Ladataan...
Coco Sweet Dreams

 

No mitäpä tässä.

 Aamu valkeni kävelemällä ystäväni takapihalle. Betoniset pienet rappuset johdattivat gimmayz-puun alle josta napsin viikunanmakuisia hedelmiä suoraan puusta. Takapihalta löytyy monen monta muutakin hedelmäpuuta. Niin siistiä nähdä miten vaikka avokadot kasvavat, tai mikä tuoksu on kun appelsiinipuut kukkivat.  Samaisena aamuna ystäväni äiti teki turkkilaista kahvia ja joimme aamukahvit varjossa äidin kaupan edustalla. Siitäpä suuntasimme uimarannalle, välimeri on muuten kristallin kirkas ja lämmin.  On kyllä ollut uskomaton miniloma tähän mennessä, onneksi päätin lähteä! Lennot maksoivat muuten vain 350 euroa, eli jos Libanon houkuttelee, niin mene!  Nyt matkalaukku on pakattu ja se on täynnä tuliaisia lapsille.

Vielä pieni kierros takapihalla ja sitten sanon hyvästit Libanonille. 

 

 

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Niin kuin Thaimaassa myös täällä Libanonissa olen tirauttanut pari kyyneltä, sillä molemmat mestat ovat olleet niin uskomattomia.

Lähdin tosiaan aika extempore pienelle minilomalle viettämään juhannusta. Osa lukijoistakin varmasti muistaakin hyvän ystäväni Josen; hän on monesti pyytänyt vierailemaan kotimaassaan. Nyt minulla oli sopivasti vapaata ja löysin edulliset lennot Libanoniin. Yks kaks istuin jo lentokoneessa nokka kohti Beirutin lentokenttää.

Libanon on suhteellisen lähellä, lentotunteja kertyi yhteensä vain noin viisi.

Ennakkoluulot maasta olivat melkoiset mutta tämähän on ihan huikea maa, rento ennen kaikkea! Naiset ovat superkauniita ja kaikki miehet näyttävät Joselta. Libanon tai tarkemmin Beirut on Lähi-idän paratiisi, jonne tulee juhlimaan lähinnä jengi arabimaista rennon ilmapiirin takia. Pieni kylä Batroun jossa olen on turvallinen mesta lomailla, no worries mama! 

Olen niin kiitollinen ja onnekas kaikesta, kuten vaikka näistä auringonlaskuista, rannoista, uusista ystävistä, juhlista, shishasta, Josen perheen takapihan puutarhasta. Kaupungin valoista, jännittävästä liikenteestä, kirkkaasta merestä ja niin.

Menkää ja matkustakaa! Terveisiä Suomeen, viettäkää ihana Juhannus!

Share

Ladataan...
Coco Sweet Dreams

Aika monella varmasti kesälomat tai ainakin juhannuslomat starttaavat näillä hetkillä, niin myös minulla. Minä vietän juhannuksen tuttuun tapaan merellisissä maisemissa, tänä vuonna tosin vähän kauempaa kotoa.

Muutama dollari takataskussa ja nämä kuteet pääosin iholla:

 

Leppoisaa valmistautumista juhannuksen viettoon ja valoisaa keskikesää. 

/Follow me on Snapchat: dreamscoco

Share

Pages