Raparperin kasvatusta

Moikkelismoi

Tänään mietin, että voisin kirjoittaa vähän raparperin kasvatuksesta. Ostettiin kotiin raparperi ja istutin sen tuohon pihalle. Se ehti vähän kuihtua ennen kuin istutin sen, mutta toivotaan, että se lähtee virkistymään. Minun on pakko myöntää, että en tiedä, miten raparpereja tehdään tai mikä osa siitä leikataan, kun keitetään vaikka hilloa. Mulle saa antaa vinkkejä. 🙂 

Luin ylen uutisen: ”tiesitkö tämän raparperista” ja siellä on paljon vinkkejä ja ohjeita raparperiin liittyen. 

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/05/19/tiesitko-taman-raparperista

Tuossa yläpuolella on linkki siihen uutiseen ja jos siellä lukijoita, joilla on keliakia, uutisessa on ohje gluteennittomaan raparperipaistokseen. 🙂raparperi.jpg

Nähdään seuraavassa postauksessa, moikka

Pulmupuu

Kommentit (4)
  1. Tuossa yllähän tuli jo hyvät vinkit. Toivotaan hyvää kasvua ja virkistymistä rapaperille. 🙂

    1. Kyllä vaan juu. 🙂

  2. Raparperistä katkaistaan se iso lehti pois ( sitä voi pitää sateenvarjona, jos oli super iso lehti). Sit voit ottaa kuoret ohkaisesti pois ja sit vaan silppuamaan. Jos koskaan muutat, kaiva se juurineen ja ota mukaasi 🙂

    1. Kiitos vinkistä. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *