Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Olin tänään tapaamassa yhteistyökumppaniani ja palaverin loputtua jengi kehotti minua lähtemään kotiinpaluun sijasta Hernesaareen, jossa sijaitsee kuvankaunis Löyly, jota jo niin monessa paikassa hehkutettu. Eikä turhaan, sillä paikka on ihan uskomaton. Sinne vaan marssit sisään aurinkoa ottamaan! Siemailin raikasta Vihta -nimistä coctailia ja katselin merelle. Harmittelin, että koko lähdin reissuun yksin, sillä sää ja lokaatio olivat täydelliset jonkun kaverin kanssa jakaa. Ota siis kaiffari matkaan ja suuntaa Löylyyn! Sieltä löytyy kolme saunaa, ravintola ja terasseja. Taidokasta arkkitehtuuria, yksityiskohtia ja puuntuoksua ei voi muuta kuin ihailla, merinäkymistä puhumattakaan!

 

LÖYLY Hernesaarenranta 4, Helsinki

x

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Kesäpäivää vietetty aamusta iltaan.

Kokkailin kesäkeittiössä niin hyvää ruokaa ja haluan nyt ehdottomasti vinkata tästä teillekin. Salaatti on ruokaisa ja täyttää sopivasti.

Kiinalainen kanasalaatti:

All you need: 

Vihanneksia, kuten punakaalia, kiinankaalia, porkkanaa, punaista chiliä, kevätsipulia. Voit käyttää mielesi mukaan paljon muutakin, kuten edamamepapuja, joita en tähän hätään löytänyt.

Kanasuikaleita, johon mausteeksi ripaus suolaa, jauhettua inkivääriä ja korianteria.

Nuudeleita.

Kastike: Riisiviinietikkaa, johon sekoitetaan murskattu valkosipulinkynsi, ripaus seesamiöljyä ja sokeria. Inkivääriä ja soijakastiketta. 

Pinnalle paahdettuja ja kevyesti suolattuja manteleita. 

 

Tee mahdollisimman iso satsi, sillä tätä on kiva syödä myös iltapalaksi, aivan kuten minäkin nyt teen. Ihania kesäpäiviä ja iltoja!

 

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Palasin juuri kotiin jo liki perinteeksi muodostuneelta futisäitien festivaaliviikonlopulta ja oli kyllä niin mukavaa. Tälläiset totaaliset irtiotot arjesta antaa niin paljon voimaa, vaikka ovatkin vähän väsyttäviä reissuja. Painelin myös Särkänniemessä ja se oli vaihteeksi kiva kokea ihan aikuisporukalla. Mennä vaan sinne minne mieli teki ja tietysti vedin ne kaikkein hurjimmat laitteet läpi.Otan aina todella paljon huumaa huvipuistoista!

Nyt olen keskittynyt kotiaskareisiin ja puunannut kotia samalla, kun olen tyhjentänyt matkalaukkua. Se täyttyy taas pian, sillä ensi viikolla on luvassa pieni minireissu.

Tampereen Stockmannilta muuten löysin tuon beigen liivin, johon olen ihastunut palavasti. Se odottaa syksyneviä iltoja, jotka ovat väistämättä edessä. Jos minulta kysytään on ilmassa jo vähän syksyä ja se on aika ihanaa. Olen niin onnellinen, että Suomessa on neljä vuodenaikaa, on kokoajan jotain uutta odotettavaa. 

Kuvassa näkyy myös lempikasvini, banaanipuu! Lempimekko ja uusi peili, joka löytyi Ikeasta ja on juuri sopivan yksinkertainen. Se pitäisi saada vielä seinään ja sitten tämäkin koti alkaakin vähitellen valmistumaan.

Toivottavasti teillä siellä on kaikki hyvin ja olette valmiina uuteen viikkoon. Hellettä lupasivat!

Share

Pages