Uusi laukku?!

Tein jopa yhden uuden hankinnan Aasian reissulta! On näköjään laukkujen ostaminen vaihtunut matkoihin… Tai ei ole tullut vastaan mitään uutta laukkua, joka olisi pakko saada. Kumma juttu… 😉 Aasiassa eurooppalaiset merkit ovat tosiaan kalliimpia, joten niitä ei juuri kannata ostella. Issey Miyaken Bao Bao pop up -liikkeessä sattui olemaan jokin etu päällä, joten päädyin sitten lopulta ostamaan tämän laukun. Sitä näkyi paljon Hongkongin katukuvassa ja jotenkin se syöpyi verkkokalvoille.
Ajattelin kerrankin myös vähän käytännöllisyyttä, että tästä saisi kätevän varalaukun juuri matkoille. Kassi ei paina mitään ja se menee vaikka matkalaukun päälle ihan litteänä. Säädettävät hihnat ovat myös harvinaisen kätevät. Tuon saa joko kannettua kädessä tai sitten heitettyä olalle. Tämä pääsikin testaukseen Pori Jazzeilla, jossa sain napattua siitä samalla kuvat asukuvasessiossa.
Ja laukku palveli erinomaisesti. Ei tarvinnut miettiä sataako keikalla tai ei haitannut laske sitä maahan ja sinne mahtui myös kaikki tarpeellinen.

Issey Miyake_Bao Bao.JPG

Bao Bao Issey Miyake.JPG

Issey Miyake Bao Bao 1.JPG

Laukun juttu on tuo graafisuus ja pienet palat, jotka on kiinnitetty verkkokankaaseen. Näiden avulla laukku muuttaa helposti muotoaan. Sitä voi pitää ihan suorana tai sitten tote-mallina, jolloin palat tuovat siihen hauskaa kolmiulotteisuutta.

P7184117.JPG

P7184106.JPG

Laukun pohja on verkkokangasta, jossa on kiinni nuo palat.

P7184111.JPG

 

Bao Bao 1.JPGHauska malli! Muistan nähneeni näitä lehdissä, kun Annikki Karvisen liikkeen yhteyteen tuli sarjaa myyntiin, eli Suomessa löytyy joitakin malleja sieltä. Värivariaatioita ja eri malleja löytyy kyllä.

P7184132.JPG

P7184135.JPG

Kommentit (8)
  1. Mikko – Private Blend
   9.8.2015, 19:12

   Kiitos 🙂 Tämä oli hyvä hankinta.

 1. Mun korkeissa koroissa
  8.8.2015, 16:36

  Vau, tosi hieno laukku, siinä on jotain uutta särmää 🙂 Ja vaikuttaa myös erittäin käytännölliseltä!

  1. Mikko – Private Blend
   9.8.2015, 19:11

   Kirjaimellisesti, kulmia. 🙂 On kyllä oikein hyvä käytössä, tuonne mahtuu vaikka mitä, ei tarvitse miettiä sateita tai roiskeita. Ja tuo myös muuttuu kivasti käytössä ja eri tilanteissa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *