Kaunein juhlan aihe osa 1/3

IMG_20170817_133648_760.jpg

Rakkaus on yksi kauneimmista asioista, joita voi juhlistaa. Ja mun elokuu on rakkautta täynnä, sillä pääsen juhlistamaan hääonnea jopa kolmena peräkkäisenä viikonloppuna. Väkisin tulee mieleen vain se 4 häät -ohjelma. Mä en taida niin kriittisesti arvostella tulevia häitä, vaan nautin jokaisesta juhlasta, etenkin jos ne ovat hääparin itsensä näköiset.

Ensimmäisissä häissä oli lyhyt kirkkoseremonia (lasten kanssa erittäin bueno) ja yömyöhään asti jatkuneet juhlat kauniilla joenrantatilalla. Ohjelmaan kuului perintäisiä hääleikkejä, rentoa jutustelua sekä tietysti karaokea. Mikä parasta, pääsin vihdoin pitkän odotuksen jälkeen käyttämään Vietnamissa teettämääni (prinsessa)mekkoa. Kampausideasta koko kunnia Erika Naakalle, jonka blogista löytyy helpoimmat kampausvinkit tällaiselle hiustumpelolle.

Odotin innolla myös morsiuskimpun heittoa, mutta sehän meni meidän naimattomien osalta aivan pieleen. Kimppu lensi kauemmas, jonne me kaikki kipitimme innoissamme. Yhtäkkiä iski kaamea jäätyminen, eikä kukaan uskaltanut ottaa kimppua. Hetken tauko ilman että kukaan teki siis yhtään mitään, kunnes joku sen siitä nappasi. Vähän jäi harmittamaan oma blackout, mutta toisaalta hääkimpun omistajana olisin saanut järjestää melkoiset pikahäät ennen ensi viikonlopun kakkoshäitä. Miehet sen sijaan suorastaan hyppivät toistensa päälle sukkanauhan perässä, mutta sekään ei osunut tällä kertaa mun miehelle.

IMG_20170814_222155_423.jpg

Nää on nyt niitä päiviä, kun rakkaus on avoimesti esillä, mutta saahan sitä hehkuttaa muulloinkin.

Rakkaudentäyteistä viikkoa kaikille! <3

muoti paivan-tyyli hiukset rakkaus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *