Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Viikonloppuna kiertelin pihalla ja huomasin, että yrttilaatikossa kasvaa vielä aika paljon yrttejä, pieni pakkanen ei ole kavereihin purrut. Napsin yrtit talteen ja tein seppeleen, vähän samantyylisen mitä me Suvin kanssa Hetki Paper-projektiimme kuvasimme. Minun piti tehdä oikein runsas, mutta siitä tulikin siro. Sirot seppeleet ja kranssit ovat nyt pinnalla. Minä tein yrttiseppeleeni samalla tavalla, mitä yleensäkin kukkaseppeleet tehdään - eli kiepauttamalla mukaan aina uutta. Mukaan otin ohuttaa rautalankaa, jotta seppeleestä tulee vähän jämäkämpi. Sidoin seppeleen juuttinarulla, josta sen saa roikkumaan. Yrtteinä käytin rosmariinia ja timjamia (olettaisin?), koristelin vielä aniksentähdillä.

Helppo homma, kannattaa kokeilla.

/diy herbal wreath

Share
Ladataan...

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

 

Perjantai.... iiiihana perjantai. Tässä vähän inspiraatiota, luettavaa ja katseltavaa viikonlopuksi:

Ihana Alexa Chung: Daily Alexa Chung.

Kiinnostavia tarinoita ja ihmisiä New Yorkin kaduilta: Humans of New York.

Virtuaalikierros mielenkiintoiseen Villa Tugendhat:iin.

/Friday links: Daily Alexa Chung, Humans of New York, Virtual tour to Villa Tugendhat.

Happy weekend, stay cool!

Share
Ladataan...

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

Harmittaa nähdä arjen tilanteita, jossa joku turha asia menee lapsen edelle, esimerkkinä nyt vaikka televisio. Tilanne, jossa aikuinen napakasti sanoo lapselle, että nyt hiljaa MINÄ katson tätä ohjelmaa. Veikkaan että aika moni on tähän sortunut, minä ainakin ja se on minusta surullista. Minulla on työpäivän jälkeen vain muutama tunti aikaa hengailla lasten kanssa, tuntuu niin väärältä käyttää sekin aika telkkarin töllöttämisseen, koko kapistus ärsyttää minua, joutaisi pois. En voi sietää turhia ohjelmia, selaamista, surffailua, enkä tykkää siitä, että ohjelmat vangitsevat. Mielummin jätän sen taka-alalle ja teen jotain muuta. En tietenkään tarkoita, että lasten kanssa pitäisi viettää aikaa joka minuutti. Vanhemman tehtävänä on tuottaa lapselle myös pettymyksiä, mutta on niin paljon asioita, joita voi tehdä yhdessä. Joskus tuntuu, että maalaisjärki on kadonnut kokonaan - harrastuksetkin on viety ääripäihin ja aina kun pitää tehdä jotain, niin tehdään jotain spesiaalia. Lapsi on myös helppo istuttaa telkun eteen. Mielestäni lapset eivät tarvitse mitään avaruuslentoja tai supertaulutelkkareita, minä ainakin nautin lapsena ihan normaaleista askareista, joita tehtiin YHDESSÄ. Minusta oli ihanaa pelata Scrablea tai syödä lasangea aina lauantaisin. En muista paljoakaan lukuisista lomamatkoista, mutta muistan, kun pelattiin korttia koko perhe asuntovaunun pöydän äärellä ja heinäsirkat sirittivät asuntovaunun ikkunasta. Se, että oltiin yhdessä, siitä tuli minulle aina turvallinen ja tärkeä olo.

Pitäkää huolta toisistanne ja muistakaa mikä on tärkeää. Antakaa (muillekin kuin omille) lapsille paljon haleja ja kertokaa kuinka hyviä tyyppejä ne ovat. Tälläistä rohkaisua ja tsemppaamista maailma tarvitsee enemmän kuin mitään muuta. Huomioimista, ymmärtämista ja kuuntelemista.

Hän on nyt puhunut.

Ihana biisi tähän tälle tortaille, Lasten oikeuksien päivälle tai nyt siis illalle: Imany:Take Care

/Finding time, takes time. Happy Universal Children's Day!

 

 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Matot ovat mielessä juuri nyt. Siinä missä kesällä en kaipaa mattoja, niin talven tullen haluan lattioille jotain pehmeää. 

Maton ostaminen on yksi sisustamisen haasteellisimmista tehtävistä mitä tiedän, joten hain Kodin1:sta kuvauslainaan muutamia kivoja mattoja. Siellä on mielestäni nykyään tosi kivoja malleja. Lopuksi kuitenkin huomasin, että mikään näistä ei ole se oikea, sillä matot olivat koonsa puolesta vääränlaisia, vaikka hyvältä näyttävätkin. Sain kuitenkin vähän osviittaa kuvioista ja mikä toimii tilassa, mikä taas ei. Kuulisin tietysti mikä on teidän suosikki näistä?

1

2

3

4

5

6

7

Meidän olohuone, keittiö ja takkahuone ovat yhtä suurta tilaa (laitan teille myöhemmin kuvaa, sillä opin tekemään panoraamakuvia) ja selkeiden tilojen ystävänä ymmärsin juuri, että takkahuoneeseen ja olkkariin on luultavasti laitettava samanlaiset matot. Matto antaa ryhtiä ja jäsentää tilat omikseen, samalla yhtenäistää näitä tiloja. Juuri nyt mielessä on harmaa matto, jokin mahdollisimman yksinkertainen.

/seven carpets, which one do you prefer?

Share
Ladataan...

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Matti-vauva pääsi lauantaina mestoille.

Tyttöni jaksaa naurattaa minua, hän on niin tomera pikkuäiti. Kun isosiskoni sai syysvauvan, on tyttöni tarkkaillut paljon tuoreen äidin toimia. Tyttö imettää Matti-vauvaansa, jonka nimikin on jo vaihtunut siskon tytön mukaan. Nimenvaihdoksen tehnyt Matti pääsi pizzalle ja vähän kaupoille.

Puen lapsille mielelläni suhteellisen kevyet takit automatkalle, autosta kun yleensä siirrytään suoraan sisätiloihin. Yhdeksi lemppariksi on noussut tuo Zaran pehmoinen neuletakki, pojalle puen yleensä kevyen tikkitakin tai liivin. Maanläheiset värit minun ovat suuressa suosiossa, tosin tyttö rakastaa pinkkiä ja sillä maustetaan asuja pantojen ja huivien avulla.

/my girl: cardigan from Zara, shoes from Skopunkten, hat from Makia

/my outfit: Cap from Stella McCartney, cape from Beaumont, bag from Zara, knit from H&M, trousers from Tiger of Sweden

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Yhteistyössä be&liv

Viikonloppuna pystytin lasten kanssa "joulukuusen". Poju on odottanut be&liv yritykseltä tulleen paketin avaamista kuin kuuta nousevaa, viimein se saatiin esille.

Minimalistisen joulukalenterin idea on hyvin yksinkertainen, pieniin palloihin laitetaan yllärit ja pallot ripustetaan akryylikuuseen. Sopii meille täydellisesti, en välttämättä kaipaa joulusisustukseen mitään punaista, vähempi on parempi.

Be&Liv halusi tarjota lukijoilleni alennuskoodin ja tunnuksella cocoxmas saatte -20% alennuksen verkkokaupan tuotteista. Alennuskoodi on voimassa 15.12.2014 asti.

Oletteko jo aloittaneet joulufiilistelyt, koristelut tai edes glögikauden? Meikkis on noi kaikki edellä mainitut.

/the are only 37 days until christmas

Share
Ladataan...

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

No niin.

Nyt se on auki, minun ja Suvin visuaalinen yhteisprojekti HETKI paper. Juuri nyt sieltä löytyy yksi inspiroiva kotiesittely, muutamia minun lempijuttuja, yrttiseppele, puutarhatarina ja lämpimiä reseptejä. Olen niin onnellinen, että sain tehdä tämän Suvin kanssa, olen hänen töistään niin ylpeä.

Me tavattiin Suvin kanssa ekaa kertaa Helsingissä Trendin ja Lilyn päätoimittajan Jennin luona ja siitä saakka me ollaan treffailtu. Suvi on hauska tyyppi, luova ja symppis - kaikin puolin ihana kamu. Love u! :) Jos ette jostain syystä ole vielä vierailleet hänen blogissaan, niin se löytyy täältä.

Niin ja vielä siitä meidän projektista... halusimme siis kokeilla jotain luovaa projektia yhdessä ja päädyimme tälläiseen Hetki -nimiseen julkaisuun, jonne me ollaan kerätty kaikenlaista meitä inspiroivaa. Meille rakas projekti on duunattu omalla ajalla ja pennosilla, ilman mainostajia ja sponsoreita. Meidän prokkis löytyy siis Hetkipaper.com:sta. Jännää!

/HETKI paper is a ongoing visual project, to where me and my friend Suvi have collected different, visual moments and things in our everyday lives. You are welcome to visit hetkipaper.com

Share
Ladataan...

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Sunnuntai alkaa useimmiten näin. Lämpimiä croissantteja lähikaupasta, kahvilasta ostettua appelsiinimarmeladia. Turkkilaista tai kreikkalaista jugurttia ja kiiviä. Maanantaina taas takaisin ruotuun.

Ihme ja kumma, juuri nyt täällä paistaa aurinko - pihahommat kutsuu!

Ihanaa päivää ja kuullaan taas iltasella! 

xx

Share
Ladataan...

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Kivoja juttuja on kuulkaas tulossa! 

Me ollaan lahjakkaan ystäväni Suvin kanssa kehitelty jo pitkään yhteisprojektia. Sellaista tosi inspiroivaa, visuaalista ja kevyttä, joka on saanut nimekseen Hetki Paper. Tässä muutama Sneak Peek-kuva, huomenna kerron lisää mitä ja missä.

Tälläiset uudet jutut kyllä piristävät kummasti...en malta odottaa, että tekin pääsette kurkistamaan mitä me ollaan saatu aikaiseksi. Se on niin hieno, vaikka itse sanonkin. Lisää siis huomenna, olkaahan kuulolla! 

/new inspiratiol stuff coming up tomorrow, stay tuned!

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

13.11.2014, koti on siivottu aika tyhjäksi ja taas lataan kuvia työpöydästäni. Tässä se on ja tältä se näyttää juuri nyt, ei vissiin kovin työntäyteiseltä. About koko Turkua vaivaa nyt ihmeellinen yskä, myös minua - voisi mennä jo pois. Toisaalta minulla on nyt aika mystinen puheääni, paljon mielenkiintoisempi mitä oikeasti.

Viikonloppuna on vihdoin tiedossa niitä kivoja juttuja, yksi niistä projekteista, josta olen puhunut aiemmin. Minäpä kerron ihan pian.

Hyvää illanjatkoa, minä jatkan tönöttämistä työpöytäni ääressä. Vetelen raakaa piparkakkutaikinaa ja visioin muun muassa terassin sisustusta vuodelle 2015. Tiedossa on hienoja aurinkovarjoja, betonipöytää ja kaikenlaista.

/my current location

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

 

Voi jestas, selasin taas vanhoja kuvia äidistä ja isästä, välillä nauratti aika paljon. Iskä on ollut aika cool silmälaseineen ja tiukkoine paitoineen. Iskä soitti paljon urkuja, ajoi Simca Chambordilla ja kähersi suorat hiuksensa kikkurikiharalle. Äiti oli tosi chic´, hän teki melkein kaikki vaatteensa itse. Hän tuli 15-vuotiaana Pohjoisesta tänne Turkuun opiskelemaan, tapasi jossain vaiheessa isäni tansseissa ja sille tiellä jäi. 

Minua on aina suuresti inspiroinut 70-luku, eikä ole sattumaa, että meidän talokin on siltä luvulta. Tuntuu siltä, että 70-luvulla elo oli paljon rennompaa ja huolettomampaa. Jengi oli vähän enemmän relax niin ulkoiselta habitukseltaan, kuin olemukseltaankin. Ja ne vaatteet, tyyliin panostettiin, 70-luvun muoti tuntuukin ajankohtaiselta juuri nyt. 

Tiedättekö mikä on kivointa, vanhempani ovat säilyttäneet liki kaikki nuoruusvuosien vaatteet ihan tähän päivään saakka. 

/my mum and dad in the 70's.

Share
Ladataan...

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

Oikeastaan melkein vahingossa päädyin tänään uuteen ihanaan myymälään, Aveliaan, joka on nyt muuttanut meren rannalle ihan kirjaimellisesti. Konstailematon ja vanha miljöö sopii täydellisesti tälläiselle Lifestyle-myymälälle. Onnekseni törmäsin moneen tuttuun heti ovella, vastaanotto oli lämmin ja tein samalla muutamia loistavia sisustuslöytöjä. Kuulema paljon tulee vielä kaikenlaista kivaa esille, mutta suosittelen jo nyt piipahtamaan tuolla. Hevoskarintie 23 Turku.

Voi että. Minun pitäisi tehdä jokin kattava postaus kivoista paikoista Turussa, niitä alkaa olemaan niin paljon. Ja senhän minä teen, kun aika antaa myöden.

Ihanaa viikon jatkoa!

/Places to go in Turku: Avelia!

Share
Ladataan...

Pages