Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Muutama vuosi sitten jengi keräsi marmorilaattojen päälle asetelmia. Se oli kova juttu.

Nyt hyörin rautakaupassa muina naisina ja etsin kuumeisesti verhotankoa. Yks kaks löysin itseni levyosastolta ihailemassa metallisia, kultaisia ja kuparisia levyjä. Kovin ovat hinnoissaan, mutta silti kävelin kassan kautta kotiin metallilevy kainalossa. Olen järjestämässä ensi viikonloppuna juhlat ja ajattelin pystyttaa juomapisteen ja kerätä metallilevyn päälle drinkkiainekset. Klassikkodrinkit ovat taas voimissaan ja nyt näyttävä Bloody Mary maistuu eniten.

Ensi viikosta tulee huippu, elokuu vaihtuu syyskuuksi ja on paljon hommaa. Kaiken huipuksi ajattelin myös kertoa teille enemmän miten minulla menee - on ollut aikamoinen kesä. Ja hei, tiistaina 30.9 ajattelin kokeilla jotain uutta, päivitän Snapchattiin videoiden muodossa "Päivä kanssani" -postauksen. Pääsette siis kurkistamaan arkeeni yhden päivän ajan.

Olkaahan kuulolla ja voikaa hyvin!

 

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Terve mieheen ja naiseen! Paljon on taas tapahtunut sitten viime päivien.

Kävin kampaajalla ja minulle laitettiin lähestyvän syksyn kunniaksi tummempaa väriä hiuksiin, ombre it is.

Vaatekaapistani löytyy muutamia kultakimpaleita, joiden onnellinen omistaja olen ollut jo vuodesta toiseen. Laukuista se on varmasti punainen Valentinon iltalaukku. Kengistä luumunpunaiset Louboutinet. Vaatekappaleista suosikkini on tämä liivimekko, joka on JULJA:n second hand puolelta - eli uniikki vaate. Idea kunnostaa vanha vaate uuteen uskoon on hyvä ja eettinen, kannatan suuresti!

Pyörin mielelläni vapaa-aikana kukkakaupoissa ja rentoutan mieltäni. Nyt uusin villitykseni on lelukaupat. Sieltä löytyy niin humoristisia juttuja, kuten puhuvia lintuja ja Star Wars -kamaa. Vietin eräänkin kesäillan kaverin kanssa ja äänitettiin tipun suuhun vitsejä, naurettiin ihan vedet silmissä (siihen ei tosin minulta paljon vaadita, nauran aina kyyneleiden kera).

Iloista viikonloppua siis!

// Coco ♥ Darth Vader

(pics Suvi Kesäläinen)

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Mukavaa iltaa,

Olenkohan koskaan kertonut blogini nimestä. Muistan istuneeni Vartiovuorenkotini parvekkeella. Viestittelin Charin kanssa bloggaamisesta ja hän rohkaisi minua laittamaan ihka oman blogini pystyyn. Jo samana iltana avasin tietokoneen ja mietin blogille nimeä ja kelasin kaikenlaista ihanaa, josta bloginikin sitten tulisi kertomaan. Mieleeni juolahti kookos, olenhan sen suuri fani. Pyörittelin sanoja ja kirjoitin Coco. Kylillä minut tunnetaan vieläkin Cocona. <3 Kirjoittajana olin siis Coco ja Sweet Dreams juolahti mieleen hyvistä yöunista. Niitäkin fanitan. Voisin vaan nukkua ja syödä kookokselta maistuvia karamelleja päivät pitkät.

Kookoshuuma ei ole hävinnyt mihinkään, päinvastoin. Kiitos trendien, löytyy kaapistani tietysti lukematon määrä kookokselta maistuvia ja tuoksuvia tuotteita. Kookos ja lime sopivat muuten tuoksujensa puolesta loistavasti kimppaan.

Tärkeä ystäväni on huomannut myös suuren rakkauteni tätä hedelmää kohtaan ja linkitti minulle JP:n videonkin samasta aiheesta, kannattaa tsekata kaikki kookosöljyn hyödyt. Seuraan muuten JP:tä myös Snapchatissa (awakenwithjp), hauska heppu juttuineen - pelastaa usein minun päivän.

Tällä viikolla olen hääräillyt keittiössä ja kokeillut kaikenlaisia uusia reseptejä. 

Kookosjäätelö:

Kookosmaitoa (400 ml)

5 cm palanen tuoretta inkivääriä mahdollisimman hienoksi raastettuna

1/2 dl - 1 dl juoksevaa hunajaa

Kiehauta kookosmaitoa, hienoksi raastettua inkivääriä ja hunajaa kattilassa. Anna seoksen kiehua noin 10 minuuttia, jotta maut sekoittuvat kunnolla. Anna massan jäähtyä ja kaada se sitten mehujäämuotteihin. Ei muuta kuin pakkaseen.

Matcha-jugurttijäde:

3 dl Turkkilaista jugurttia

1/2 dl hunajaa

2 tl matchajauhetta

Sekoita ainekset hyvin keskenään, tarkasta maku ja lusikoi mehujäämuotteihin. Ja ei muuta kuin pakkaseen.

Nyt odotan jännityksellä miten lapsukaiset suhtautuvat uusiin jäätelöihin - ovat mokomat kovin epäileväisiä äidin kaikenlaisille uusille ruokahömpötyksille. 

Share

Pages