloasu mukaan! Ensi viikolla on luvassa lisää tyylijuttuja, täytyy pitää nämä sisustus- ja tyylijutut hyvin balanssissa.

Stay tuned ja ihanaa päivää!  

Kuvat: All Over Press 

/Coachella Music Festival 2015 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Teiltä fiksuilta lukijoilta löytyy aina hyviä idiksiä ja mielipiteitä, sohvapohdinta sai valtavan määrän kommentteja, kiitos niistä. No nyt pähkäilen valaisinta ruokapöydän ylle. Erityisesti nämä kollaasin valaisimet kiinnostelevat:

  • Tummanharmaa Tom Dixonin valaisin on kaunis ja se sopisi muodoltaan kivasti pöydän ylle. Ei yhtään pliisu ja siksi hyvä valinta.
  • Menun näyttävä valaisin olisi rohkea ja trendikäs valinta, ei ehkä niin klassinen, mutta meidän ruokailutila kaipaisi jotain erikoisempaa  ja tämä saattaisi olla juurikin se.
  • Ja sitten... pitkäaikainen ihastukseni. Muistan katselleeni tätä jo vuonna 2007, kun remontoimme ensimmäistä yhteistä asuntoamme. Kaunis ja klassinen, tuskin ikinä kyllästyisin... onhan tämä Flosin Fucsia1 valaisin ollut jo kauan mielessä.
  • Viimeisenä 70-luvun kotiimme sopiva Tom Dixonin Glass Bowl. Tumma lasi antaa tunnelmaa ja muotoilu on todella kaunista!! Juuri nyt tämä viimeinen ehdokas on oma suosikkini.

/I'm looking for some cool pendant light to our dining room. My favorite is Glass bowl from Tom Dixon

 

Share
Ladataan...

Pages