Thaimaan makuja kylässä
Olimme hetki sitten tutulla porukalla illalliskierroksella, edellinen kerta olikin meidän vuoro.
Näköjään vuoden 2016 myötä rima on noussut, sillä ystävät olivat käyneet Thaimaan matkalla paikallisella kokkauskurssilla ja tekivät nyt sen mukaan menun. Pitää siis ilmeisesti käydä itse Japanista sushikurssilla, että voi kuitata oman kokkauskerran kunnialla.
Meidät vastaanotti talon kaikenkarvaiset ystävät, montako eri tyyppiä bongaat kuvista?
Keskellä vauhdissa tuorein tulokas
Charmantti herra
Pentu-tyyppi oli vielä vähän malttamaton poseerauksiin.
Terve kaveri. En kyllä itse laittaisi naamaa lähelle kissaa, kun se on tuossa asennossa.
Ai miten tämä tervehdys tehtiin?
Ja poskipusu meni näin?
Huh, tulipas taas paljon uutta
Talon hengettären asetelma
Plussaa täydestä kirjahyllystä, ei ole vielä historiaa.
DJ Meow
Alkuun maukasta tom yum -keittoa
Vaaleaa kalaa erinomaisesti maustettuna
Kalan kastike oli tehty alusta asti itse, osa aterian mausteista oli myös tuotu reissusta.
Etelä-Afrikan tunnelmissa toimme Chenin Blanc -valkoviiniä, viimeksi nautittiin Amarulaa.
Jälkiruoaksi kookoskermaa ja hedelmiä
Aterian jälkeen tuntui vähän tältä.
Mitäs tämä on? Junioria opetettiin samalla pöytätavoille.
Nam
Kiitos vielä maukkaasta illasta!