Ladataan...
Pumpui

Olen pantannut tämän postauksen kirjoittamista. Olen blogannut Lilyssä yli kuusi vuotta, tutustunut mahtaviin ihmisiin sen kautta, ollut osa yhteisöä. Voinko jättää tämän kaiken taakseni? Nyt on kuitenkin tullut aika jättää hyvästit ja siirtyä niiden kuuluisten "uusien haasteiden pariin". 

Onneksi ei ole hätä tämän näköinen: Blogi löytyy jatkossa osoitteesta terasmeduusat.fi/pumpui.

Teräsmeduusat sai alkunsa pari vuotta sitten urheilujoukkueena ja on nyt laajentunut feministis-karnevalistiseksi monilaji- ja monimediajoukkueeksi. Tässä muutama syy vierailla ahkerasti terasmeduusat.fi-saitilla:

  1. Törkeän hyviä blogeja. Lisäkseni alustalla bloggaavat Lilystäkin tutut Fitness Führer ja Ninan verkkareissa sekä maailman vahvin Miia eli Mahdollisia sivuvaikutuksia.
  2. Blogien lisäksi sivustolla on toimituksen palsta, jolla ruoditaan kollektiivisesti tärkeitä asioita ja ilmiöitä. Viikottaiset palstamme ovat Meduusan verkossa, jossa testataan ja tuumitaan uusia asioita sekä Noin viikon olut, jossa maistellaan panimotuotteita.
  3. Missä Terikset, siellä tapahtuu. Kuukauden auki ollut saitti on jo ylittänyt uutiskynnyksen: päädyimme juorulehden sivuille kollektiivisella häpykarvaöljytestillämme.
  4. Feminismiä ja realismia ei ole koskaan liikaa. Neljän naisen treeniblogeista on turha odottaa sievistelyä, pepputreenejä ja kauniita ruoka-asetelmia. Tavoittenamme on puhua asiaa ja esittää elämä, jumppa ja muut tärkeät asiat sellaisena kuin ne oikeasti ovat. 

Toivottavasti seuraatte mukana. Te lukijat olette se tärkein syy miksi olen blogannut vuodesta toiseen! Seuraa blogia Facebookissa ja Instagramissa, niin tiedät mitä tapahtuu.

 

Ladataan...

Ladataan...
Pumpui

Tiedättekö sen tunteen kun tekisi mieli pistää koko maailma paussille?

Kirjoittaja itselleen epätyypillisessä rentouden tilassa tammikuisella Vietnamin-matkallaan.

Elämä menee taas aikamoista haipakkaa. Tuntuu, että kaikkea on ollut niin paljon, että en ole pystynyt panostamaan mihinkään niin paljon kuin olisin halunnut tai olisi pitänyt: töihin, graduntekoon, bloggaamiseen, uuden saitin rakentamiseen ja koodaamiseen*, treenaamiseen tai perhe-elämään. Kaahaaminen taisi kostautua viime viikolla sairastuttuani jonkinlaiseen mysteeriflunssaan, jonka ansiosta oli pakko jättää jumpat jumppaamatta ja muutenkin ottaa iisisti. Jos ei nainen suostu priorisoimaan, niin kroppa ilmeisesti tekee sen emäntänsä puolesta.

Sairasvuoteella maatessani (mikä dramaattinen ilmaisu pienelle flunssalle!) pohdiskelin paljon priorisointia. Mitä olen valmis tekemään vasemmalla kädellä, jos aikaa ja energiaa ei vain riitä? Loogisinta olisi karsia treenistä ja bloggaamisesta, mutta ajatus näiden vähentämisestä entisestään kirpaisee kamalasti. Fiksua olisi varmasti panostaa nyt tärkeimpiin asioihin ja bloggailla ja jumppailla sen aikaa että saan tutkinnon pakettiin. Mutta kun en minä ole ihminen joka bloggailee, jumppailee tai -ilee mitään! Minä suoritan ja teen, en puuhastele! Kontrollifriikkiä ahdistaa tehdä jotakin sinne päin tai ehkä huomenna, sanoa että nyt en pysty panostamaan tähän asiaan millään tavalla.

Toisaalta kaikki tämä häslinki on ollut oikein opettavaista: olen päässyt toteamaan että maailma ei räjähtänytkään jos minä makasin pari iltaa sohvalla katsomassa Game of Thronesia. 

 

*Terasmeduusat.fi on nyt auki! Keskeneräisenä, mutta auki yhtä kaikki. En ole vielä tehnyt minkäänlaisia päätöksiä siitä, bloggaanko jatkossa kahdessa eri paikassa vai siirränkö kaiken sinne vai mitä tässä tapahtuu. Se on kuitenkin varmaa, että Teriksistä löytyy timanttista sisältöä pitkin viikkoa muun muassa treenaamisesta ja oluesta ja tietenkin naisasia-aiheista veuhkaamista. 

 

Lue myös:
Kaikkee on paitsi aikaa
 

Ladataan...
Pumpui

Kiinnostaisiko piletti Go Expoon, joka järjestetään tänä viikonloppuna? Tyyppaa tärpit ja osallistu arvontaan!

Go Expo järjestetään Pasilan Messukeskuksessa 17.-19.3. Tänä vuonna minua kiinnostavat erityisesti seuraavat jutut:

  • Fillarit. Kevään tullen on herännyt himo saada uusi pyörä. Viime keväänä rakastuin Pelagon maantiepyörään, nyt himottaisi aloittaa kiihkeä sivusuhde maastopyörän kanssa. Monena vuonna olen myös haaveillut kokeilevani fillarikrossia messualueelle rakennetussa parkissa. Ehkä tänä vuonna menen oikeasti ajamaan enkä vain syö metrilakua aidan takana?
  • Suppilaudat. Yksi tavoitteista ensi kesälle on hommata reppuun menevä suppilauta ja lähteä retkeilemään. Messuilla pääsee myös koeajamaan lautoja lauantaina kello 10-10.30. 
  • Street workout -osaajat. BarStarzz Finland järjestää street workout -kilpailut sunnuntaina kello 14 alkaen.
  • Laamat. Parasta Go Expossa ovat kuitenkin eläimet. Ei messuja ilman suurpone-osastolla pyörimistä ja heppatyttömenneisyyden uudelleen elämistä! 

Voittajat on arvottu, onni suosi nimimerkkejä Päivi V. ja Skinnu!

Kiinnostaisiko saada messulippu? Huikkaa itsestäsi kommenttiboksiin tiistaihin 14.3. klo 23.59 mennessä, niin olet mukana Go Expo -lippujen arvonnassa! Kaksi onnekasta voittaa tiketin messuille. Muista täyttää komenttilomakkeeseen sähköpostisi, sillä liput kilahtavat postilaatikkoosi sähköisesti! 

 

//Liput messuille tarjoaa Messukeskus

Ladataan...

Pages