Tähtikaaren taa

Tämä postaus käy melkein paljastushaasteesta… Vappuaatto oli oikein mukava, meinasi tulla melkein kiire pysyä illan ohjelmassa kiinni. Kävin alkuillasta ystäväni luona juhlimassa hänen uutta kotiaan, jonka remontti oli myös saatu valmiiksi. Onnea vielä uuteen ihanaan kotiin, mikä huonekorkeus ja valo!
Tupareista siirryin perinteisiin vappujuhliimme, jossa syötiin hyvin ja hauskaa oli! Kun olimme jo kävelemässä kotiin, ylipuhuttiin meidät puolivitsillä vielä Bankiin katsomaan Aikakonetta. A-P-U-A 😉

Aikakone1.jpg
Kuva/Wikipedia.fi

No, minkäs sitä historialleen voi… Tähtikaaren taa oli itseasiassa ensimmäinen CD:ni, kun olin saanut hartaan odottamisen jälkeen stereot, jossa oli jopa CD-asema.
Hullua muuten tämä teknologian kehittymisen vauhti… Muistan hyvin, kun tuolloin pari kymmentä vuotta sitten oli vain haave saada uusi CD-formaattia toistava soitin kotiin, tietokoneesta puhumattakaan. Nyt vauvat klikkaavat itsensä ulos Naistenklinikalta tabletilla.

Takaisin vuoteen 2012, ainakin fyysisesti…. Kun Sani, Vera, Alex ja Maki kipusivat lavalle, pääsin hetkessä takaisin ala-asteaikaan. Bankin sali sopikin hyvin koulun liikuntasalin limudiskon tunnelmaan, jota vahvisti muovimukeista tarjotut ’drinkit’. Odota, Alla vaahterapuun ja Nti Groove komppien sinkoillessa salissa pääsin tosiaan aikamatkalle. Mitä nostalgiaa!

Tunnelmaan pääset tästä videosta:)

Kommentit (15)
  1. Ne on mahtavia! Sanat pyörii vieläkin vapusta mielessä.

  2. Tähtikaaren taa ja odota, jummi et noi biisit kuulostaa hyvältä, varsinki ku soittaa sikakovaa. Onko muiden mielestä nää kovia biisejä:)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *