Ladataan...
Coco Sweet Dreams

No place like home. But Hotel F6 however.

Sponttaanit hetket ovat niitä parhaimpia. Kerroinkin aiemmin, miten meitä hemmoteltiin F6- hotellin keittiössä yön pimeinä tunteina. Väsyneet juhlijat saivat yöpalaa ja kahvia, meitä kohdeltiin niin hyvin. Soiteltiin puheluita ja hihiteltiin keittiössä. Otin valokuvia ystävästäni, jonka mekko värittyi kauniiksi salamanvalossa. 

Seuraava yö meni mukavasti itseni seurassa. Elokuvaa, hedelmäsalaattia ja etikkasipsejä hotellin lakanoissa - paljon töitä tekevän ja pientä perhettä pyörittävän äidin vapaa viikonloppu oli täydellisen rentouttavasti kulutettu. Parasta ehkä hotellielämässä on se, ettei sinun tarvitse miettiä yhtään mitään muuta kuin rentoutumista. Joku petaa sänkysi ja korjaa jälkesi. Siistii ja viikkaa pyyhkeet. Tuo sinulle kaiken tarpeellisen ja kaikki tämä yhdessä tuntuu niin ihanan yleelliseltä. 

Sisustuskuvia hotellista luvassa vielä myöhemmin näiden polaroid-kuvien lisäksi.

Voikaa hyvin ja ottakaa iisisti. x

 

 

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Eletään jo hetkiä, kun on hämärää kotiin tullessa. Pitää keksiä kaikenlaista kivaa, ettei tämä pimeä kausi ota täysin valtaansa.

Kukat ja kasvit piristävät aina, raahaan tänne jatkuvasti uusia. Ystäväni Suvi ohjeisti nimemään jokaisen talon kasvin, näin tulet pitämään niistä parempaa huolta ja totta se on. Niille voi myös puhua ja kertoa juttuja - näin pitkälle en ole vielä päässyt, mutta veikkaan että sekin on kyllä edessä kun tässä vuoroviikoin yksin asustelen. 

Näillä introverteilla kavereilla on paljon sielunelämää. He kuuntelevat taukoamatta ja hyvällä hoidolla kasvavat kanssasi. On niin palkitsevaa ja koukuttavaa huomata, miten jopa kaktuksen saa kasvamaan saati kukkimaan. Banaanipuu kasvattaa uusia lehtiä ja nyt koko komeus on siirretty suurempaan ruukkuun. Kuvan molemmat mustat ruukut ovat upouudet ja ne ovat Ikeasta, kuin myös kaktus, joka ei meinannut mahtua autoonkaan. Etummainen musta ruukku on Menu-merkiltä ja se (Wire Pot) on ollut suosikkini jo vuoden päivät, siinä kasvaa Aloe Vera - kasvi.

Otankin nyt tehtäväksi kuvata lisää kotikuvia, kun viikonloppu koittaa ja saadaan yläkerta tulvimaan luonnovaloa.

Ihanaa viikkoa!

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Erinomaista aamua täältä F6-hotellin muhkeista lakanoista. Tämä huone, josta kirjoittelen on ollut kotini koko viikonlopun. Perjantaina tuli aikaisin Helsinkiin. Kävin meikkaajalla ja sujahdin pikaisesti juhlamekkooni. Hurautimme taxilla Kulosaareen, jossa tänäkin vuonna juhlittiin The Blog Awards Finland -gaalaa. Lisää kuvia ja tunnelmia on nähtävissä täältä

Mekkoni oli viime hetken löytö Asokselta ja se ei ehkä ollut ihan ominta tyyliäni, mutta kimallusta löytyi senkin edestä. Olo oli juhlava ja niin harvinaista herkkua, että oli lupa pukeutua pitkään juhlamekkoon. Jatkot tanssimme Holiday -baarissa jonka jälkeen me väsyneet juhlijat suuntasimme tuttuun ja turvalliseen hotelliimme, jonka baarissa meille tarjottiin vielä yöpalaa ja tuplaespressot - miten ihanaa henkilökuntaa. Meitä on käsitelty silkkihansikkain koko reissun ajan.

 

Share

Pages