Täydellinen YSL-rannekoru

 

Nyt se on täällä! Bongasin aiemmin Saint Laurent Paris Resort 2014 kuvista mielenkiintoisen rannekorun. Onneksi tämä on resort-mallistosta – luulin jo, että tätä pitäisi odottaa kesään. Nyt vasta alkaa nähdä Hedi Slimanen nerokkuuden, ota YSL-klassikkokirjaimet pois tuotteista ja tuo niitä sitten herkkupaloina takaisin. Toimii. Ainakin minulle tulee heti fiilis, että nuo klassiset palat on pakko saada. Tuosta hienosta kuvasta näkyy parhaiten, miten hieno tuo rannekoru on. Tässä myös lähikuva, sillä tuote on tosiaan pamahtanut nyt merkin nettikauppaan ja NAPiin. Klik, klik – tätä Cassandre-korua tullaan näkemään varmasti vielä monissa kuvissa.

Huomasin, että samalla designilla on myös sormus, joka sekin toimii kaikessa yksinkertaisuudessaan. Voikohan noita käyttää servettirenkaina, jos ne eivät istu käteeni?

Kuvat/YSL.com

Kommentit (22)
  1. Molemmat ovat oikein hyvä sijoituskohteita! Mietin tätä myös itselle syntymäpäivä tai joululahjaksi. .

  2. Auuu…. Pakko saada! Olin jo päättänyt että investoin veronpalautukset tänä vuonna Hermesin klassikkovyöhön (omaan joulupakettiin), mutta nyt vyö saikin varteenotettavan kilpailijan. En yleensä osaa edes rannekoruja käyttää, mutta keksin heti vähintään kymmenen tapaa yhdistää tuon upean korun sekä työ- että juhla-asuihin.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *