Mistä motivaatiota liikuntaan?

Kun aloitin uudelleen liikunnan harrastamisen, olin aika huonossa kunnossa. Siis sillä tavalla, että hengästyi nopeasti ja tuli ahdistunut olo. Liikunnasta täytyi ensin oppia tykkämään ja tekemään sen harrastamisesta rutiinia. Aloitin siis käyttämään HeiaHeia- nimistä sivustoa, jonne aloitin kirjaamaan (ja kirjaan edelleenkin!), millaista liikuntaa harrastin, kuinka paljon, millainen syke yms. tietoa. Treeniloki- kohdasta voin sitten tarkkailla helposti, kuinka usein liikun, ja millaisista lajeista pidän. Simppeli sivusto, kannattaa kokeilla, jos haluaa pitää treenitilastot tallessa. Kirjaan myös treenitietoni pieneen vihkoon, jonne myös laitan silloin tällöin ruokapäiväkirjan. 

Eilen aloitin jälleen tunnustelemaan treenaamista, koska olin viime viikon flunssassa. Nyt se on kuitenkin selätetty, ja siitäpä tuli mieleen: kahden kuukauden treenamisen ansiosta vastustuskykyni on hiukan parempi! Esim. flunssasta toipuminen vie yleensä minulla kaksikin viikkoa, mutta nyt oli toisin! 🙂 Kuntopyöräilin siis puoli tuntia, hieman sykettä seuraillen (okei, muutama intervallitreeni oli mukaan heitettävä), ja lopuksi venyttelyä ja hieman meditointia. 

Hyvä fiilis tälle viikolle, kolme treeniä vedän tällä viikolla + syvävenyttelyä, jotta lihakset palautuisi.

Jos jollain on vinkkejä treeniin palaamiseen sairastumisen jälkeen, voi kommenttia heittää! Ja jos jotain kysyttävää esim. tuosta HeiaHeiasta, niin ilolla vastailen 🙂

(Seuraavassa blogitekstissä voisin sitten kertoa enemmän omasta, ensimmäisestä sykemittaristan (!) ja myös ravinnosta) 

Näkemisiin! 

hyvinvointi liikunta
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *