Ladataan...
Projekti -30/2013

Jaaaaaa......

 

Vuosi 2013 oli ja meni jo kauan sitten, mutta minun tavoitteet eivät toteutuneet sitten lainkaan. On niin outoa että kuinka vaikeaa voi laihduttaminen olla. Yksinkertaisesti kun se ei ole kuin että syö vähemmän kuin kulutat, mutta sitten kun siihen lisätään pään sisällä olevat negatiiviset ajatukset ja uskomukset itsestä ei asia enää olekkaan niin yksinkertainen.

Jotain tuosta viime vuoden projektista jäi käteen, tiedän kuinka treenata kovaa ja tunnen huonoa omaatuntoa kun en valitse sitä vähärasvaisinta jauhelihaa ;)  Ainut vaan että nuo kaksi pikkujuttua eivät pidemmän päälle riitä.

 

Mutta hei! Vähän yli vuosi kunnes täytän 30 ja silloin en enää aio katsoa lihavaa pullamössö naista peilistä. Tästä tää taas lähtee toivottavasti viimeistä kertaa.

Ladataan...

Ladataan...
Projekti -30/2013

Huh huijaa! Tänään oon tehny jo aamu kardion meiän pleikalla active 2 pelin kanssa. Tuokin on tullu ostettuu joskus innoissaan et nyt alan kuntoilee, mut parin kerran jälkeen on jääny vaa pölyttyy kaappiin. Nyt Mies keksi et sillähän mie voin tehdä nää miun aamuaerobiset talvella ni ei tarvii lähtee kotoo mihinkää. 

Mutta siis kaks viikkoo oon nyt ollu Massive Loss ohjelmalla ja painoa on tippunu ihan kiitettävästi. Lukuja löytyy tuosta sivusta. Maanantaina sain vihdoin nuo ohjeistetut lisäravinteet, tai niiden vastaavat korvikkeet, ja nyt sitten näkee että miten ne vaikuttaa tähän painon tippumiseen. 

Ladataan...

Ladataan...
Projekti -30/2013

Bobby Jean  on eilen kirjoitellut omista blogimaailman motivaattoreistaan. Ajattelin nyt itsekkin mainita nimeltä muutaman itselleni esikuvana toimivan bloggaajan. 

Ehdottomasti ensimmäisenä tulee Erica eli nyttemmin oikeaa nimeään käyttävä Anna. Tämä nainen on tehnyt vuodessa aivan uskomattoman muodonmuutoksen ja pudottanut painoaan yli 20 kiloa. Niin ja hänellä on vielä kaksi lasta ja mies ja koulu päälle. Mikä Supernainen!!

Toinen motivaationainen on Monna. Monnan kroppa on aivan unelma, naisellinen, lihaksikas ja sutjakka. Kaikkea mitä minä haluan olla kolmenkymmenen kilon jälkeen :) Monnassa ihailen myös hänen positiivista mieltään ja energisyyttään.  

Pages