Juhannustaikojen aikaa

Olen luvannut kirjoittaa pitemmän ja syvemmän blogipostauksen koko kuluneen alkuvuoden. Minulla ei ole ollut intoa, eikä inspiraatiota sen kirjoittamiseen. Aloitan lauseen, pyyhin pois. Saan aikaiseksi kaksi lausetta ja siihen loppuu. Tulen postauksen julkaisemaan jahka tiedän tarkasti mitä siellä tulee lukea, miltä sen tulee näyttää. Pahoitteluni siitä.

Lupasin kuitenkin ystävälleni, että juhannuksena uusi postaus on blogissa. No tämä tänne tulee nyt juhannuksena.

Jotta postaus ei olisi tynkä ja siinä olisi muukin sisältö kuin se muutama lause, jossa kerrotaan, että nyt eipystyeikykene. Minulle kuuluu ihan hyvää. Olen vietellyt nyt kaksi viimeistä viikkoa kesälomaa. Maanantaina olisi paluu arkeen, mutta ehkä ihan hyvä vain. Elämään ei juuri muuten mitään poikkeuksellista ole tullut. Työtä ja treeniä, ei muuta. Olen kyllä sen poikkeuksen tehnyt, että käynyt muutaman kerran elokuvissa. Yleensä, kun leffassa käyntini on rajoittunut kertaan vuodessa.

Kävin keväällä pariin otteeseen treffeilläkin, mutta huomaan heti kokevani jonkinlaista ”pakokauhua”, kun toinen osapuoli pommittaa ”koska nähdään”-kysymyksillä. Toivoisin rennompaa ja rauhallisempaa lähetymistapaa. Tovin jo yksinäni oltua huomaan, että arvostan itseäni, omaa seuraani ja vapauttani päättää menemisistäni. Toki kaipaan rinnalle miestä. Uskon kuitenkin, että niin kauan kun ei mies herätä mitään ystävyyttä kummempaa tunnetta on turha panostaa siihen samalla vakavuudella kuin varteenotettavaan puolisoon. Toisaalta jokainen uusi tuttavuus ja kaveri on aina enemmän kuin tervetullut. Sitä en sano!

Viime aikoina olo on ollut kovin levoton ja irrallaan. Vaikka kotikaupungissa on hyvä olla, tuntuu että on helpompi hengittää, kun on matkalla jonnekkin. Pois täältä. Matka on tärkein, ei se määränpää. Toivottavasti olo tasoittuu ja löydän ratkaisun, miksi tällainen olo. Mietin myös jatkuvasti olisinko onnellisempi tai vähemmän irrallaan, jos olisin jäänyt Helsinkiin tai muuttanut toisaalle, kuin tänne Savoon. Aika turhaa jossittelua, mutta jossittelempa silti.

Ihanaa ja rauhallista juhannusta!

 

suhteet oma-elama ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *