Viikon vinkki supernaisille: hyvän mielen pukukoodi

Valitse tänään vaatteet, jotka saavat olosi tuntumaan hyvälle. 

20170806_123555.jpg

 

Uskon vahvasti, että omilla asuvalinnoillaan voi vaikuttaa päivän mielialaan ja minäkuvaan. Joskus huokailen pitkään vaatekaapin edessä vaihdellen asukokonaisuuksiani moneen kertaan, mutta samalla säästän itseni siltä myöhemmältä itsekriittisyydeltä, jota huono asuvalinta aiheuttaa. Hyvin pukeutumalla olo on koko päivän itsevarmempi ja kauniimpi.

Mun täytyy sanoa, että reppureissailun jälkeen olen nauttinut pukeutumisesta Suomessa erityisellä tavalla. Aasian pukukoodina oli lähinnä rennot ja hienkestävät hellevaatteet tai järkyttävä kuosien sekamelska. Välillä katselin kaihoisasti niitä viikon lomailijoita, joilla oli luultavasti enemmän vaatteita viikoksi kuin mulla kolmeksi kuukaudeksi. Pelkästään farkkujen pukeminen 8 kuukauden tauon (siis apua!) jälkeen tuntui jo luksukselta.

Tällä viikolla haluan pukeutua vain niihin lempparikuteisiin, joista tulee heti aamusta hyvä mieli ja jotka päällä voin vapaasti huidella pitkin kyliä murehtimatta ulkoista olemustani. Perimmäinen tarkoitus ei todellakaan ole muodikkuus, vaan itsensä miellyttäminen. Jos tuntee itsensä mukavaksi ikivanhassa collegeasussa, silloin pukeutuu huoletta siihen ikivanhaan collegeen. Kun kantaa vaatteensa ylpeydellä välittämättä muiden mielipiteistä, näyttää jo todelta hyvältä. Sisäinen hyvä olo näkyy aina ulospäin.

Joskus se the thing​ saattaa olla pelkkä korukin, joka tekee arkisesta asuvalinnasta paljon spesiaalimman. Mä tykkään esimerkiksi käyttää isoja ja näyttäviä korvakoruja, vaikka tarkoitus olisi käydä vain nopeasti lähikaupassa. Kerran lähdin Thaimaassa asuessani tekemään koulutehtävää vaihtariystävän luo naapuriin, toisin sanoen saman hotellikäytävän toiseen päähän. Päälläni oli perus shortsit-toppi-yhdistelmä sekä tietysti jotkut näyttävät glitterkorvikset. Ystäväni ihmetteli, olinko lähdössä tai tulossa jostakin vaikka kyseessä oli perus kotoinalöllöilysunnuntai. Tarkoituksenanihan ei ollut näyttää ”paremmalta” vaan pukeutua niihin korviiksin vain koska ne oli vaan niin ihanat ja koska ihanista asuista tulee myös ihana olo.

Haastan teidätkin miettimään, mistä vaatteista tulee hyvä mieli. Mä olen jo sunnuntaina ripustanut rekkiini omat luottovaatteeni, joten säästyn tulevalla viikolla huokailulta vaatekaapilla. Valitsin useampaa sorttia eri säiden varalta, koska Suomessa ei vaan voi tietää tarkeneeko hameella vai sataako lunta. Tänään alkaa myös kauan odotettu kirppispöytävaraukseni, joten toivottavasti pääsen turhista kangaspaloistani eroon (oululaiset hoi Järkikirppis pöytä 12). Pitäkää peukkuja!

muoti trendit oma-elama mieli
Kommentit (10)
  1. Hei onpa nättejä henkareita, sopiiko udella mistä ne on? 🙂

    1. Kiitos! Ne on class ohlsonilta:) kävin just ostamassa niitä lisää, joten löytyy edelleen valikoimasta!

  2. Toi onkin muuten superi vinkki, että laittaisi esimerkiksi sunnuntaina tulevan viikon vaatevaihtoehtoja rekille esiin. Näin ne on konkreettisesti otettu erilleen vaatekaapista. Tästä täytyy ottaa ehdottomasti tapa! Täytyy vaan käydä rekkiostoksilla ensin.. Kiitos vinkistä!! 🙂

    1. Se kyllä säästää vaivannäköä ja etenkin aikaa arkiaamuina. Aamu-unisille ihan must. 🙂 Ja siinä on kuitenkin useampi vaihtoehto tarjolla, niin voi silti mennä päivän fiiliksen mukaan. Tsemppiä rekkiostoksille ja ihanaa päivää! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *